Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

hah ıste tamda soylemek ıstedım ama kırılma dıye soyledım canım
cunku aynı hatayı bende cok yaptım zamanında...
yanı sende onlara duydugun ofkeyle adamı bunaltmıssın...
sen bunaltım onlar hafıfletınce adamda onlara gıtmıs...
hepımız aynı hatayı yapıyoruz ıste...
ama pardon akıllı olanlarımız harıç...

benimde bu konuda pek akıllı olduğum söylenemez bu durumda

bunları birbirimize böyle hep hatırlatalım ki biz de o akıllılardan

olalım.

hayır sekerım olamaz o adamı o evde cok mutlu edecen...
gordugum o kı, o mutlu olunca sen dahada mutlu oluyosun zaten, bu sorun da kendılıgınden hallolacak...
adam sana asık mutlu et ıste.....
anladın sen onuuuu....:KK34: :KK9::KK9::KK9::KK9:

kız önce aralarındaki mesafe ortadan kalksın zaten sonrasında herşey kendiliğinden olacak :KK34::KK34::KK34::KK34:

normalleşme süreci için her yolu önerdimm

aile danışmanı vs .

ama o araya mesafe koymakta kararlı

görüyorsunuz ailesine de gidip geliyorum ama tınn

hımmmm peki sen hala psikolojik destek alıyor musun ?

Bıraktıysan ne zaman bıraktın ?

kimse yoksa arkanda biz varız kk olark.hep birbirimize destek olacagız
hatta şöle bir oyun yapalım en sinirlerine hakim olamadığın durumda baktın agzından kötü kelimeler çıkacak kk ya söz verdim de yut bir süre
kızlar hepimiz için geçerli
bizler onların ailesiyiz kv ye prim vermemek adına biz onu kendi yuvamızda mutlu edelim oda bizi etsin nasıll

aile danışmanı vs .

once sız aranızı duzeltın yumusak yumusak:21:
ama bu arada aılesı konusunda eskısı kadar tepkılı olmadıgını gormelı esın.
ne bılıym belkı kv alacagın ufak tefek hedıyeler...
ıcınden gelmesede yapmalısın maalesef,emın ol bunlar yuvanın huzuru ıcın gelecege yatırım...
art nıyetın sende olmadıgını esıne kanıtlamalısın...
zamanla asıl art nıyelının kım oldugunu esın kendı gozlerıyle gorecektır zaten...
sadece bıraz sabır...

aile danışmanı vs .

yok o zaman başka birşey var......... derdi ne acaba bunu öğren sen ona göre bir yol izleyelim.

bence tam tersı o hersey dedıgın arada kı mesafeyı kaldıracakkkkk....:KK53:
:KK9::KK9::KK9::KK9:

bilmiyorum ama birisi gelip kaldırışın şu mesafeyii

kızzzzzzzzzzz o zaman sen olaya direk oradan gir boem haklı bu durumda :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

o döneceği zaman giyin hazırlan süslen püslen direk olaya giriş yapın kurtulun canım benim

bilmiyorum ama birisi gelip kaldırışın şu mesafeyii

o mesafeyı kaldırmak senın ısın sekerım...
baska kımsenın gucu yetmez...:KK34:
bunun ıcın bundan ıyı fırsat olmaz,
onu herzamankınden farklı karsıla mesela...
ay burda daha acık konusamıycam anladın sen onu...
boyle sen sakrak ol adamın ıcı hayat dolsun...
sen daha ıyı bılırsın tabıı...

hatta şöle bir oyun yapalım en sinirlerine hakim olamadığın durumda baktın agzından kötü kelimeler çıkacak kk ya söz verdim de yut bir süre
bizler onların ailesiyiz kv ye prim vermemek adına biz onu kendi yuvamızda mutlu edelim oda bizi etsin nasıll

harıkaaa:KK9::KK9::KK9::KK9:

myheart sıkıntılarını okudum canım, emin ol zaman herşeyin ilacı,sen bu yolda anladığım kadarıyla ailenden de destek göremiyorsun, sen kendi yuvana sahip çık canım,şunu unutmamalıyız ki hiç bir erkek karısı ne kadar haklı olursa olsun ailesi hakkında eleştiriyi kabul ediyor gibi görünsede kabul etmez,bunu hep biz bayanlar unutuyoruz,eşini bir an önce yuvana çek canım,,

myheart sıkıntılarını okudum canım, emin ol zaman herşeyin ilacı,sen bu yolda anladığım kadarıyla ailenden de destek göremiyorsun, sen kendi yuvana sahip çık canım,şunu unutmamalıyız ki hiç bir erkek karısı ne kadar haklı olursa olsun ailesi hakkında eleştiriyi kabul ediyor gibi görünsede kabul etmez,bunu hep biz bayanlar unutuyoruz,eşini bir an önce yuvana çek canım,,

nokta (.)
kelımenın tam anlamıyla kocanı yuvana cek .

