Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

seninki en azından bakımlı olmanı istiyor benim eşimde bişey yapsam ters karşılar ben seni doğal halinle seviyorum ne gerek var bunlara,umrunda bile olmuyor bende en azından bi değişiklik gördüğünde güzel bişeyler söylesin istiyorum ama nerde.

ay benimkide saç rengime takılı bir açık renge geçemedim. siyahdan vazgeçmiyor adam bende de maşallah bisürü beyaz var :KK43: sürekli boyamak zorundayım. kuaför 4 yıldır şu saç rengini aç dio ama bizimki öle seviyormuş :KK25:

gerçekten mi?... benim eşim hiç müdehale etmez. önceden her gün kuaföre giden ben. şimdilerde sadece özel bakımlar için uğrar oldum. gerçi saçlarım sarı röfleli ve brezilya fönü yaptırdım hep bakımlı duruyor. evde bir tayt ve tunikle dolaşıp hiç makyaj yapmam. ama saçlar kurtarıyor sanırım:)
eğer düşünürsen tavsiye ederim. hep fönlü gibi oluyor. at kuyruğu yapıp çıkıyorum az rimel hafif ruj tüm günü kurtarıyor.:)

ben de bu aralar bel hizasındaki saçlarımı kulak hizası kestirdim :KK43: değişiklik iidr. ama benimki takılmaz öyle şeylere .
ama renge takık zaten yeter o kadar :KK70: ama brezilya fönü mantıklı geldi.

seninki en azından bakımlı olmanı istiyor benim eşimde bişey yapsam ters karşılar ben seni doğal halinle seviyorum ne gerek var bunlara,umrunda bile olmuyor bende en azından bi değişiklik gördüğünde güzel bişeyler söylesin istiyorum ama nerde.

cnm benimki de öyle derdi önceden. çocukların büyüdü. işe başladım.kendime özen gösterir oldum. bre adam daha ne Allahtan belanımı istersin. yoooook hep daha fazlası. ne alacağıma karışır. çoraba kadar. şu sana yakışır şu kıyafet güzelmiş şunu şöyle yapsana yok saçını arada kuaföre yaptırsana

bu ne yaa kendi duş bile almaz. benim herşeyime burnunu sokar. sorun ne biliyomusun o istediği için yapma hissi. kendime bakarım ama düşün onun istediği renge saçımı boyamalımıyım onun beğendiği kıyafetimi yoksa kendi beğendiğimimi almalıyım, onun beğenmediği ojemi çöpemi atmalıyım onun istediği şekli mi vermeliyim saçıma vs

ben neyim o zaman kim yönetiyor beni uzuvlarımı o mu ben mi?

işim çok zor inan bana

ben de bu aralar bel hizasındaki saçlarımı kulak hizası kestirdim :KK43: değişiklik iidr. ama benimki takılmaz öyle şeylere .
ama renge takık zaten yeter o kadar :KK70: ama brezilya fönü mantıklı geldi.

ovvvvv o kadar uzun saçlara bir anda kıydın:))) çok cesaretlisin:)))
brezilya fönü hem saçlarımın kırık ve yanıklarını sildi hemde benim saçlar dalgalı arada birşey jölelemek lazım hep o kadar vaktim olmuyor hiç. duş alıp kurutuyorum dümdüz oluyor. ama kaliteli bir ürünle yaptır olurmu canım. içeriğine dikkat et ürünün. ben loreal yaptırdım. biraz maliyetli ama 8-9 ay kullanıyorum.

ay benimkide saç rengime takılı bir açık renge geçemedim. siyahdan vazgeçmiyor adam bende de maşallah bisürü beyaz var :KK43: sürekli boyamak zorundayım. kuaför 4 yıldır şu saç rengini aç dio ama bizimki öle seviyormuş :KK25:

hayır saçımızın rengine bile onlar karar veriyor. ben bunu anlamıyorum

seninki ilgilenmiyosun diyormuş. benimki evde ben manken gibi makyajlı süslü açık saçık barbi bebek gibi durmamı istiyorrrr. ama iş güç çocuklar temizlik ders stres derken orta bakımlıyımdır. yine memnun değil. akşam işten gelir saçını sarıya boyatsan, bakım kremi alsakmı sana, o ojenin rengini beğenmedim, saçına ...... şöyle şekil versen sana çok yakışır vs. sanki kuklasıyım ben onun evinin ve çocuklarının. kendiside bir paspal ki sormayın gitsin :KK43:

bence eşin ne güzel senle ilgileniyor güzel bakımlı olmanı istiyormuş :)

hanımlar size doyum olmuyor. bende önce personel denetimine. sonra yemeğe geçicem. öğleden sonra işlerimi toparlayıp gelirim. çok rahatladım burada:))

ovvvvv o kadar uzun saçlara bir anda kıydın:))) çok cesaretlisin:)))
brezilya fönü hem saçlarımın kırık ve yanıklarını sildi hemde benim saçlar dalgalı arada birşey jölelemek lazım hep o kadar vaktim olmuyor hiç. duş alıp kurutuyorum dümdüz oluyor. ama kaliteli bir ürünle yaptır olurmu canım. içeriğine dikkat et ürünün. ben loreal yaptırdım. biraz maliyetli ama 8-9 ay kullanıyorum.

