Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

y_agmur86 NE İYİY ETTİN DE AÇMIŞSIN BU SAYFAYI BİZ KADINLAR NE ÇOK SIKINTILARI VAR A

EVET BENDE ÖZLE SEKTÖRDEYİM AMA YARIN İZİN GÜNÜM(İŞYERİNDE TEK BAYAN OLMANIN AVANTAJI)NORMALDE İŞYERİM CUMARTESİ TAM GÜN AÇIK BE YÖNDEN BEN ŞANSLIYIM

bende yarın yapacağım büyük temizlik çalışmasını zira ev almış başını gidiyor

Eğer her şeyi zamanında yapmazsa insan bazen işin içinden çıkamıyor.

etrafımızdakiler derler sen çalışıyorsun evini kim dağıtacak bizim gibi olsan ne yapcan dediler mi cinler tepeme çıkıyor
sanki biz çalışıyozda o evde yaşamıyoruz

yok kardeş evde çamaşır almış başını gidiyo. havalar malum dışarı asamıyorum. çamaşırhane gibi valla evin için

onlar kıl tipler hiç takmıom valla Heeehh bananee

:) sabah 05:30 gibi uyandık kızımla. yatağıma aldım sarıldık uyumaya devam. ne güzel nefesini hissetmek.
haftasonu aylık kontrolümüz var. yani yarın. bakalım doktorumuz ne diyecek.

bu arada evdeki yardımcını öp diyen kimdi dün:))))))))
kadın şeytan görmüş gibi gitti. niyeyse çok endişellendi. benden memnun değilmisin falan dedi. bileydim öpmezdim.
saçlarını beckham modeki kestirmiş sarıya boyatmış ne güzel olmuşsun sen öyle dedim. iyice kafası karıştı:)))

hayırlı cumalar güzel hanımlar...
dün iş yerımde elektrıkler kesılınce sızlere baybay dıyemedım...
gercı bır bakıma ıyı oldu brım amırımız elektrık kesılınce bır saat erken cıkabılırsın dedı.
ben tabıı ucarak gıttım eve ve mısafır oncesı hazırlıklarım tastamam oldu...

günaydın hayırlı cumalar herkese..
hımmm daha çay içmeyen varmış..:))) 8' den beri 3 bardak içtim :))

anlaşılan biz hala normalleşemedik bende bi yandan faceden yazıorum beni hiç aramadın diye.
cevap yoğundum, toplantıdayım

cnm benimkide öyleydi ben aramayı bi bıraktım şimdi günde bir kezde olsa o arıyor. ben çocuklarla ilgili bir sorun olrsa arıyorum. akşam söylenebilecekse aramam. birde şöyle bişiy var mesela sabah bi şekilde ben aradım daha kendi aramaz o gün. yani bence hiç arama. meşgulüm de. o seni merak etsin. özlesin ben yaptım oldu hemde güzel oldu :)

çok şanslısın:) misafirini kolay atlattınmı peki. ilk kez geliyorlar demiştin.

bende arama meselesine pek takılmam. eşimde hep fırsat yaratır aramak için. hatta işyerime gelmek için can atar. bazen çok rahatsız oluyorum. hele meşgulsem.

bende anlayışsız insanlara bu yüzden çok kızıyorum makine gibi görünüyoruz herhalde dışardan

cnm siz ne diyosunuz benim misafirler ben işten çıkmışım yoldayım beni ararlar şimdi çıktık evden kaçta evde olursun derler. düşünün artık siz benle eve gircekler ev dandini yemek yok. aaaa alışverişe gittik 2 saate evde oluruz dedim küstüler gelmiyolar. siz hak verin ne yapaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…