cnm 1.si ben çıtırlık çıkarmıyorum. saygı çerçevesindedüşüncemi söyledim. ama işte bende buna katılmıyorum. elbise severim diyen birine t-shirt yollanamaz mı yani ille elbise mi yollanmalı. "HEDİYE" bu anlama gelmiyor. hediye paketinin içinden ne çıkacağını kimse kestiremez. alakasız hediye diye bişe olmaz cnm. ben böle düşünüyorum. çekilişe aykırıysa düşündüklerim şekilişten eleyebilirsiniz
sevgicim neredeyse vazgeçmek noktasındaydım.
sevginin hatrı olmasa ben de nerdeyse
ben sevgilyi tanımıyorum sizi de maalesefbu topicte hem tanısayım hem de anı bırakayım diye varım zaten.
pireye kızıp yorgan yakma diyorum kendi kendime!
amonra bahsettiğimiz şeyler tamamen farklı. sen bir cismin şeklinden bahsediyosun. ben direk o cisimden bahsediyorum. kitap sevmem diyen birine tabiki kitap yollanmamalı. hitap sevmeyebilir. ama yemek kitabı sever. sanırım saha açıklayıcı oldu
şaka mı yapıyosun ben ne anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri
sendemi cnm yasevgicim neredeyse vazgeçmek noktasındaydım.
tanışırız şekerimmben sevgilyi tanımıyorum sizi de maalesefbu topicte hem tanısayım hem de anı bırakayım diye varım zaten.
pireye kızıp yorgan yakma diyorum kendi kendime!
şaka mı yapıyosun ben ne anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri
you know saygı göster demiş bende bana saygı göstermeyene neden göstereyim die söylemiştim ama size değil sevgi hanım bunu belirmek isterim bende bu noktoaya geliceğini tahmin edemiyordum ama kendimi suççlu hissetmiyorum bir anda kalkıpta senın ne hediye göndericeğini anladık diyipte parlayan biri ortalığı karıştırıyor uyarıysa uyarı bu şekildemi yapılması gerekiyor
çok kırıldım vede hani çekilişten çıkarıldın falan die dışlanmak
tamam arkadaşlar allaha emanet olun ben artık üyelik kaydımıda burada sonlandırıyorum
nasıl yapılması gerektiğini bilmiyorum ama buradan sesleniyorum üyeliğimi kaldırsınlar gerekli yerede mesaj atıcam iyi günler
ona ben karışamam kendin yazacaksın son defa soruyorum katılıyormusun katılmıyormusunnsevgi hanım lütfen eklemeyiniz daha adımı çekilişe eğer burda ortamı karıştıran ben olduysam genede özür diliyorum
ben sadece hedienin olup olmayacağını danışmıştım yetkili bi kaç kişiye mesaj attım üyeliğimin sonlanması için kazen bey ilgilenir umarım iyi günler
arkidişler kend,nizi tanıtmadan önce lütfen buraya katılıyorum deyip listeye adını yazdrıın sonra tanıtın kendinizi önce orya yazıyorsunuz göremiyorum kimin katılmak isteğinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?