ay benim saçlar kısaldı ya maliyet de azalmıştır herhalde:KK70:

cnm benimki de öyle derdi önceden. çocukların büyüdü. Işe başladım.kendime özen gösterir oldum. Bre adam daha ne allahtan belanımı istersin. Yoooook hep daha fazlası. Ne alacağıma karışır. çoraba kadar. şu sana yakışır şu kıyafet güzelmiş şunu şöyle yapsana yok saçını arada kuaföre yaptırsana

bu ne yaa kendi duş bile almaz. Benim herşeyime burnunu sokar. Sorun ne biliyomusun o istediği için yapma hissi. Kendime bakarım ama düşün onun istediği renge saçımı boyamalımıyım onun beğendiği kıyafetimi yoksa kendi beğendiğimimi almalıyım, onun beğenmediği ojemi çöpemi atmalıyım onun istediği şekli mi vermeliyim saçıma vs

ben neyim o zaman kim yönetiyor beni uzuvlarımı o mu ben mi?

Işim çok zor inan bana

sende ona karış o zman giyimine saçına başına bakımına herşeyine müdehale et alala neden bu kadar karışırlar anlamam önce bir aynaya bakıp özeleştiri yapsalar daha ii olur

benim kızımda 3,5 yaşında ama doğru düzgün kreş bulamadım bulduğumda çok pahalı sen devletemi yolluyorsun

ışlerımın yogunlugundan bır turlu gırıp cevap yazamadım kusura bakma canım.
evet ben devletın bagımsız anaokullarına var oraya gonderıyorum kızımı ve cokda memnunum.
ama her bagımsız anaokulu kucuk yas sınıfı acamayabılıyomus.bız epeyce bır arastımadan sonra bu okulda karar kıldık.
ıyıkı de gondermısım.sanada tavsıye ederım...

bende oğlum sayesinde öğrendim arabayı evin yakın olasına rağmen(20dk yürüyerek)öğlen emzirmeye git geri dön hastalandı git gel derken çok yoruluyordum en sonunda 2 saatlik dersin sonunda trafiğe çıktım 12 yıldır kullanırım ama 6 öncesine kadar ufak kazalar geçirdim baya tırsmıştım o dönem kullanmasaydım bir daha kullanamazdım.:KK51:

keske bende kullanabılsem.dıreksıyona oturunca olecekmısım gıbı bır hıs var hep içimde.esım uygunsa ıs cıkıslarıma gelıp benı de kızımı da eve bırakıyo ama genelde musaıt olamıyo.tek zorlandıgım nokta eve gelışim.esım oyle cok yemek aramaz.yetıstıremeyıp yapmasam hıc ses cıkarmadan kahvaltılıklarla falan karnını doyurdugu zamanlarımız olur.ev ıslerınde de fırsat buldugu zamanlarda yardımcı olur.
ama sankı en buyuk sorunum su araba mevzusu.bu korkumu yenersem sankı tum zorlukları halledebılırmısım gıbı hıssedıyorum.:KK1:

selam kızlar bende çalışan bi anneyim sabah 8 öğlen 2 de iş bırakıyorum
süt iznim omdugu için erken çıkıyorum
5 aylık bi oğluşum var:KK9:

sende ona karış o zman giyimine saçına başına bakımına herşeyine müdehale et alala neden bu kadar karışırlar anlamam önce bir aynaya bakıp özeleştiri yapsalar daha ii olur

yoook olurmu o dünyanın en yakışıklısı. benimki ne dedi biliyomusun genç kızlar olgun erkeklerden çok hoşlanırmış. örneğin kendisinden düşünün artık :KK43:

insan bıkıyor inanın. her şeye müdehale çıldırttı beni. kendi istediğim kıyafeti ayakkabıyı alamaz oldum. o beğendi diye onun istediğini alıyorum. ya benim isteklerim nolcak ?

o senın ıstedıklerını yapana kadar sende onun ıstedıklerını yapma....:nazar:

X