- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç kalmışım yaaaaaaaaaaaaa üfffffffffff
kızlarrrrrrrrrrrrbelenen an geldiiiiiiiifotoğraf makinemin şarjı doldu ve hemen açmaya başladım. aslında açmak değil parçalamak diyelimaçtıkça mutlu oldum vallaahemen size hediyelerimi gösteriyorummmm
tek tek çekmeyi unuutmuşumben de son halini göstermek istedim
mutfak eşyalarımbunlardan daha almamıştım,hızır gibi yetişmiş umudum
çeyizinden çeyizime gelen çok tatlı hediyem
seksi mi seksi geceliğim
rengine bayıldığım şalımromantik gecelerimde kullanacağım mumlarım ve içine en güzel fotoğrafımı koyacağım çerçevem
kendi elleriyle hazırladığı ,hatıra olarak saklayacağım nikah çekerleriçeyizime saklayacağım harika bir havluve kokoşluğuma kokoşluk katacağım ojelerimbıcı bıcı yapıp hemen sürücem
bunlar da bir kısmını çektiğim notlarım ve bir ömür boyu saklayacağım mektubumçekilişimizin olmazsa olmazı kırmızı şirin mi şirin donumve de tam zevkime hitap eden kokoş tuniğim, bayıldım
son olarak da mutlu aile tablosuu
kızlarrrrrrrrrrrrbelenen an geldiiiiiiiifotoğraf makinemin şarjı doldu ve hemen açmaya başladım. aslında açmak değil parçalamak diyelimaçtıkça mutlu oldum vallaahemen size hediyelerimi gösteriyorummmm
tek tek çekmeyi unuutmuşumben de son halini göstermek istedim
mutfak eşyalarımbunlardan daha almamıştım,hızır gibi yetişmiş umudum
çeyizinden çeyizime gelen çok tatlı hediyem
seksi mi seksi geceliğim
rengine bayıldığım şalımromantik gecelerimde kullanacağım mumlarım ve içine en güzel fotoğrafımı koyacağım çerçevem
kendi elleriyle hazırladığı ,hatıra olarak saklayacağım nikah çekerleriçeyizime saklayacağım harika bir havluve kokoşluğuma kokoşluk katacağım ojelerimbıcı bıcı yapıp hemen sürücem
bunlar da bir kısmını çektiğim notlarım ve bir ömür boyu saklayacağım mektubumçekilişimizin olmazsa olmazı kırmızı şirin mi şirin donumve de tam zevkime hitap eden kokoş tuniğim, bayıldım
son olarak da mutlu aile tablosuu
çok teşekkür ederim canım. hepsi harikaagece_kuşu ilk yorum benden olsun hediyelerini güle güle kullan hepsi çok güzeller...
alan arkidişin kesesine bereket.
oo hediyeler gitmiş bile açılışı sen yaptınn çok güzel şeyler valla ben görünce bunları şaşırdım ben ne alsam ki hepsi çok güzel umutdeniz kesesine bereket iyi günlerde kullan canım