Haydi yürüyelimmm

ben yapmayı bilseydim hazırlardım ama tablo nasıl oluyor bilmiyorum
benim bu ara sınavlar var zamanım olmuyor hiç ama birazdan plates yapcam :) hem boynum ve omurlarım dinlenmiş olur

platesimi yaptımda geldim :) sanki uzun zamandır yapmıyorum gibi her yanım acıdı ((
ama şuanki rahatlamayı değişememmm :)

yaa canim oyle detali bi liste olmayacak

surwkli katilim yapan kisilerin hee gun bir onceki gune aot sporlari yazilack her pazartesi haftalik paylasiris

zaten senden benden başka kimsede yok yani

bi kac kisi daha varda hep birlikte denk gelemiyoruz

yaa soyle bisi oluyor grubu goren hevesle geliyor bi kac gun takiliyor sonra hevesleri gidiyor

bu grubu olusturdugumda ilk once 10 u geckin kisi sayimiz vardi simdi 5 kisi yok

aysema
syldz
kremsokala
huzur
sen ve ben

:))

kızlarrrr

dün 2 saat yürüdümmmmm

sizler ??

Yaa ben hep bugünü yazıyorum, bi uyamadım size, o halde tekrar ediyorum dün yarım saat yürüdüm, bugün de 1,5 saat yürüdüm, zaten yarın giremem, haftasonu anneciğime gideceğim inşallah

hııı ben görmedim hiç onları bi syldz onu hatırlıyorum :):)

kızlarrrr

dün 2 saat yürüdümmmmm

sizler ??
bugün 35 dakka yürüyüşüm var (daha fazlada olabilir sadece 35 ini hatırlıyorum )

Yaa ben hep bugünü yazıyorum, bi uyamadım size, o halde tekrar ediyorum dün yarım saat yürüdüm, bugün de 1,5 saat yürüdüm, zaten yarın giremem, haftasonu anneciğime gideceğim inşallah

sağlık olsun canım

haftasonu kimsecikler olmuyor zaten keyfine bakk

=)) olsun sen en azı yaz fazlası karın kalsın

Şefkat Peygamberi, hassas olan kadınları kristale benzetmiş ve "Sakin ol! Kristalleri dikkatli taşı!" diyerek öğüt vermiştir. Kadınlar GÜNÜnüz kutlu olsun

Şefkat Peygamberi, hassas olan kadınları kristale benzetmiş ve "Sakin ol! Kristalleri dikkatli taşı!" diyerek öğüt vermiştir. Kadınlar GÜNÜnüz kutlu olsun

kadinlar gunumu kutlu olsunnn

kadınlar günümüz kutlu olsun..:)
bu hafta hergün 1 saat 30 dk full tempo yürüdüm..:)

Son düzenleme:
dün yürüdümmü yürümedimmi hiç hatırlamıyorum beynim resetlenmiş gibi...

ctesi günü 30 dakka plates
pazar günü 35 dakka yürüyüşüm var

Kızlar ben ctesi belimi incittim o nedenle evden çıkamadım bile

düzelene kadar hafif hareketler yapmaya calısacagım

Selam kızlar 1 haftadır giremedim kusuruma bakmayın çok yoğundum. Geçen hafta 2 gün falan spor yaptım sanırım, hatırlamıyorum bile

Selam kızlar 1 haftadır giremedim kusuruma bakmayın çok yoğundum. Geçen hafta 2 gün falan spor yaptım sanırım, hatırlamıyorum bile

sağlık olsun canım olur yogunlukta bole seyler

zaten hedef kilona ne kalmış surada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…