Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç kalmışım yaaaaaaaaaaaaa üfffffffffff![]()
kızlarrrrrrrrrrrrbelenen an geldiiiiiiii
fotoğraf makinemin şarjı doldu ve hemen açmaya başladım. aslında açmak değil parçalamak diyelim
açtıkça mutlu oldum vallaa
hemen size hediyelerimi gösteriyorummmm
tek tek çekmeyi unuutmuşumben de son halini göstermek istedim
mutfak eşyalarımbunlardan daha almamıştım,hızır gibi yetişmiş umudum
çeyizinden çeyizime gelen çok tatlı hediyem
seksi mi seksi geceliğim
rengine bayıldığım şalımromantik gecelerimde kullanacağım mumlarım ve içine en güzel fotoğrafımı koyacağım çerçevem
kendi elleriyle hazırladığı ,hatıra olarak saklayacağım nikah çekerleriçeyizime saklayacağım harika bir havlu
ve kokoşluğuma kokoşluk katacağım ojelerim
bıcı bıcı yapıp hemen sürücem
bunlar da bir kısmını çektiğim notlarım ve bir ömür boyu saklayacağım mektubumçekilişimizin olmazsa olmazı kırmızı şirin mi şirin donum
ve de tam zevkime hitap eden kokoş tuniğim, bayıldım
son olarak da mutlu aile tablosuu
![]()
kızlarrrrrrrrrrrrbelenen an geldiiiiiiii
fotoğraf makinemin şarjı doldu ve hemen açmaya başladım. aslında açmak değil parçalamak diyelim
açtıkça mutlu oldum vallaa
hemen size hediyelerimi gösteriyorummmm
tek tek çekmeyi unuutmuşumben de son halini göstermek istedim
mutfak eşyalarımbunlardan daha almamıştım,hızır gibi yetişmiş umudum
çeyizinden çeyizime gelen çok tatlı hediyem
seksi mi seksi geceliğim
rengine bayıldığım şalımromantik gecelerimde kullanacağım mumlarım ve içine en güzel fotoğrafımı koyacağım çerçevem
kendi elleriyle hazırladığı ,hatıra olarak saklayacağım nikah çekerleriçeyizime saklayacağım harika bir havlu
ve kokoşluğuma kokoşluk katacağım ojelerim
bıcı bıcı yapıp hemen sürücem
bunlar da bir kısmını çektiğim notlarım ve bir ömür boyu saklayacağım mektubumçekilişimizin olmazsa olmazı kırmızı şirin mi şirin donum
ve de tam zevkime hitap eden kokoş tuniğim, bayıldım
son olarak da mutlu aile tablosuu
![]()
çok teşekkür ederim canım. hepsi harikaagece_kuşu ilk yorum benden olsun hediyelerini güle güle kullan hepsi çok güzeller...
alan arkidişin kesesine bereket.
oo hediyeler gitmiş bile açılışı sen yaptınnçok güzel şeyler valla ben görünce bunları şaşırdım ben ne alsam ki
hepsi çok güzel umutdeniz kesesine bereket iyi günlerde kullan canım
![]()