• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi Yeni Yıl Çekilişi'ne ..

çekiliş tarihi

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .
eeee ne haber ne yok böyle kesik kesik gruplaşma oluyor kim kime yazıyor anlaşılmıyor isterseniz bir konu açalım onun üzerine tartışalım?

feynan şuan ortak mesele var zaten farkında değilmisin şekerim :76::86:

:60:ne karıştı ortalık yahu :60: konuşun herkes konuşsun ben dinlerim :37:

feynan şuan ortak mesele var zaten farkında değilmisin şekerim :76::86:

tatlım ortak mesele umutdenizin bebiş olayı mı?emin ol o mesele de 2 sayfa sonra kapanacak hayırlı haberleri alana kadar ya da umutdenizim gelip yine coşana kadar:1:
o bakımdan dedim :70:

kızııımmm senin yüzünden karıştı ortalık bir geldin pir geldin:1: kim kime ne diyor konu ne?herşey karıştı ama yine de HOŞGELDİN:70:

:60::60::60: karıştırdım ortalığı geldim ben gidiyim düzelsin bari :9: hoşbuldum hoşbuldum ama ortalığı dağıttım biraz kusura bakmayın :25::9:

kızlar mouseumun pili bitti napıcam ben şimdi :43::43: meğersem nekadarda önemli bi parçammış benim :25::25: :1:

$images.jpg

guns_n_roses al yavruuum resimler idare et burda olsa karşılıklı yerdik gerçi şu an elma yiorum ama:1:

ya kurbanımı öğrenmek için saatlerce uğraştım.. herkesin ismini bi kağıda yazdım..sonra kimkime hediye almış geçmişte kalan tüm sayfalara baktım.. hediye alanların üstüne bi çizgi attım.. güya bulucam katilimi :60: saatlerce uğraştım anlatamam gözlerim pörtledi monitör karşısında sonunda azda olsa iki kişi arasında kaldım :60: bu sabahta katilim mesaj attı :9:

Back