- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
noldu canim hastamisin
Yok ya, bilmiyorum neden, içimden gelmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noldu canim hastamisin
slm kızlar dün yorgunluktan harap ve bitap düştüm giremedim nete
hemen yazayım
27 şubat perşembe 50 dakka
28 şubat cuma 40 dakka yürüyüş :)
Bugün spor falan yapmadım, üstüne bi de tandır yedim... Bana herşey müstahak valla, kocaman basenlerle gezmeyi hakediyorum
güzel tatlım spora devammm
yürüdükçe insanın yürüyesi geliyor :)
yürüdükçe yürüyesi kilo verdikçe veresi geliyor valla
aynen valla yarın tartılcam bakalım :)
bizede bilgi ver.
gerçi çizelgene yazarsında
benimde bugün tartı günümdü
1 hafta 500 gram vermişim çok şükür
bizede bilgi ver.
bizede bilgi ver.
aslında bir tablo mu yapsak??haftalık spor saatlerini yazsak falan o zaman herkes daha çok asılır spora :) ne dersin?
evet canim ben gecen hafta yaptim ama katilimlar parca pincik oldugu icin katilima gore liste hazirlamaya karar verecektik
sürekli katılanları yazalım madem
bugünkü sporum :)
50 dakka merdiven inip çıktımm
ay sağol şekerim başıma kötü bi olay geldi, erkek olduğunu tahmin ettiğim bi üye beni sinir etti, valla kk ya girmedim onun yüzünden kaç gündür neyse yarın kursa başlayacağım ve yürüyerek gideceğim için artık en az 20 dk yürüyeceğimkizlarr nerelerdesiniz yahuuu ozlettinizz
qysemacim bende katiliiyorum en az 20 dk yurunmeli
syldz spora devam etmen guzel canim hadi internetin gelsinde aramiza gel
bende bugun 1 saat yurudum gecen haftada ufak egzersızlerıme ddevam ettım yarım kılo vermısım bende:)sımdı bu hafta yedıklerıme de daha cok dıkkat edıcek spora devam edeceğim.Gitsin kışın aldığımız kilolarrrrr
ay sağol şekerim başıma kötü bi olay geldi, erkek olduğunu tahmin ettiğim bi üye beni sinir etti, valla kk ya girmedim onun yüzünden kaç gündür neyse yarın kursa başlayacağım ve yürüyerek gideceğim için artık en az 20 dk yürüyeceğim
günaydınn kızlarrr