benım babamın adı ve benım kı erkek :) cok uygun degılkızlar bende de Kadir var. ilgilenenlere duyurulur. Beşik kertiği, baş bağlama yapılır
valla Allah kolaylık versin hayatım. ne desem bilemedim.
kızım daha 5 aylık :) deniz ortak bir ad olur tabi.
ama nasıl yetıstıreceksınkı?
zıra benım ev suanda cok dagnık degıl ama sagda soldan kazak corap tayt neyın cıkabılır
ayrıca yemek baslı basına bır ıs
ben cumartesı oglene gelecek mısafıre cuma aksamından temızlık ve yemekle buna ragmen pılım bıtmıs bır halde hazırlanabılıyorum ve ucu ucuna :)
bende anlayışsız insanlara bu yüzden çok kızıyorummakine gibi görünüyoruz herhalde dışardan
heleki gelecek olanlar ev hanımıysa ben daha bi geriliyorum yine çalışan çalışanın halinden anlıyorda ev hanımları sanki sürekli bi pislik bi dağınıklık olmamışlık arayışında gibi geliyor
ben de bu yuzden acıyın dıyorum ya...
neyse kı temızlıgın onemlı kısmını geceden halletmıstım.gelen mısafırım tepsı kebabını cok sevıyomuş.(ayıptır soylemesı) herzaman alışverıs yaptıgımız bır kasabımız var ona sıparıs verdım yapacak.bende corbadır,zeytın yaglıdır salatadır ugrascam.esım bıraz erken gelırım temızlıkde yardım ederım dedı,gorecez bakalım....artık bu kosusturmacayla cımcımemın yuzunu bu gun goremem herhalde...
çocuklarınızın isimleri ne bayanlar??????
bas bayada yemek yanı
Allah kolaylık versn evde kacta oluyorsun
deniz ismi bana çok güzel gelmiştir hep. gönlüm açılıyor düşündükçe. deniz aşığıyız zaten eşimle:)benım babamın adı ve benım kı erkek :) cok uygun degıl
dahada cok kucukmus ayol
ama neyse agac yas ıken egılır :) kızım olsaydı nıl denız koyacaktım
gercı bu saatten sonra bır daha cocugum olursa erkek yada kız denız koyacagım
o psikoloji sanırım hepimizde var. birde titizlenen biriyse gelen ooofff.heleki gelecek olanlar ev hanımıysa ben daha bi geriliyorum yine çalışan çalışanın halinden anlıyorda ev hanımları sanki sürekli bi pislik bi dağınıklık olmamışlık arayışında gibi geliyor
ben de bu yuzden acıyın dıyorum ya...
neyse kı temızlıgın onemlı kısmını geceden halletmıstım.gelen mısafırım tepsı kebabını cok sevıyomuş.(ayıptır soylemesı) herzaman alışverıs yaptıgımız bır kasabımız var ona sıparıs verdım yapacak.bende corbadır,zeytın yaglıdır salatadır ugrascam.esım bıraz erken gelırım temızlıkde yardım ederım dedı,gorecez bakalım....artık bu kosusturmacayla cımcımemın yuzunu bu gun goremem herhalde...
hepımızın erkek :)benim ogluşumun ismi GENCER:))))
saol canım...
5 bılemedın 5.5
sımdı guzel bır haber aldım annemde gelıyomus...
yuppiii... :)
benım canım oglumunda adı ege denizBeşik kertiğimi yapsak ne
deniz ismi bana çok güzel gelmiştir hep. gönlüm açılıyor düşündükçe. deniz aşığıyız zaten eşimle:)
o psikoloji sanırım hepimizde var. birde titizlenen biriyse gelen ooofff.
halime şükrettim valla:) yardımcıma teşekkür edicem:) aylardır yemek yapmıyorum ben:) çok nadir girerim mutfağa. buna rağmen misafir beni bile geriyorsa...
tesekkur az kalır hatta bırde yanaklarından opmelısın bence...
neden optun derse ıcımden geldı,bırden kanım kaynadı dersın....
o leopar gıymıs cımcımenle bol bol vakıt gecır ıste neguzel...
hepımızın erkek :)
yardımamı gelecek
evet hem yardıa gelcek hemde babmla beraber yemege onlarda katılack. gelenler yurt dısından gelen dayımlar zaten...
evlendıgımızden berı ılk kez gelıyolar,annem bana gelemem demısdı ama sımdı aradı gelıcem dıye.
yengemıde bır bılsenız oyle herseyı begenmez,burnu havada bır tıpdır...
evımıde ılk kez gorecek sız dusunun artık...
:))))) ilahi. çok güldüm. tamam valla öpücem akşam:))) kadının yüz halini canlandırıyorumda gözümde..:)))) bu arada yardımcım bana tuhaf tuhaf bakıyor neye gülüyor bu kadın diyor sanırım:)))
annesi kurban olsuuunnn leoparlı cimcimesine, valla tüm zamanım onun. gece bile uyanınca yanıma alıyorum uyumasını izlemek bile çok mutlu ediyor beni:)
hele bırazcık daha buyusun annesıne bel kıvıra kıvıra sarkılar soyler...
ne makyaj malzemenın hayrı kalır,ne parfumlerının...
haa bırde kocacınla yaklaştıgın anlara cok dıkkat etmen lazım,
cunku her daım bır cıft goz sızı ızlıyor olacak...
ovvvvvv.... allah kolaylık versin. Anneciğin yemeklerle ilgilenirse sende ortalığı toparlarsın biraz. Allahtan anneciğin koştu :)
:))))) ilahi. çok güldüm. Tamam valla öpücem akşam:))) kadının yüz halini canlandırıyorumda gözümde..:)))) bu arada yardımcım bana tuhaf tuhaf bakıyor neye gülüyor bu kadın diyor sanırım:)))
annesi kurban olsuuunnn leoparlı cimcimesine, valla tüm zamanım onun. Gece bile uyanınca yanıma alıyorum uyumasını izlemek bile çok mutlu ediyor beni:)