haklısın sanırım. benimkide aksine çok düşer üzerime. bazen boğuluyorum. sabahları işe kadar bırakmalar. akşamları almalar. haftasonu evden hiç ayrılmaz. gün içerisinde arayıp durur. kendine iş yaratır gelir.
hani keşke yapmasa diyorum bu kezde şikayetlenirim sanırım. ama biraz abartıyo benim kociş.
ha bide aslında çok kıskanır ama benim tepkimden korktuğu için hiç belli edemez. o zaman çok komik oluyo:)
:)))) kilo durumun nasıl.
gülce ismnini çok sevrim Allah bağışlasın canım
cayımm geldiii ,hüüüüüp hüüüpppp
hiç sorma canım geçen kış 69 kiloydum yazın 59 a kadar düştüm şimdi 62 olmuşum 55 kilo olmak istiyorum.çünkü evlendiğimde 52 kiloydum((
ne mutlu sana :) bunların 3 te birini yaşamak için uzun yıllar bekleyen hanımlar çokkkk
ben evlendiğimde 47 kg dum. hamile kaldığımda 53. doğumda 69. şimdi 57. :)))hiç sorma canım geçen kış 69 kiloydum yazın 59 a kadar düştüm şimdi 62 olmuşum 55 kilo olmak istiyorum.çünkü evlendiğimde 52 kiloydum((
saol canım hepimin kuzucuklarını bagıslasın ınsaallah rabbım.
Gul gıbı ,güle benzeyen anlamında...
gül kokulu kızım benım,gül bahcem,
ayyy sımdıden özledım kızcemi...
ayyy cnm nasıl düştün o kadar. bende 66 yım 56 olmam gerek göbeğime aldım hep hamile gibiyim şu an(((
ayyy cnm nasıl düştün o kadar. bende 66 yım 56 olmam gerek göbeğime aldım hep hamile gibiyim şu an(((
yok öylede düşünme bence. sadece bazı insanlar pek gösteremez duygularını diyelim.
çok şükür o konuda şanslıyım çat kapı olayına çalışanlar için karşıyım,işte herkes düşünceli olamıyor maalesef, ben mesafeli olmayı seviyorum eşimin ailesiylede öyleyim,tabi çalıştığımın etkisi çok var bunda.
ya kızlar ,ben kızımın olacagını çok çok hissediorum ,vee bir isim var kafamda bir kac yıldır ,bu ismi arkdas ortamında dile getirdim ,hani baska birinin cocuguna isim ararken ,daha begenen cıkmadı ,herkes dalga gecti .simdi size söylücem ,cidden komik mi ,bir de ben eski isim hastasıyım ,bilmiorum kendi ismim cok tikky ismi oldugundan sanırım ,eskilere özeniorum . vee söylüorumm....
.....piraye...
inan boğazımdan kısmadım desem yeri,bol su içtim yoğurt çok yedim, çok hareketliydim gece abur cubur tatlı yemedim canım.benimde göbek var, onun çaresi mekikde,çekince karnım ertesi günü çok ağrıyor dayanamıyorum
pek duyulan bir isim değil ama komik de değil yani. olabilir.
ya kızlar ,ben kızımın olacagını çok çok hissediorum ,vee bir isim var kafamda bir kac yıldır ,bu ismi arkdas ortamında dile getirdim ,hani baska birinin cocuguna isim ararken ,daha begenen cıkmadı ,herkes dalga gecti .simdi size söylücem ,cidden komik mi ,bir de ben eski isim hastasıyım ,bilmiorum kendi ismim cok tikky ismi oldugundan sanırım ,eskilere özeniorum . vee söylüorumm....
.....piraye...
önceden çok özen gösterirdi bu gibi şeylere arar sorardı ama uzun süreli problemlerimiz oldu..
ben aramasam da çok tınlamıyor maalesefüzülüyorum ama