Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

cnm bu brezilya fönü nasıl maddi olarak yani çok pahalımı askeriye kuaföründe yapılabilirmi bilgi verirsen çok sevinirim :)

yoook olurmu o dünyanın en yakışıklısı. Benimki ne dedi biliyomusun genç kızlar olgun erkeklerden çok hoşlanırmış. örneğin kendisinden düşünün artık

yuhhh diyorum başkada bişi demiyorum ne kdar rahat konuşaabiliyo öle valla helal olsun

ay benim saçlar kısaldı ya maliyet de azalmıştır herhalde

tabi hayatım. azalıyor maliyet. ama bazı kuaförler azda olsa çokda olsa tüm paketi açıyorum sana diye uyanıklık edebilir yaptırısan dikkatli ol:)
selam kızlar bende çalışan bi anneyim sabah 8 öğlen 2 de iş bırakıyorum
süt iznim omdugu için erken çıkıyorum
5 aylık bi oğluşum var
:) benim kızımda 5 aylık. süt iznimi kullanamıyorum. mali işlerde çalışıyorum malesef. çok şanslısın.

insan bıkıyor inanın. her şeye müdehale çıldırttı beni. kendi istediğim kıyafeti ayakkabıyı alamaz oldum. o beğendi diye onun istediğini alıyorum. ya benim isteklerim nolcak ?

ama o zaman hiç bir şeyden tat almazsınki. kıyafete, ayakkabıya kadar karışması çok zor. ya rabbim nasıl çeşit insan yaratıyosun tövbe.
benim eşim aksine ne kadar güzel ve kendi istediğim gibi giyinirsem o kadar destekler. bişey alacağım zaman ben sıkılıyorum alışverişten kafana göre takıl der. hiç bir giydiğime karışmaz. saçımada karışmaz. aksine kendimde yenilik yaparsam sen böyle iyi hissediyorsan bende mutluyum der. giyindiğim zaman sorarım nasıl olmuş diye fikrini söyler. sadece göğüs çatalı ve belimin görünmesine tepki verir. oda belli durumlarda. valla evlendikten sonra çok daha rahatım ben giyim ve bakım konusunda. mini bile giyerim yani. hiç demez bunu neden bu kadar kısa aldın diye. kış sezonu hep tayt ve tunik giyerim. tek esprisi ''anlaşılan tayt sezonu açılmış'' olur:)

tam gün mü gönderiyorsunuz herhangi bir ücret varmı ben ank yaşıyorum illaki burdada vardır.bilgiii istiyorum nasıl nerden ulaşabilirim böle okullara:26:

kıskanç ve ilgisiz ikisi bir arada buda benim canımı çok sıkıyor

anlamıyorum bu erkekleri ilgilenmez ama neyi niye kıskanır bilemedim. ilgilensene azıcık madem kıskanıyosun yoook erkeklerin kafaları farklı çalışıyo. yada hiçççç :)))))))) benimki hem ilgili hem kıskanç en azından. napalımmmm kötünün iyisi

cnm bu brezilya fönü nasıl maddi olarak yani çok pahalımı askeriye kuaföründe yapılabilirmi bilgi verirsen çok sevinirim :)

kuaför işinde iyiyse yaptırılır hayatım. maliyet şöyle; saçın eğer çok kıvırcık ve yoğunsa artıyor. yok sadece dalga var ama uzunsa değişir.
ben kendimden örnek vereyim; benim saçım röfleden yanmış ve yıpranmış bildiğin keçeleşmişti. hafifte dalgalı olunca banyodan sonra oluyordu koca bir kafa. kurutmak istemiyordum bonus gibi oluyordum:)
saçlarım bel hizasında ve (kemoterapiden dolayı biraz incelmiş dökülmüştü) cansızdı. 350 TL ye yaptırdım. loreal ürünü kullandırttım özel istedim ürünü. net ten araştırdım bazıları çok sağlıksız içeriğinde kansorejen madde var.
şimdi saçlarım çok sağlıklı oldu. yanmış yıpranmış görüntüsü gitti ve daha çabuk uzuyor. en rahat tarafı banyodan çıkıyorum taramama bile gerek kalmadan uzaktan tutarak kurutuyorum 5 dk da dümdüz fönlü gibi oluyor.

