günaydın hayırlı cumalar herkese..
hımmm daha çay içmeyen varmış..:))) 8' den beri 3 bardak içtim :))
boem kızının adı ne
cnm siz ne diyosunuz benim misafirler ben işten çıkmışım yoldayım beni ararlar şimdi çıktık evden kaçta evde olursun derler. düşünün artık siz benle eve gircekler ev dandini yemek yok. aaaa alışverişe gittik 2 saate evde oluruz dedim küstüler gelmiyolar. siz hak verin ne yapaydım
amannn tanrımmmm !! şu caycıyı bi daha arayım ,cayı getirene kadar telefondan taciz ediyim
bu arada evdeki yardımcını öp diyen kimdi dün:))))))))
kadın şeytan görmüş gibi gitti. niyeyse çok endişellendi. benden memnun değilmisin falan dedi. bileydim öpmezdim.
saçlarını beckham modeki kestirmiş sarıya boyatmış ne güzel olmuşsun sen öyle dedim. iyice kafası karıştı:)))
cnm siz ne diyosunuz benim misafirler ben işten çıkmışım yoldayım beni ararlar şimdi çıktık evden kaçta evde olursun derler. düşünün artık siz benle eve gircekler ev dandini yemek yok. aaaa alışverişe gittik 2 saate evde oluruz dedim küstüler gelmiyolar. siz hak verin ne yapaydım
çok şanslısın:) misafirini kolay atlattınmı peki. ilk kez geliyorlar demiştin.
bende arama meselesine pek takılmam. eşimde hep fırsat yaratır aramak için. hatta işyerime gelmek için can atar. bazen çok rahatsız oluyorum. hele meşgulsem.
bende 1 yeşilçay 2 siyah çay tükeettim:))
kızımın adı Zeynep Gülce canım...
3.5 yasında kıvırcık saclı bır cımcımem var...
hay allah ...öpmenı ısteyen bendım sekerım,
oyleyse bugunde gıt tam tersını yap...
cnm benimkide öyleydi ben aramayı bi bıraktım şimdi günde bir kezde olsa o arıyor. ben çocuklarla ilgili bir sorun olrsa arıyorum. akşam söylenebilecekse aramam. birde şöyle bişiy var mesela sabah bi şekilde ben aradım daha kendi aramaz o gün. yani bence hiç arama. meşgulüm de. o seni merak etsin. özlesin ben yaptım oldu hemde güzel oldu :)
bende 1 yeşilçay 2 siyah çay tükeettim:))
haklısın cnm ama eşi aramayanlar öyle düşünmüyor. benim kardeşimi eşi günde 5 kez arar bıktı kız. istemiyo keşke aramasa diyor. şöyleki eşi kardeşimi hiç aramasaydı oda özenirdi eşini sık arayan erkekelere
olmayan olana özenir:) bu hep böyledir bana göre
benimki özlemiyor galiba
öyle anlayışsız insanlar bir zahmet benim evime gelmesin ,nedemek küsmek yahuuu,çalışan insanlara daha düşünceli davranır insan,çok şükür çevremde öyle densizler yok canım
ayyy öğlen olmadan acıktım sanırımmm,yiyince de pişman oluyorum pufff
canım ya 5-10 dk içinde tekrar gelir:)) haber veririm sana geldiğinde...
benimki özlemiyor galiba
cnm akraba eş dost ne yapayım. bazen habersiz bile gelirler. kapıyı aç.merhabaaaa biz geldikdüşünceli insanları pek bulamadım çevremde ailem dışında anlayışlı yok ailem o çalışıyo gitmeyelim onu bayram temizliğine çağırmayalım vs anlaşıyışlıdır.
insanlar hala çalışanı anlamıyor. bide köşe bucak inceler laf söylerler dedikodu yaparlar cnm((((((((