Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kızlar bende de Kadir var. ilgilenenlere duyurulur. Beşik kertiği, baş bağlama yapılır
benım babamın adı ve benım kı erkek :) cok uygun degıl
valla Allah kolaylık versin hayatım. ne desem bilemedim.

kızım daha 5 aylık :) deniz ortak bir ad olur tabi.

dahada cok kucukmus ayol
ama neyse agac yas ıken egılır :) kızım olsaydı nıl denız koyacaktım
gercı bu saatten sonra bır daha cocugum olursa erkek yada kız denız koyacagım

heleki gelecek olanlar ev hanımıysa ben daha bi geriliyorum yine çalışan çalışanın halinden anlıyorda ev hanımları sanki sürekli bi pislik bi dağınıklık olmamışlık arayışında gibi geliyor

ben de bu yuzden acıyın dıyorum ya...
neyse kı temızlıgın onemlı kısmını geceden halletmıstım.gelen mısafırım tepsı kebabını cok sevıyomuş.(ayıptır soylemesı) herzaman alışverıs yaptıgımız bır kasabımız var ona sıparıs verdım yapacak.bende corbadır,zeytın yaglıdır salatadır ugrascam.esım bıraz erken gelırım temızlıkde yardım ederım dedı,gorecez bakalım....artık bu kosusturmacayla cımcımemın yuzunu bu gun goremem herhalde...

ay evet yaa.en sınır oldugum seydır.sankı gorucuye cıkıyo gıdıyor gıbı hıssederım..

bas bayada yemek yanı
Allah kolaylık versn evde kacta oluyorsun

deniz ismi bana çok güzel gelmiştir hep. gönlüm açılıyor düşündükçe. deniz aşığıyız zaten eşimle:)

o psikoloji sanırım hepimizde var. birde titizlenen biriyse gelen ooofff.

halime şükrettim valla:) yardımcıma teşekkür edicem:) aylardır yemek yapmıyorum ben:) çok nadir girerim mutfağa. buna rağmen misafir beni bile geriyorsa...

tesekkur az kalır hatta bırde yanaklarından opmelısın bence...
neden optun derse ıcımden geldı,bırden kanım kaynadı dersın....
o leopar gıymıs cımcımenle bol bol vakıt gecır ıste neguzel...

kızlar saç konunuzu okudum benimde iyice saçlarım bozuldu yıprandı kuaför bir akrabamdan formül aldım işe yarıyor tavsiye edilir

1 tatlı kaşığı tuz
1tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı susam yağı
1 yumurta akı
çok az çay demi

hepsini iyice karıştırıp saç diplerine haftada 1 olarak 45 dk bekletip uygulanır.10 kür yapılmalı en az.

tesekkur az kalır hatta bırde yanaklarından opmelısın bence...
neden optun derse ıcımden geldı,bırden kanım kaynadı dersın....
o leopar gıymıs cımcımenle bol bol vakıt gecır ıste neguzel...

:))))) ilahi. çok güldüm. tamam valla öpücem akşam:))) kadının yüz halini canlandırıyorumda gözümde..:)))) bu arada yardımcım bana tuhaf tuhaf bakıyor neye gülüyor bu kadın diyor sanırım:)))
annesi kurban olsuuunnn leoparlı cimcimesine, valla tüm zamanım onun. gece bile uyanınca yanıma alıyorum uyumasını izlemek bile çok mutlu ediyor beni:)

hepımızın erkek :)

yardımamı gelecek

evet hem yardıa gelcek hemde babmla beraber yemege onlarda katılack. gelenler yurt dısından gelen dayımlar zaten...
evlendıgımızden berı ılk kez gelıyolar,annem bana gelemem demısdı ama sımdı aradı gelıcem dıye.
yengemıde bır bılsenız oyle herseyı begenmez,burnu havada bır tıpdır...
evımıde ılk kez gorecek sız dusunun artık...

ovvvvvv.... allah kolaylık versin. Anneciğin yemeklerle ilgilenirse sende ortalığı toparlarsın biraz. Allahtan anneciğin koştu :)

hele bırazcık daha buyusun annesıne bel kıvıra kıvıra sarkılar soyler...
ne makyaj malzemenın hayrı kalır,ne parfumlerının...
haa bırde kocacınla yaklaştıgın anlara cok dıkkat etmen lazım,
cunku her daım bır cıft goz sızı ızlıyor olacak...

:)))) gerçekten mi:))) kocacımda bua ralar şikayetçi valla. gece kızımı yatağa alıyorum. onunda eline yastığı veriyorum koltuğa gönderiyorum:))) ilerde işi daha zor o halde.
makyaj malzemeleri konusunda çok arkadaşım uyardı :) bende şimdiden aldım önlemi kapalı şifonyer eklettim takıma. birlikte boyarız yüzümüzü:) kızımla süslenmek yaramazlık yapmak çok zevkli olur sanırım:)) kociş düşünsün...
yerim onun tonton belini , :))) ahh nasıl canım çekti şimdi:) evde olsamda soyup bir güzel öpsem heryerini.

annelik dünyanın en güzel şeyi kızlar nasıl şanslıyız dimi erkeklr bunu asla anlayamayacak.bazen bana kızsada küssede onu çok seviyorum.bana çalıştığım için az önce telde triplendi am olsun alışacak

hafta sonu kaban ve atkı bere kışlık bişiler almaya gidicez kırmızı istiyormuş cimcimem
bir an önce gelsin hafta sonu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…