• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi yürüyelimmm

ben yapmayı bilseydim hazırlardım ama tablo nasıl oluyor bilmiyorum :(
benim bu ara sınavlar var zamanım olmuyor hiç ama birazdan plates yapcam :) hem boynum ve omurlarım dinlenmiş olur :51::51:

platesimi yaptımda geldim :) sanki uzun zamandır yapmıyorum gibi her yanım acıdı :(((
ama şuanki rahatlamayı değişememmm :)

yaa canim oyle detali bi liste olmayacak

surwkli katilim yapan kisilerin hee gun bir onceki gune aot sporlari yazilack her pazartesi haftalik paylasiris

zaten senden benden başka kimsede yok yani :52::52::52:

bi kac kisi daha varda hep birlikte denk gelemiyoruz

yaa soyle bisi oluyor grubu goren hevesle geliyor bi kac gun takiliyor sonra hevesleri gidiyor

bu grubu olusturdugumda ilk once 10 u geckin kisi sayimiz vardi simdi 5 kisi yok

aysema
syldz
kremsokala
huzur
sen ve ben

:))

kızlarrrr

dün 2 saat yürüdümmmmm :52::52::52::52:

sizler ??

Yaa ben hep bugünü yazıyorum, bi uyamadım size, o halde tekrar ediyorum dün yarım saat yürüdüm, bugün de 1,5 saat yürüdüm, zaten yarın giremem, haftasonu anneciğime gideceğim inşallah :16:

bi kac kisi daha varda hep birlikte denk gelemiyoruz

yaa soyle bisi oluyor grubu goren hevesle geliyor bi kac gun takiliyor sonra hevesleri gidiyor

bu grubu olusturdugumda ilk once 10 u geckin kisi sayimiz vardi simdi 5 kisi yok

aysema
syldz
kremsokala
huzur
sen ve ben

:))
hııı ben görmedim hiç onları bi syldz onu hatırlıyorum :):)

kızlarrrr

dün 2 saat yürüdümmmmm :52::52::52::52:

sizler ??
bugün 35 dakka yürüyüşüm var (daha fazlada olabilir sadece 35 ini hatırlıyorum :1:)

Yaa ben hep bugünü yazıyorum, bi uyamadım size, o halde tekrar ediyorum dün yarım saat yürüdüm, bugün de 1,5 saat yürüdüm, zaten yarın giremem, haftasonu anneciğime gideceğim inşallah :16:

sağlık olsun canım

haftasonu kimsecikler olmuyor zaten keyfine bakk
:52::52:

hııı ben görmedim hiç onları bi syldz onu hatırlıyorum :):)

ama dediğim gibi az sayı
bi kaç zaman sonra kimsecikler olmayacak bence :1::1:

bugün 35 dakka yürüyüşüm var (daha fazlada olabilir sadece 35 ini hatırlıyorum :1:)

=)) olsun sen en azı yaz fazlası karın kalsın

Şefkat Peygamberi, hassas olan kadınları kristale benzetmiş ve "Sakin ol! Kristalleri dikkatli taşı!" diyerek öğüt vermiştir. Kadınlar GÜNÜnüz kutlu olsun :kkk::16::21:

Şefkat Peygamberi, hassas olan kadınları kristale benzetmiş ve "Sakin ol! Kristalleri dikkatli taşı!" diyerek öğüt vermiştir. Kadınlar GÜNÜnüz kutlu olsun :kkk::16::21:

kadinlar gunumu kutlu olsunnn

kadınlar günümüz kutlu olsun..:):9::16:
bu hafta hergün 1 saat 30 dk full tempo yürüdüm..:):10::8:

Son düzenleme:
dün yürüdümmü yürümedimmi hiç hatırlamıyorum :9::9: beynim resetlenmiş gibi...

ctesi günü 30 dakka plates
pazar günü 35 dakka yürüyüşüm var :27::27:

Kızlar ben ctesi belimi incittim o nedenle evden çıkamadım bile

düzelene kadar hafif hareketler yapmaya calısacagım

Selam kızlar 1 haftadır giremedim kusuruma bakmayın çok yoğundum. Geçen hafta 2 gün falan spor yaptım sanırım, hatırlamıyorum bile :1:

Selam kızlar 1 haftadır giremedim kusuruma bakmayın çok yoğundum. Geçen hafta 2 gün falan spor yaptım sanırım, hatırlamıyorum bile :1:

sağlık olsun canım olur yogunlukta bole seyler

zaten hedef kilona ne kalmış surada:52:

Back