Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Oooooo sayfa almış başını gitmiş maşallah
muhabettiniz bol olsun güzel anneler

valla benım saçlarda mahvoldu röfle yaptırdım uçları keçe gibi oldu sevmedim röfleyi şimdi karamele dönmeye çalışyorum ama eskı parlaklığı falan kalmadı çok mat duruyor bir sürü bakım ıvır zıvır yaprıdım banamsın demedei şimdi bıraktım biraz kendine gelsin bakalımbekliyorum

canım ben kendimi bildim bileli röfle yaptırırım. bakımı zor tabi. evde keratin bakımı yaparsan biraz toparlar.

bana çok iyi geldi burası :))) kızımı daha az aramışım bugün 6 kez:)))))

benım bırde bu gun aksama yemeklı mısafırım var...artık 1 demı yatarım 2 demı allah bılır...

çok iyiyim canım benim uzun zaman sonra tekrar girdim siteye seni gördüğümde o kadar mutlu oldum ki sen nasılsın hayat nasıl gidiyor herşey yolundadır inş.

bende o topicden kopalı daimi biyerlere girmeyeli epey oldu canım,yeni yeni katılıyorum sayılır,,bende çok mutlu oldum canım benim ben iyiyim şükür herşey yolunda son yazdığımda okuduysan evimiz oldu şükürler olsun aldık taşındık,sen nasılsın çocuklar nasıl canım

allah kolaylık versin canım. bende buna çok kızarım hafta içi çalışan kadına gidilirmi.

gıdıyorlar ıste sekerım.
e madem gelıyorlar artık umdukları degıl buldukları...
gıdınce bır yarım yemege kosacak bır yarım temızlıge...
acıyın bana..

:)))))) kokoşuma talip var :)))) ayy çok hoşuma gitti. olur hayatım:)
cocuklarının adını denız koyarlar :) hahahaha kac yasındakı
benım bırde bu gun aksama yemeklı mısafırım var...artık 1 demı yatarım 2 demı allah bılır...

benım bu hafta pazarlıgım yok bı aksam annede bı aksam kaynananada yedık bu aksam dısarıda yarına allah kerim

gıdıyorlar ıste sekerım.
acıyın bana..
valla Allah kolaylık versin hayatım. ne desem bilemedim.
cocuklarının adını denız koyarlar :) hahahaha kac yasındakı

benım bu hafta pazarlıgım yok bı aksam annede bı aksam kaynananada yedık bu aksam dısarıda yarına allah kerim

kızım daha 5 aylık :) deniz ortak bir ad olur tabi.

gıdıyorlar ıste sekerım.
acıyın bana..

ama nasıl yetıstıreceksınkı?
zıra benım ev suanda cok dagnık degıl ama sagda soldan kazak corap tayt neyın cıkabılır
ayrıca yemek baslı basına bır ıs
ben cumartesı oglene gelecek mısafıre cuma aksamından temızlık ve yemekle buna ragmen pılım bıtmıs bır halde hazırlanabılıyorum ve ucu ucuna :)

bende anlayışsız insanlara bu yüzden çok kızıyorum makine gibi görünüyoruz herhalde dışardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…