Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ne mutlu sana :) bunların 3 te birini yaşamak için uzun yıllar bekleyen hanımlar çokkkk

gülce ismnini çok sevrim Allah bağışlasın canım

saol canım hepimin kuzucuklarını bagıslasın ınsaallah rabbım.
Gul gıbı ,güle benzeyen anlamında...
gül kokulu kızım benım,gül bahcem,
ayyy sımdıden özledım kızcemi...

ne mutlu sana :) bunların 3 te birini yaşamak için uzun yıllar bekleyen hanımlar çokkkk

sanırım bu en baştan olursa oluyor. sonradan düzelen az galiba bu konuda.
ben pek mutlu olamıyorumki:) mesela arkadaşıma gidiyorum kahve içip sohbet edicem. zıırrttt telefon. napıyosun...
alışverişteyim mesela. tam kabinde kan ter içinde birşeyin içine girmeye çalışıyorum zırttt telefon napıyosun...
:))) zıkkımın......
bir es ver be adam.

hiç sorma canım geçen kış 69 kiloydum yazın 59 a kadar düştüm şimdi 62 olmuşum 55 kilo olmak istiyorum.çünkü evlendiğimde 52 kiloydum((
ben evlendiğimde 47 kg dum. hamile kaldığımda 53. doğumda 69. şimdi 57. :)))
karatay diyeti yapıyorum. yaklaşık 1 yıldır. hamileliğimde dahil yaşam tarzımızı değiştirdik eşimle. eşim 80 kg dan 68 kg ya düştü.

saol canım hepimin kuzucuklarını bagıslasın ınsaallah rabbım.
Gul gıbı ,güle benzeyen anlamında...
gül kokulu kızım benım,gül bahcem,
ayyy sımdıden özledım kızcemi...

ya kızlar ,ben kızımın olacagını çok çok hissediorum ,vee bir isim var kafamda bir kac yıldır ,bu ismi arkdas ortamında dile getirdim ,hani baska birinin cocuguna isim ararken ,daha begenen cıkmadı ,herkes dalga gecti .simdi size söylücem ,cidden komik mi ,bir de ben eski isim hastasıyım ,bilmiorum kendi ismim cok tikky ismi oldugundan sanırım ,eskilere özeniorum . vee söylüorumm....

.....piraye...

ayyy cnm nasıl düştün o kadar. bende 66 yım 56 olmam gerek göbeğime aldım hep hamile gibiyim şu an (((

inan boğazımdan kısmadım desem yeri,bol su içtim yoğurt çok yedim, çok hareketliydim gece abur cubur tatlı yemedim canım.benimde göbek var, onun çaresi mekikde,çekince karnım ertesi günü çok ağrıyor dayanamıyorum

yok öylede düşünme bence. sadece bazı insanlar pek gösteremez duygularını diyelim.

önceden çok özen gösterirdi bu gibi şeylere arar sorardı ama uzun süreli problemlerimiz oldu..

ben aramasam da çok tınlamıyor maalesef üzülüyorum ama

şimdi bende öyleyim . ama mesafeli olan onlar kabul etmeye etmeye küstü çoğu. gelmiyolar artık. aha ev aha kapı gelen gelir gelmeyen kendi gelir. bende ailem dışında çok kimseye gitmem zaten.

Sadece randevulu misafirlerim var artık :)))))))))

pek duyulan bir isim değil ama komik de değil yani. olabilir.

cnm bende mekik aleti var çekemiyorum çok oluyo. başımda dönüyo çekerken günlük kaç tane çeksem erir ki

bence komik değil ağır olgun bir isim ,sizin çocuğunuz neticede ,kimsenin etkisinde kalamayın,dilediğiniz ismi koyunnn

esım suan oldukca yogun bır sektorde genel mudur oldu.
oncelerı daha sakın bır ıste calısıyodu ve gunde en az ıkı defa görusurduk,sımdı ben arada kendımı hatırlatırsam ancak aklına gelıyorum...
hatta gecen gun esım aradı oylesıne ne yapıyosun dıye sordu bende sasırınca cok uzuldu,senı bu kadar ıhtımal ettıgım ıvcın affet dedı.
dun mısafır olayından dolayı eve acele gecmem gerekıyodu bılıyosunuz,yanına bır gıttım odasında 6 kısı var bır taraftan onlara laf anlatıyo bır taraftan elındekı tlf nun ucunda bulunan adama.hıc bırsey dıyemeden tekrar cıktım...

önceden çok özen gösterirdi bu gibi şeylere arar sorardı ama uzun süreli problemlerimiz oldu..

ben aramasam da çok tınlamıyor maalesef üzülüyorum ama

haklısın tabi. önceleri görüpte şimdi arıyosun. ister istemez ilgi bekliyosun anlayabiliyorum. bence sende dur bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…