ben yapmayı bilseydim hazırlardım ama tablo nasıl oluyor bilmiyorum
benim bu ara sınavlar var zamanım olmuyor hiç ama birazdan plates yapcam :) hem boynum ve omurlarım dinlenmiş olur
platesimi yaptımda geldim :) sanki uzun zamandır yapmıyorum gibi her yanım acıdı((
ama şuanki rahatlamayı değişememmm :)
yaa canim oyle detali bi liste olmayacak
surwkli katilim yapan kisilerin hee gun bir onceki gune aot sporlari yazilack her pazartesi haftalik paylasiris
zaten senden benden başka kimsede yok yani
Allah iyi etsin
harikasınız kızlarrr
Valla ben işi abarttım tvizlerken eşimin omzunda yatarken bile ayaklarım boş durmuyor bir ki bir ki seklinde spor yapıyorumm
hııı ben görmedim hiç onları bi syldz onu hatırlıyorum :):)bi kac kisi daha varda hep birlikte denk gelemiyoruz
yaa soyle bisi oluyor grubu goren hevesle geliyor bi kac gun takiliyor sonra hevesleri gidiyor
bu grubu olusturdugumda ilk once 10 u geckin kisi sayimiz vardi simdi 5 kisi yok
aysema
syldz
kremsokala
huzur
sen ve ben
:))
bugün 35 dakka yürüyüşüm var (daha fazlada olabilir sadece 35 ini hatırlıyorumkızlarrrr
dün 2 saat yürüdümmmmm
sizler ??
Yaa ben hep bugünü yazıyorum, bi uyamadım size, o halde tekrar ediyorum dün yarım saat yürüdüm, bugün de 1,5 saat yürüdüm, zaten yarın giremem, haftasonu anneciğime gideceğim inşallah
hııı ben görmedim hiç onları bi syldz onu hatırlıyorum :):)
ama dediğim gibi az sayı
bi kaç zaman sonra kimsecikler olmayacak bence
bugün 35 dakka yürüyüşüm var (daha fazlada olabilir sadece 35 ini hatırlıyorum)
Şefkat Peygamberi, hassas olan kadınları kristale benzetmiş ve "Sakin ol! Kristalleri dikkatli taşı!" diyerek öğüt vermiştir. Kadınlar GÜNÜnüz kutlu olsun
Selam kızlar 1 haftadır giremedim kusuruma bakmayın çok yoğundum. Geçen hafta 2 gün falan spor yaptım sanırım, hatırlamıyorum bile
sağlık olsun canım olur yogunlukta bole seyler
zaten hedef kilona ne kalmış surada
Ama o kadar komik durumdayım ki, bütün gün aç da gezsem, bi kuzuyu da yesem kilom gram oynamıyor