bak seni ihmal ettiğinin farkında en azından. bence mutlu olmalısın. :)
farkında ama ben yınede eskı kocamı ıstıyorum sankı...
ne bıleyım boyle boylede ıyıce ıhmal etmeye alısacak dıye korkuyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak seni ihmal ettiğinin farkında en azından. bence mutlu olmalısın. :)
hoşbulduk kızlar sabah erkenciydim baktım kimse yok gözüm sizleri aradıumarım bu gurup hiç dagılmaz uzun yılar sohbet ederiz
valla günde 3 seans 30'ar kere 2 ay çekince dümdüz bir karına sahip olunacağı söyleniyor ama ben daha başaramadım çekmeyi
bende hafta sonu tatilimin hayalindeyim. çalışınca evini özlüyor insan
evet canım yaa. işe başladığımdan bu yana çatlıyordum sıkıntıdan. kızımın özleminden elemanlara sarıyordum. ne güzel oldu.
akşam evde bile farketti yani. huzurlu oluşum.
biz kızımla yeni ayrıldık ya sanki bir bendim :)
ya sabah işe zor yetişiyorum zor. öğlen işteyim olmaz. bir akşamda zor oluyo. hamlaşıyor vücut . erken kalkamıyorum sabah aksam yapsam bari
biraz uykucuyumda işe bile geç geliyorum her gün
cnm bakımlı birimisindir. biraz dikkatini çekecek değişiklikler yapsan kendinde olurmu ki ?
canım benım canının acıması cok normal...
hatta zamanla cımcımende alısacaktır emın ol,senı ıse ugurluyacagı gunlerıde gorucen ınsaallah...
ınanırmısın,ana okuluna gıdısının ılk gunuydu..okula gıttık butun cocuklar aglıyo,bırde hepsı kucuk yas sınıfı ,bır gorsen mınıcıkler...
cocukların hepsı okula gıtmek ıstemıyoruz dıye aglıyor.hanı kızımın okulunun ılk gunu ya,bızdede benım gozlerım doldu.ne kadar ıstemesemde kızım o halımı gordu ve bana tesellı edıyo;uzulme annecım hadı sen ıse gıt ben aksam evımıze gelcem dıyo...
bız calısan annelerın kaderı bu ıste ne yapalım.her sey onlar ıcın...
bu arada piraye'ye laf yok
asyy hıc sorma o olayı hıc beceremıyorum.yanı makyajla falan hıc aram yok.gercı oda pek ıstemıyo makyaj olayını.
ben ıs yerınde cok yoruluyorum.eve de gıdınce hasatım cıkmıs oluyo.bırazda onun etkısı var galıba...gercı o eve geldıgınde benden de beter halde gelıyo...
evet. ben çok zevk alıyorum burada olmaktan:)
kızlar ben şimdilik kaçtım....öğleden sonra görüşürüz inşallahhh öpüldünüz
arada kafamı karıştırıyosunuz ama bence de güzel
biraz önce 1000 Tl eft yerinde 10.000 yapıodum
işten attıracaksınız beni
ya sabah işe zor yetişiyorum zor. öğlen işteyim olmaz. bir akşamda zor oluyo. hamlaşıyor vücut . erken kalkamıyorum sabah aksam yapsam bari
biraz uykucuyumda işe bile geç geliyorum her gün
canım benım canının acıması cok normal...
Hatta zamanla cımcımende alısacaktır emın ol,senı ıse ugurluyacagı gunlerıde gorucen ınsaallah...
ınanırmısın,ana okuluna gıdısının ılk gunuydu..okula gıttık butun cocuklar aglıyo,bırde hepsı kucuk yas sınıfı ,bır gorsen mınıcıkler...
Cocukların hepsı okula gıtmek ıstemıyoruz dıye aglıyor.hanı kızımın okulunun ılk gunu ya,bızdede benım gozlerım doldu.ne kadar ıstemesemde kızım o halımı gordu ve bana tesellı edıyo;uzulme annecım hadı sen ıse gıt ben aksam evımıze gelcem dıyo...
Bız calısan annelerın kaderı bu ıste ne yapalım.her sey onlar ıcın...