Haydi yürüyelimmm

harikaaa

Ctesi 3 yürüyüş
Pazar 2 saat yürüyüş

Halada devammm bugünde pilates yaparım

senin nasıl gidiyor canım kiloda var mı değişiklik

ben spor yapamıyorum 2 gündür grip olmuşum yatarak geçirdim hafta sonunu:2::2:

saoll canımm

varr varrr şuan bile zorr nefes alıyorum

bende yılbaşında 1 hafta rahatsızdım

sünizit var bende ve 3 yıldı böyle hastalanmadım ve 10 yıldır böyle ateşlenmedimde

doğum kontrol hapı kullandığım için iğne için doktorada gidemedim allah razı olsun eşim bana çok ii baktı.

son vuruş is gibi ezogelin çorbasına 1 yk pul biber

sonra yavaş yavaş ayaklandım

eve gidincee yapimm hemenn

Kızlar Günaydınnn

Sabah erkenden kalktım ve 30 dk pilatesimi yaptımm

Sizlerde ne var ne yokk ??

erkek rahmin ettiğin kişi kk üyesi mi ?

evet malesef, neyse dün 20 dk bugün yarım saat yürüdüm

erkek rahmin ettiğin kişi kk üyesi mi ?

evet malesef, neyse dün 20 dk bugün yarım saat yürüdüm

geçmiş olsun canım

benden tavsiye 20 dk dan fazla yürü çünkü vuvüt 20 dkdan sonra ısınıyor.

bana da az geldiğinden bugün biraz daha arttrdım zaten :) evimde iş olmasaydı daha da yürücektim de evde iş varken rahat edemiyorum

2 gündür spor yapamıyorum sınavlarım var bu ara ders çalışıyorum ama yarın off günüm muhakkak spor yapıcam :) ha spor yapamıyorum diyede sıfır hareket değil yani :):)

bana da az geldiğinden bugün biraz daha arttrdım zaten :) evimde iş olmasaydı daha da yürücektim de evde iş varken rahat edemiyorum

2 gündür spor yapamıyorum sınavlarım var bu ara ders çalışıyorum ama yarın off günüm muhakkak spor yapıcam :) ha spor yapamıyorum diyede sıfır hareket değil yani :):)

harikasınız kızlarrr

Valla ben işi abarttım tvizlerken eşimin omzunda yatarken bile ayaklarım boş durmuyor bir ki bir ki seklinde spor yapıyorumm

Kızlar

Normalde liste hapıp hem gün gün hemde haftalık spor listesi düzenleyecektim

ama bu aralar çok fazla yogunum en kısa süre içerisinde yapacagımmm

Katılımlarınızı eksik etmeyin sporsuz kalmayınnn

ben yapmayı bilseydim hazırlardım ama tablo nasıl oluyor bilmiyorum
benim bu ara sınavlar var zamanım olmuyor hiç ama birazdan plates yapcam :) hem boynum ve omurlarım dinlenmiş olur

platesimi yaptımda geldim :) sanki uzun zamandır yapmıyorum gibi her yanım acıdı ((
ama şuanki rahatlamayı değişememmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…