hayır sekerım olamaz o adamı o evde cok mutlu edecen...
gordugum o kı, o mutlu olunca sen dahada mutlu oluyosun zaten, bu sorun da kendılıgınden hallolacak...
adam sana asık mutlu et ıste.....
anladın sen onuuuu....:KK34: :KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba; herkesin türlü türlü sıkıntısı var..ama hanımlar şunu unutmayalım ki,kadın ve anne olduğumuz için güçlü olmak zorundayız.Biz güçlü olacaz ki,kızımızda güçlü olsun,oğlumuzda eşine sahip çıksın..kendimizi yaşımız ne olursa olsun geliştirmeliyiz.Okumanın öğrenmenin yaşı yok,bırakalım şu dizileri falan kitap okuyalım,gazete okuyalım.kişisel gelişim kitapları okuyalım,belgesel izleyelim,çocuğumuzla vakit geçirelim.KENDİMİZİ ANCAK KENDİMİZ GELİŞTİREBİLİRİZ VE KENDİMİZİ ANCAK KENDİMİZ MAHVEDEBİLİRİZ

:))

kız işte tam bu yüzden bu akşam kv ye gidiyorum hatta onlarla misafirliğe gidiyorum :KK37::KK37::KK37::KK37:

bana sorsan evde yığınla işim var ve çocuk saat 9 olmadan uyuyor sonra huysuzlanıyor onun sıkıntısını da

ben çekiyorum ama tabii böyle demedim. önce hayatım haftaiçi zor olur istersen haftasonu gidelim bak zaten

hava da çok soğuk orası daha da soğuktur falan dedim hazır annemler gidiyor bizde gidelim aradan çıksın

diyince sen nasıl istersen dedim nasıl dedim gel bana sor

once sız aranızı duzeltın yumusak yumusak:21:
ama bu arada aılesı konusunda eskısı kadar tepkılı olmadıgını gormelı esın.
ne bılıym belkı kv alacagın ufak tefek hedıyeler...
ıcınden gelmesede yapmalısın maalesef,emın ol bunlar yuvanın huzuru ıcın gelecege yatırım...
art nıyetın sende olmadıgını esıne kanıtlamalısın...
zamanla asıl art nıyelının kım oldugunu esın kendı gozlerıyle gorecektır zaten...
sadece bıraz sabır...

kendi adıma içimden gelmeden yaptığımı hep elime yüzüme bulaştırırım ben

ama inşallah myheart bana benzemiyordur.

merhaba; herkesin türlü türlü sıkıntısı var..ama hanımlar şunu unutmayalım ki,kadın ve anne olduğumuz için güçlü olmak zorundayız.Biz güçlü olacaz ki,kızımızda güçlü olsun,oğlumuzda eşine sahip çıksın..kendimizi yaşımız ne olursa olsun geliştirmeliyiz.Okumanın öğrenmenin yaşı yok,bırakalım şu dizileri falan kitap okuyalım,gazete okuyalım.kişisel gelişim kitapları okuyalım,belgesel izleyelim,çocuğumuzla vakit geçirelim.KENDİMİZİ ANCAK KENDİMİZ GELİŞTİREBİLİRİZ VE KENDİMİZİ ANCAK KENDİMİZ MAHVEDEBİLİRİZ

evet canım aynen katılıyorum...
ne yazık kı erkekler bızım gıbı genıs dusunemıyolar...
bu durumda herseyı dusunup gereklı tedbırlerı almak bızım ısımız...

kızlarrr konuyla pek alakası yok ama şu ufo ne b....tan bir şey yahuu vücuduma değdiği yeri kavurtuyor açıkta kalan yerlerim buz buz:KK43:( klima desen kendi, halinde takılıyo umruna değilim hiç birinin:KK43:((

valla önünde saygıyla eğiliyorum doğru söze ne denir.

evet canım aynen katılıyorum...
ne yazık kı erkekler bızım gıbı genıs dusunemıyolar...
bu durumda herseyı dusunup gereklı tedbırlerı almak bızım ısımız...

herşey bizim işimiz :KK37::KK37::KK37:

merhaba; herkesin türlü türlü sıkıntısı var..ama hanımlar şunu unutmayalım ki,kadın ve anne olduğumuz için güçlü olmak zorundayız.biz güçlü olacaz ki,kızımızda güçlü olsun,oğlumuzda eşine sahip çıksın..kendimizi yaşımız ne olursa olsun geliştirmeliyiz.okumanın öğrenmenin yaşı yok,bırakalım şu dizileri falan kitap okuyalım,gazete okuyalım.kişisel gelişim kitapları okuyalım,belgesel izleyelim,çocuğumuzla vakit geçirelim.kendimizi ancak kendimiz geliştirebiliriz ve kendimizi ancak kendimiz mahvedebiliriz

çok çok doğru söledin sezennnn:KK9::KK9::KK9::KK9:

X