Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

cnm siz ne diyosunuz benim misafirler ben işten çıkmışım yoldayım beni ararlar şimdi çıktık evden kaçta evde olursun derler. düşünün artık siz benle eve gircekler ev dandini yemek yok. aaaa alışverişe gittik 2 saate evde oluruz dedim küstüler gelmiyolar. siz hak verin ne yapaydım :KK43:

ayyy yok artık.. sabırlısın... valla.
:))) ben ne yapardım bu durumda bilmiyorum. anahtarı vereyim siz önden gidin derdim sanırım:)))9

bu arada evdeki yardımcını öp diyen kimdi dün:))))))))
kadın şeytan görmüş gibi gitti. niyeyse çok endişellendi. benden memnun değilmisin falan dedi. bileydim öpmezdim.
saçlarını beckham modeki kestirmiş sarıya boyatmış ne güzel olmuşsun sen öyle dedim. iyice kafası karıştı:)))

hay allah ...öpmenı ısteyen bendım sekerım,
oyleyse bugunde gıt tam tersını yap...:KK66:

cnm siz ne diyosunuz benim misafirler ben işten çıkmışım yoldayım beni ararlar şimdi çıktık evden kaçta evde olursun derler. düşünün artık siz benle eve gircekler ev dandini yemek yok. aaaa alışverişe gittik 2 saate evde oluruz dedim küstüler gelmiyolar. siz hak verin ne yapaydım :KK43:

öyle anlayışsız insanlar bir zahmet benim evime gelmesin ,nedemek küsmek yahuuu,çalışan insanlara daha düşünceli davranır insan,çok şükür çevremde öyle densizler yok canım

çok şanslısın:) misafirini kolay atlattınmı peki. ilk kez geliyorlar demiştin.

bende arama meselesine pek takılmam. eşimde hep fırsat yaratır aramak için. hatta işyerime gelmek için can atar. bazen çok rahatsız oluyorum. hele meşgulsem.

haklısın cnm ama eşi aramayanlar öyle düşünmüyor. benim kardeşimi eşi günde 5 kez arar bıktı kız. istemiyo keşke aramasa diyor. şöyleki eşi kardeşimi hiç aramasaydı oda özenirdi eşini sık arayan erkekelere

olmayan olana özenir:) bu hep böyledir bana göre

hay allah ...öpmenı ısteyen bendım sekerım,
oyleyse bugunde gıt tam tersını yap...:KK66:

:))) fazla ilgiyle karşılaşınca şüphelendi tabi.
sonra anneme anlattım. annem gülme krizine girdi. kadına diyememki kulüpten arkadaşların tavsiyesi üzerine öpüyorum seni:)))

cnm benimkide öyleydi ben aramayı bi bıraktım şimdi günde bir kezde olsa o arıyor. ben çocuklarla ilgili bir sorun olrsa arıyorum. akşam söylenebilecekse aramam. birde şöyle bişiy var mesela sabah bi şekilde ben aradım daha kendi aramaz o gün. yani bence hiç arama. meşgulüm de. o seni merak etsin. özlesin ben yaptım oldu hemde güzel oldu :)

benimki özlemiyor galiba :KK43:

haklısın cnm ama eşi aramayanlar öyle düşünmüyor. benim kardeşimi eşi günde 5 kez arar bıktı kız. istemiyo keşke aramasa diyor. şöyleki eşi kardeşimi hiç aramasaydı oda özenirdi eşini sık arayan erkekelere

olmayan olana özenir:) bu hep böyledir bana göre

haklısın sanırım. benimkide aksine çok düşer üzerime. bazen boğuluyorum. sabahları işe kadar bırakmalar. akşamları almalar. haftasonu evden hiç ayrılmaz. gün içerisinde arayıp durur. kendine iş yaratır gelir.
hani keşke yapmasa diyorum bu kezde şikayetlenirim sanırım. ama biraz abartıyo benim kociş.
ha bide aslında çok kıskanır ama benim tepkimden korktuğu için hiç belli edemez. o zaman çok komik oluyo:)

öyle anlayışsız insanlar bir zahmet benim evime gelmesin ,nedemek küsmek yahuuu,çalışan insanlara daha düşünceli davranır insan,çok şükür çevremde öyle densizler yok canım

cnm akraba eş dost ne yapayım. bazen habersiz bile gelirler. kapıyı aç.merhabaaaa biz geldik:KK43: düşünceli insanları pek bulamadım çevremde ailem dışında anlayışlı yok ailem o çalışıyo gitmeyelim onu bayram temizliğine çağırmayalım vs anlaşıyışlıdır.

insanlar hala çalışanı anlamıyor. bide köşe bucak inceler laf söylerler dedikodu yaparlar cnm :KK43:((((((((

benimki özlemiyor galiba :KK43:

olurmu cnm benim eşim çok düşkündür bana. ama telefonda konuşmayı sevmezdi. aramazdı hiç kimseyi ailesini bile,10 yıl ev telefonundan 2 bilemedin 3 kez konuştu düşün artık

amaeminim senin eşinde çok seviyor ve özlüyordur. sadece sen hiç arama. işini akşam ballandır ballandıra anlat. çok eğleniyorum akşama kadar fln. ne oluyo lan dicek. hnm elden gidiyo. sonraaa o seni arıycak hemde her gün :)

cnm akraba eş dost ne yapayım. bazen habersiz bile gelirler. kapıyı aç.merhabaaaa biz geldik:KK43: düşünceli insanları pek bulamadım çevremde ailem dışında anlayışlı yok ailem o çalışıyo gitmeyelim onu bayram temizliğine çağırmayalım vs anlaşıyışlıdır.

insanlar hala çalışanı anlamıyor. bide köşe bucak inceler laf söylerler dedikodu yaparlar cnm :KK43:((((((((

çok şükür o konuda şanslıyım çat kapı olayına çalışanlar için karşıyım,işte herkes düşünceli olamıyor maalesef, ben mesafeli olmayı seviyorum eşimin ailesiylede öyleyim,tabi çalıştığımın etkisi çok var bunda.

X