Haydi yürüyelimmm

Kızlarrr

bugün çok yogunn

dün yarım saat pilates yaptımm bugün 9a kadar çalışıyorum akşam biraz yaparım

öpüldünüz:KK1:

slm kızlar dün yorgunluktan harap ve bitap düştüm giremedim nete :KK43:

hemen yazayım
27 şubat perşembe 50 dakka
28 şubat cuma 40 dakka yürüyüş :)

Bugün spor falan yapmadım, üstüne bi de tandır yedim... Bana herşey müstahak valla, kocaman basenlerle gezmeyi hakediyorum :KK1:

slm kızlar dün yorgunluktan harap ve bitap düştüm giremedim nete :KK43:

hemen yazayım
27 şubat perşembe 50 dakka
28 şubat cuma 40 dakka yürüyüş :)

güzel tatlım spora devammm

Bugün spor falan yapmadım, üstüne bi de tandır yedim... Bana herşey müstahak valla, kocaman basenlerle gezmeyi hakediyorum :KK1:

kız öyle deme bişi olmaz o kadarcıktann

bizede bilgi ver.

gerçi çizelgene yazarsında

benimde bugün tartı günümdü

1 hafta 500 gram vermişim çok şükür:KK52::KK52::KK52:

oohh süpersin canım :)
fark ettim çizelgende değişiklik olduğunu :21::21:

tabiki yazarım mrk etme,evet çizelgemi de değişiyorum arada :KK76:

bizede bilgi ver.

gerçi çizelgene yazarsında

benimde bugün tartı günümdü

1 hafta 500 gram vermişim çok şükür:KK52::KK52::KK52:

aslında bir tablo mu yapsak??haftalık spor saatlerini yazsak falan o zaman herkes daha çok asılır spora :) ne dersin?

aslında bir tablo mu yapsak??haftalık spor saatlerini yazsak falan o zaman herkes daha çok asılır spora :) ne dersin?

evet canim ben gecen hafta yaptim ama katilimlar parca pincik oldugu icin katilima gore liste hazirlamaya karar verecektik

bende bugun 1 saat yurudum gecen haftada ufak egzersızlerıme ddevam ettım yarım kılo vermısım bende:)sımdı bu hafta yedıklerıme de daha cok dıkkat edıcek spora devam edeceğim.Gitsin kışın aldığımız kilolarrrrr:KK1::KK1::KK1:

kizlarr nerelerdesiniz yahuuu ozlettinizz

qysemacim bende katiliiyorum en az 20 dk yurunmeli

syldz spora devam etmen guzel canim hadi internetin gelsinde aramiza gel:KK16:
ay sağol şekerim :KK1: başıma kötü bi olay geldi, erkek olduğunu tahmin ettiğim bi üye beni sinir etti, valla kk ya girmedim onun yüzünden kaç gündür:KK47::KK4: neyse yarın kursa başlayacağım ve yürüyerek gideceğim için artık en az 20 dk yürüyeceğim:KK16:

bende bugun 1 saat yurudum gecen haftada ufak egzersızlerıme ddevam ettım yarım kılo vermısım bende:)sımdı bu hafta yedıklerıme de daha cok dıkkat edıcek spora devam edeceğim.Gitsin kışın aldığımız kilolarrrrr:KK1::KK1::KK1:

yediklerinle sporu desteklersen daha etkili olacaktırr.

ay sağol şekerim :KK1: başıma kötü bi olay geldi, erkek olduğunu tahmin ettiğim bi üye beni sinir etti, valla kk ya girmedim onun yüzünden kaç gündür:KK47::KK4: neyse yarın kursa başlayacağım ve yürüyerek gideceğim için artık en az 20 dk yürüyeceğim:KK16:

erkek rahmin ettiğin kişi kk üyesi mi ?
günaydınn kızlarrr :KK3::KK16:

günaydınnn:KK52:

X