- 15 Kasım 2013
- 6.517
- 56
- 34
iş arkadaşım yeni doğum yaptı kızının adını simla koydu.
hiç duymadım anlamı nedir acaba ? farklı bir isim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iş arkadaşım yeni doğum yaptı kızının adını simla koydu.
ben geçen sene tam 17 kilo verdim sonra pilatese başladım. 12-13 kilo diyetisyene gittimn.
geri kalan da eşimle olan problemlerimiz sonrasında oldu.
1 haftada tam 5 kilo verdim. 49'a falan düştüm ama şimdi 52-53 gidip geliorm
ama nisan gibi pilatese başlicam. hoş onu da yapınca dayak yemiş gibi oluyosun. ördek gibi yürüodum bi ara
öptüm canııımmm..
:))) ilahiii. çok güldüm. Bende kazağımı ters giymişim şimdi farkettim:)
valla günde 3 seans 30'ar kere 2 ay çekince dümdüz bir karına sahip olunacağı söyleniyor ama ben daha başaramadım çekmeyi
ben geçen sene tam 17 kilo verdim sonra pilatese başladım. 12-13 kilo diyetisyene gittimn.
Geri kalan da eşimle olan problemlerimiz sonrasında oldu.
1 haftada tam 5 kilo verdim. 49'a falan düştüm ama şimdi 52-53 gidip geliorm
ama nisan gibi pilatese başlicam. Hoş onu da yapınca dayak yemiş gibi oluyosun. ördek gibi yürüodum bi ara:d
ee sabah bende çoraplarımı ters giymiştim ögle arsında annem farketti
napalım kızlar üstümüzü zor giyinip çıkıyoruz
bu maratona hangi erkek dayanır
maşşallah bizeeee
herşeyin kalıcı maşallah ohhh ne saç derdin var ne makyaş çok hoşsun canımmaşallahh:))
ben bakımımdan taviz vermiyorum. Saçlar kalıcı fön. Gözlerdede kalıcı eyeliner var. Yakında dudaklarımada yaptırıcam. Gözlerimde renkli zaten. Bir rimel bayağı kurtarıyor:)
keşke giyinmek konusundada biri yardım etse:))) ayy ne tembelim benn. Utandım.
çok güldüm :))) çok tatlısın.
bende şu ara hiç bişey yapamıyorum spor anlamında.
sadece hiç ekmek yemiyorum. kahvaltı dahil. pirinç patates ve tatlı tüketmiyorum.
herşeyin kalıcı maşallah ohhh ne saç derdin var ne makyaş çok hoşsun canım
benimde saçlarım düz zaten makyajıda çok sevrim giyinmeyide ama üşengeçlik bendede var
maşallahh:))
ben bakımımdan taviz vermiyorum. saçlar kalıcı fön. gözlerdede kalıcı eyeliner var. yakında dudaklarımada yaptırıcam. gözlerimde renkli zaten. bir rimel bayağı kurtarıyor:)
keşke giyinmek konusundada biri yardım etse:))) ayy ne tembelim benn. utandım.
bakım, makyaj demişken bende hemen bir ayna karşısına geçeyip, kalem malem çekeyim. azıcık kendime bakayım. ofisteki herkes firarda değerlendireyim vaktimi :)
bu arada brezilya fönü yaptıracam karar verdim sabah 1 saat düzleştiri uraşamıom artık
bakım, makyaj demişken bende hemen bir ayna karşısına geçeyip, kalem malem çekeyim. Azıcık kendime bakayım. Ofisteki herkes firarda değerlendireyim vaktimi :)
bu arada brezilya fönü yaptıracam karar verdim :d sabah 1 saat düzleştiri uraşamıom artık :d
ha şöyleee:))) silkelenelim dimi biraz.
Ay o düzleştirici benim kabusumdu. Kaç tane attım bilmiyorum. Birde yap yap saçlarıda çok yıpratıyor.
benimde gözlerim doldu şu an
ne güzel konuşmuş miniğin öyle..aklıyla yaşasın kuzum benim.
dün akşam k.v bizdeydi. benim kızım hiç meme emmedi. sağıp verdim 10 gün kadar sonra sütüm kesildi. emzirememeninde acısı çıkmıyor içimden. her gün banyoda meme emer kızım. boş memeyi emer işte...
akşam k.v ben yıkayım dedi. kucakta banyo yapıyor kızım. k.v nin memesini tutmaya çalıştı. nasıl kötü oldum anlatamam. sabaha kadar uyuyamadım.
ben araştırmıştım onu ama kuaförüm saçların zaten düz gerek yok dedi üstünden az düzleştirmem yetiyor 3 seansı 400 lira benim kuaförde.ama çok kaliteli ürünler kullanıyor bu hafta sonu gidicem kat attırıp saç rengimde oyanama yapıcaz şuan sıcak çikolata biraz koyulaştırcam bakalım
beybylis çok ii tatlım ıslakkende düzleştiriyo ben çok memnunum
bak ben 3 seans yapıldığı bilmiyordum. keratin bakımı sanırım o.
ne güzel çok şanslısın düz saçların varsa. kıvırcık yada dalgalı olunca uğraş dur çok zor oluyor.
anlıyorum...
Cevremde bır cok arkadasım var sırf gögüslerı buyusun ıstemedıklerı ıçın bebışlerını emzırmıyorlar..
Netıcede senın durumun tamamen fızyolojık.hem cocuklarımız oncekı donem cocuklarına gore sanslılar.vıtamınler ve ımmun sıstemı guclendırıcı bır cok urun var.sırasında ucu plastık bıberonları bıle annecıgının memesı sanıp kapıverıyolar bu haylazlar...
Ama unutma;annecıgının mıs kokusunun yerını kımse alamaz...
onu hiç denemedim. yıllarca çok zaman kaybettim:)beybylis çok ii tatlım ıslakkende düzleştiriyo ben çok memnunum
anlıyorum...
cevremde bır cok arkadasım var sırf gögüslerı buyusun ıstemedıklerı ıçın bebışlerını emzırmıyorlar..
netıcede senın durumun tamamen fızyolojık.hem cocuklarımız oncekı donem cocuklarına gore sanslılar.vıtamınler ve ımmun sıstemı guclendırıcı bır cok urun var.sırasında ucu plastık bıberonları bıle annecıgının memesı sanıp kapıverıyolar bu haylazlar...
ama unutma;annecıgının mıs kokusunun yerını kımse alamaz...
çok üzüldüm bende 5 ay zorla emzirdim bebek reflüsü oldu günde 10 kez kusuyordu bıraktık mecburen aptamille büyüdü kızım şimdide hala süt içer otutur aglardım emziremedim diye agzını dokundurmazdı gögsüme çok direndim sagdım ama süt kesiliyo bi süre sonra.biraz daha ugraşsaydın gamzecim daha küçükken...