• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi yürüyelimmm

Kızlarrr

bugün çok yogunn

dün yarım saat pilates yaptımm bugün 9a kadar çalışıyorum akşam biraz yaparım

öpüldünüz:1:

slm kızlar dün yorgunluktan harap ve bitap düştüm giremedim nete :(

hemen yazayım
27 şubat perşembe 50 dakka
28 şubat cuma 40 dakka yürüyüş :)

Bugün spor falan yapmadım, üstüne bi de tandır yedim... Bana herşey müstahak valla, kocaman basenlerle gezmeyi hakediyorum :1:

slm kızlar dün yorgunluktan harap ve bitap düştüm giremedim nete :(

hemen yazayım
27 şubat perşembe 50 dakka
28 şubat cuma 40 dakka yürüyüş :)

güzel tatlım spora devammm

Bugün spor falan yapmadım, üstüne bi de tandır yedim... Bana herşey müstahak valla, kocaman basenlerle gezmeyi hakediyorum :1:

kız öyle deme bişi olmaz o kadarcıktann

bizede bilgi ver.

gerçi çizelgene yazarsında

benimde bugün tartı günümdü

1 hafta 500 gram vermişim çok şükür:52::52::52:

oohh süpersin canım :)
fark ettim çizelgende değişiklik olduğunu :21::21:

tabiki yazarım mrk etme,evet çizelgemi de değişiyorum arada :32:

bizede bilgi ver.

sonunda tartıldım şekerim :)
72.8 :) -400 olmuş az ama benim yüzümden oldu :):)

bizede bilgi ver.

aslında bir tablo mu yapsak??haftalık spor saatlerini yazsak falan o zaman herkes daha çok asılır spora :) ne dersin?

aslında bir tablo mu yapsak??haftalık spor saatlerini yazsak falan o zaman herkes daha çok asılır spora :) ne dersin?

evet canim ben gecen hafta yaptim ama katilimlar parca pincik oldugu icin katilima gore liste hazirlamaya karar verecektik

bugünkü sporum :)

50 dakka merdiven inip çıktımm :32::32::32:

bende bugun 1 saat yurudum gecen haftada ufak egzersızlerıme ddevam ettım yarım kılo vermısım bende:)sımdı bu hafta yedıklerıme de daha cok dıkkat edıcek spora devam edeceğim.Gitsin kışın aldığımız kilolarrrrr:1::1::1:

kizlarr nerelerdesiniz yahuuu ozlettinizz

qysemacim bende katiliiyorum en az 20 dk yurunmeli

syldz spora devam etmen guzel canim hadi internetin gelsinde aramiza gel:16:
ay sağol şekerim :1: başıma kötü bi olay geldi, erkek olduğunu tahmin ettiğim bi üye beni sinir etti, valla kk ya girmedim onun yüzünden kaç gündür:47::41: neyse yarın kursa başlayacağım ve yürüyerek gideceğim için artık en az 20 dk yürüyeceğim:16:

bende bugun 1 saat yurudum gecen haftada ufak egzersızlerıme ddevam ettım yarım kılo vermısım bende:)sımdı bu hafta yedıklerıme de daha cok dıkkat edıcek spora devam edeceğim.Gitsin kışın aldığımız kilolarrrrr:1::1::1:

yediklerinle sporu desteklersen daha etkili olacaktırr.

ay sağol şekerim :1: başıma kötü bi olay geldi, erkek olduğunu tahmin ettiğim bi üye beni sinir etti, valla kk ya girmedim onun yüzünden kaç gündür:47::41: neyse yarın kursa başlayacağım ve yürüyerek gideceğim için artık en az 20 dk yürüyeceğim:16:

erkek rahmin ettiğin kişi kk üyesi mi ?
günaydınn kızlarrr :3::16:

günaydınnn:52:

Back