- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
aynen canım şart şart kendi işimizi kendimiz görmemiz adına gerekliTekirdağda yollar dar ve yokuşlu ondan ben tırsıyorum ama yapacak birşey yok korkunun ecele faydası yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım şart şart kendi işimizi kendimiz görmemiz adına gerekliTekirdağda yollar dar ve yokuşlu ondan ben tırsıyorum ama yapacak birşey yok korkunun ecele faydası yok
Tekirdağda yollar dar ve yokuşlu ondan ben tırsıyorum ama yapacak birşey yok korkunun ecele faydası yok
otomotik bende istiyorum evin borcu bu ay bittiyor araba alacaktık bana otomatik ama tüp bebek tedavisi başlayınca kredi çektik bunun için kaldı mayısa kadar mümkün değil yoksa çok istiyorum otomatikotomatik araba derim yokuşta kaydırma derdi vs hiçbi stres yok
selam tanışalımSelam :)
Canım ben doğum sonrası izin içindeyim Mayıs'ta ücretsiz izne ayrılacağım iki yıl çalışma hayatı nasil olacak iki çocukla bilemiyorum5 AY oldu tekrar çalışan anne oldum
bu sefer 2 kız annesi olarak devam ediyorum
daha zor 2 çocukla çalışmak
sence vefa84 A anneveoglusu
Hoşgeldin canımSelam :)
Sinem ben de 1 kızım var ben de muhasebedeyim mayısta ben 40 olacağım kızım 10 olacak ❤ memnun oldumayşe ben 2 kız annesi
muhasebeciyim ankaralıyım
32 yaşındayım
Seni tanıyorum Fulyacım izinden geldim ben de geçmişi okumadım lakin sen 'buraya ne yazmıştık' yazınca dedim takip edeyim❤Hoşgeldin canım
Ben iki erkek çocuk annesiyim
41 yaşındayim mersinliyim
Yozgat'ta oturuyorum