yuhhh diyorum başkada bişi demiyorum ne kdar rahat konuşaabiliyo öle valla helal olsun

ay bu ne ki ona asılanları aldatan arkadaşlarını ballandıra ballandıra aldatıyo. bende oyun yaptım iş yerinde bi kız arkadaşım kocasını aldatıyo dedim lal oldu ama akıllanmaz o. dün gene aldatan arkadaşı dostunun evine eski bişiler istemişmiş bundan vs. ne diyosunuz kızlar biraz atmasyonmu yoksa ne düşünüyo tepkimimi ölçüyo anlamadım. ısıracak köpak diş göstermezmi desem yapacak arkadaşlarından anlatıp normalmiş gibi düşünmemi sağlamaya çalışıyo anlamadım

kesinlikle tepkini ölçtüğünü düşünüyorum.

cnm çok saol bilgiler için. benim sçıma gelince çok düz zaten kurutmayla bile bayaa düz . belin bir karış üstünde boyu boya yok
ama sarı röfle yapcam seninki gibi . birde askeriye yarı yarıya farkeder 150 200 e halledermiyim sence ne dersin. durumum pek iyi değilde

tat almıyorum zaten. kendime güvenim azaldı onun yüzünden. ben güzel giyinemiyorum o daha zevkli izlenimi verir hep anladınmı ben ezik seçimleri iyi olamayan biri gibi görür o

o zaman sana daha iyi bir tavsiyede bulunayım hayatım:)
lorealin internet sitesinden paketi kendin satın al. en son yanlış hatırlamıyorsam 80 TL falandı. kuaförüne sor titanyum maşa varmıymış elinde, yoksa rica et sana işlemi yapacağı gün bir tane edinsin. paketi senden kabul ederse sadece el emeğini alır ve daha uygun fiyata halledersin.

süpersin en iyisi bu çok saol benim bu saç bakım işini acil çözmem gerek :)

tat almıyorum zaten. kendime güvenim azaldı onun yüzünden. ben güzel giyinemiyorum o daha zevkli izlenimi verir hep anladınmı ben ezik seçimleri iyi olamayan biri gibi görür o

aslında ona iyi bir ders vermek lazımda. neyse......
sen bence nasıl mutlu oluyorsan öyle giyin. zamanla alışacak ve eleştirmektende vazgeçecektir. afedersin beğenmediği kıyafetleri giyen kadınlarada aç kurt gibi bakarlar değilmi?

ne cvp veriyim nasıl davranıyım anlatınca bilemedim ben
nasıl düşünüyorsan öyle tepki ver. benim eşim böyle konularda konuşmaz. milletin karısı kızı hakkında yorum yapanlarada çok tepki verir. geçenlerde çalışma arkadaşlarından birini sahte bir web adresiyle kadınlarla sohbet ettiğine şahit olmuş nasıl tepki verdi anlatamam. ha benimde ona söylediğim tek bir şey vardır. olurda bir gün benden vazgeçersen böyle şeyler yapmak yerine bana söyle, seni beğenmiyorum, seni istemiyorum artık de. benden önce kendini küçük düşürecek bişey yapma derim.

süpersin en iyisi bu çok saol benim bu saç bakım işini acil çözmem gerek :)

tabi hayatım. herşeyin ekonomik bir yolu var. bunlarda bizim sırrımız:)
önce kendin bunu hiç unutma. sen mutlu ve kendine güvenir kalki, karşındakide seni kaybetmekten korksun:)
mutlu olabilmek içinde önce kendini şımart.

tam gün mü gönderiyorsunuz herhangi bir ücret varmı ben ank yaşıyorum illaki burdada vardır.bilgiii istiyorum nasıl nerden ulaşabilirim böle okullara:26:

evet tam gün gönderıyorum.ıkı ayda bır 360 lıra verıyoruz.okul baslarrken kısısel ıhtıyaclar ıcın lazım olabılecek,12 lı kagıt havlu,5 lt sıvı sabun tuvalet kagıtları,epeyce de bır kırtasıye malzemelerı falan aldık.okul muduru ve oğretmenı gereklı malzemelerın lıstesını verıyorlar zaten.360 lırada gun ıcnde yenılen kahvaltı ogle yemegınde verılen yıyecekler ıçın belırlenen para.sabah 8 de bırakıp aksam 4.5 da alıyorum.bulundugunuz yerde de mutlaka vardır.bagımsız ana okulları olarak gecıyo.yalnız tam gun sınıfları cabuk doluyor.erken hareket etmek onemlı...
cok memnunum, kesınlıkle tavsıye ederım...

bu ara moda olmuş herkes çocuğunun adını dövme yaptırıyor:) koluna yazdıranlar parmağına yazdıranlar,
bende kızımın adını mı yaptırsam acaba:) kociş kıskanırmı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…