Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yaşadığım yer küçük bir şehir canım,senin söylediğin fiyatlar olsa oturururr bakarım kuzuma.maaşım karşılamaz çünkü

aynen canım ama artık göndermemde lazım kv bakıyo artık sanırım bakmak istemiyor annemde uzak bırakamıyorum mecburen bakalım yılbaşından sonra zam gelecek:)))):KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

göz açıp kapayana kadar geçiyor canım bi bakıyosun senle muhabbet ediyo küçücüğüm:)
en çokda ev işlerine yardım çabası beni öldürüyo süpürüyüm anne siliyim küçük vlada,ütü masası ve süpürge aldım beraber iş yapıyoruz çok keyifli

nasıl heyecanlandım şimdi:) eminim çok keyiflidir. o minik ağzından kelimelerin döküleceği günü iple çekiyorum
$IMAG0543.jpg $IMAG1005.jpg
pembe elbiseli hali 1,5 aylık. diğeri ise yeni çekildi kokoşumun.:)

o düzen olayı bendede var canım.genellikle mutfak takıntısı var bende... o mutfak dolapları her akşam camsille siliniyor biraz parlak dolaplardan benimkisi bütün el izini bütün lekeyi gösteriyor.bende o lekeleri gördümmü sinir oluyorum:) evet canım tam gün gidiyor...allahtan çok seviyor kresi sabah 07:45 alıyorlar aksam 18:00 bırakıyorlar....
biz biraz krese erken başlayanlardanız.

bende alışırsa kesinlikle tam gün vereceğim hem belki büyük tuvalet olayınıda çözmüş oluruz inşallah,benim mutfak da akrilik aynı parlak ben de dayanamıyorum hele alt raflar oğluşun minik parmak izleri:) bende tam gün verirsem saati aynı senin gibi olur canım

süpermiş canım ankda 800-1500 arsı tam gün uygun bir yer bulamıyorum yaa

şehirlerde pahalıdır canım.ben muğlada bir ilçede oturuyorum krese veriyorum..ve çok memnunum oğlum bile koşarak gidiyor.herşeyiyle birebir ilgileniyorlar allah razı olsun onlardan.. en azından bir anne olarak içim rahat işe gidiyorum...bakıcılardan daha iyi bakıyorlar.bunu deneyimlerimle konuusyorum...

nasıl heyecanlandım şimdi:) eminim çok keyiflidir. O minik ağzından kelimelerin döküleceği günü iple çekiyorum
Eki Görüntüle 876027 Eki Görüntüle 876028
pembe elbiseli hali 1,5 aylık. Diğeri ise yeni çekildi kokoşumun.:)

ayy allahım çoooook tatlı buuu ya tam ısırılmalık ohh mis gibidir şimdi benim kızım baya büyümüş anladım seninkini görünce allahım sana ve eşine bagışalsın kokoş kızını
akşam kokla ayşe teyzesi için

ayy allahım çoooook tatlı buuu ya tam ısırılmalık ohh mis gibidir şimdi benim kızım baya büyümüş anladım seninkini görünce allahım sana ve eşine bagışalsın kokoş kızını
akşam kokla ayşe teyzesi için

canım beniim çok sağol. :)))
hiç sorma pek cilveli şu aralar. her akşam banyo yapmadan uyumaz zilli. ama küvette değil. illa kucağımda yapacak. bende deli gibi öpüyorum her yerini. banyodan çıkarkende feryat figan. çok seviyor suyu. tamam bu akşam senin içinde kokulu bir öpücük alıcam kokoşumdan:) teyzesi.

bende alışırsa kesinlikle tam gün vereceğim hem belki büyük tuvalet olayınıda çözmüş oluruz inşallah,benim mutfak da akrilik aynı parlak ben de dayanamıyorum hele alt raflar oğluşun minik parmak izleri:) bende tam gün verirsem saati aynı senin gibi olur canım

tam gün çocuklarımız için daha iyi...inş.iyi bir krese verirsinizde çocugunu severek gider... aynen canım mutfaklarımız aynı sanırım benimde alt dolaplarda oğlumun el izleri oluyo:)

kızlar ben şimdilik kaçar öpüyorum sizi,hepiniz çok sıcakkanlı annelersiniz,yavrularmızı Allahım bize bağışlasın,takipteyim bundan sonra görüşürüz:))

kızlar bende çıkmak zorundayım...biraz çalışmam lazım ama ara ara girip takip etmeye çalışacagım
byyyyyyyyy

senin oğlan büyükmüş benim ki 3,5 yaşında babaanne bakıyo sabah 6,30 da kalkıyorum dolmuş oradan servis 8,00 iş başı evime 1,5 saat mesafede işim var:KK43: akşam 17,00 de çıkıyorum 18,30 da evde oluyorum eşim çocuğu alıp gelene kadar yemek yapıyorum ye yopla kaldır zaten saat 10 hoop kızımla oyun oyna (mecburen) biraz tv yat.
Yaa bide eşim hiç yardımcı olmuyor bana yasemin o yetmezmiş gibi birde sen beni ihmal ediyosun demzmi ya robotmu sanıyorlar:KK47::KK47::KK47::KK47:

seninki ilgilenmiyosun diyormuş. benimki evde ben manken gibi makyajlı süslü açık saçık barbi bebek gibi durmamı istiyorrrr. ama iş güç çocuklar temizlik ders stres derken orta bakımlıyımdır. yine memnun değil. akşam işten gelir saçını sarıya boyatsan, bakım kremi alsakmı sana, o ojenin rengini beğenmedim, saçına ...... şöyle şekil versen sana çok yakışır vs. sanki kuklasıyım ben onun evinin ve çocuklarının. kendiside bir paspal ki sormayın gitsin :KK43:

X