Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyy aynısını bende yaptım valla
lilyum_85den şüpheleniyorum.dün katilim aradı işte ama nickimi yazmayı unuttum alınca haber ver açıklayayım dedi.:80: şimdi paketimi bekliyorum
ayyy canım koptum yaaa süpersin nelerle uğraşmışsın öyle bide onun için tektek gezmek gerek sayfaları hepsi karıştı.. istatistikleri banada atsaydın keşke bende katilimi arıyorumya kurbanımı öğrenmek için saatlerce uğraştım.. herkesin ismini bi kağıda yazdım..sonra kimkime hediye almış geçmişte kalan tüm sayfalara baktım.. hediye alanların üstüne bi çizgi attım.. güya bulucam katilimi saatlerce uğraştım anlatamam gözlerim pörtledi monitör karşısında sonunda azda olsa iki kişi arasında kaldım bu sabahta katilim mesaj attı
dur bakayım artık lilyum hangimize çıkarsa
işin kötüsü ben kimseden şüphelenemiyorum bikaç kişi vardı ama onların hediyeleri gitti lilyum_85 herkesin sayfasını gezmiş heralde bendede var çünküayyyyyy aynısını bende yaptım valla
lilyum_85den şüpheleniyorum.dün katilim aradı işte ama nickimi yazmayı unuttum alınca haber ver açıklayayım dedi.:80: şimdi paketimi bekliyorum
işin kötüsü ben kimseden şüphelenemiyorum bikaç kişi vardı ama onların hediyeleri gitti lilyum_85 herkesin sayfasını gezmiş heralde bendede var çünkü
evet tatlımm benimde gelmedi :97:ciddi misiiiin ? senin de mi daha gelmedi eğer öyleyse 3müzün de hemen gelsin
canım benim teşekkürederim yemiş kadar oldum buarda görmemişim resmi yeni farkettimEki Görüntüle 117895
guns_n_roses al yavruuum resimler idare et burda olsa karşılıklı yerdik gerçi şu an elma yiorum ama
egerian yavrum sende hala o kağıt duruosa bizle de paylaşır mısın bizden başka kimlerin hediyeleri gelmedi kimler kaldı?
nie öle diyosun bak yine kaldık 3 kişi3 kişiydik 6 ya yükseldik hatunlar aşaıdan görünüyorsunuz bakıp çıkmayın yorum yazın katılın aramıza
duruyo canım daha hediyesi gelmeyen çokmuş aslında ben 3 4 kişi kaldık zannediyodum
hediyesi göndermeyenleri sayayım ben ama yanlışlıkta yapmış olabilirim kusura bakmasın arkadaşlar çünkü çok eski sayfalardan yazmaya başladım arada atladıklarımda olabilir şimdiden özür diliyorum
cansuery funmak hopenotevent rapunzel lilyum you know cadı kazanı shekerkizcandy maix daha atladıklarım var kızlar ama onlar gönderdiler mi hatırlamıyorum atlamışta olabilirim
cidden çokmuş şimdi uğraşmak gözümde büyüdü valla