- 29 Haziran 2010
- 2.798
- 96
canım petek dinçözle ferhat göçerin şarkısı seni sensiz seveceğim
canım bulmustum o sarkıyı hatta buraya da koydum gormedın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım petek dinçözle ferhat göçerin şarkısı seni sensiz seveceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...t-delisi-hanimlarin-sayfasi.html#post16763624
kızlar bu topikten devam ederseniz beni çok mutlu edersiniz
eder misiniz ki???
Umutdenizim,sevooom,esmerim,fulya1234,tatlıbadem,almira'm,nissan'ım,aslıhasan'ım aklıma gelen gelmeyen tüm güzeller hadi yavruleriiim
hediyelerim geldi
canım _almiram yollamaış o kadar çok beğedim ki sevgimle boğasım geldi çok teşekkür ederim hayatımm
güzel paketim
muhteşem sweetim
çok güzl biliyorum
kol saatim çok beğendim çok teşekkür ederim hayatım
[/IMG]
güzel bileziğim çok beğendimm
çoraplarım çok güzel çeyizime kalacak
içimi okumuş arkadşaım bende bu renk göz kalemi alacaktım
kırmızı donda çeyiz köşesine ayrıldı
çok beğendim arkadaşım çok ama çok teşekkür ederim:118::118::118:
sevo nasılsın canım herkes kaybolmus ya
ıyıkı fazla kaynatmayın dedın ancak okudum sayfaları
hayırdır canım ne ağrın var geçmiş olsun?
saatine bayıldım.bu yılın modası silikon saatler zaten.herşey çok güzel.içten gelerek seçilmiş belli.almiracım kesene bereket cnm elfcn sende güzel günlerde kullan inş.
teşekkür ederimelfcn hediyelerin çok güzel.Almiranın kesesine bereket
teşekkür ederim donumu ve çorapı çeyizlik bıraktım çok güzeller kıyamadım kullanmayaelfcan hediyelerin çok güzel canım güzel günlerde kullan hepsini saatin, çorapların, takıların hepsi birbirinden güzel Almira kesene bereket canım çok güzel ciciler almışsın
çok teşekkür ederimmelfcn güle güle kullan canım hediyelerin çok güzel...kurbişim almira kesene bereket canım :))
canım benım sevgılı katılım ıyı gunlerde kullan elfcn hedıyelerını bende bayıldım hepsıne
almıra kesene bereket guzelım
elfcn hediyelerin çok güzel. güle güle kullan. almira kesene bereket canım çok güzel şeyler almışsın çok beğendim :81::81:
elifcim güle güle kullan hediyelerini canımmmmmmmmmmmmm
ya kurbanımı öğrenmek için saatlerce uğraştım.. Herkesin ismini bi kağıda yazdım..sonra kimkime hediye almış geçmişte kalan tüm sayfalara baktım.. Hediye alanların üstüne bi çizgi attım.. Güya bulucam katilimi Saatlerce uğraştım anlatamam gözlerim pörtledi monitör karşısında sonunda azda olsa iki kişi arasında kaldım Bu sabahta katilim mesaj attı
Günaydın Kızlarrr
Yeni bir gün başlıyor ve bende halen gelişme yok artık umudumu kestim amann aramazsa aramasın
yaowss um cnm benim olurun bırakk.. o şimdi senden bekliyor fkat sen haklısın neden arayıp haksız duruma düşeceksinki.. bu sebepten dolayıda biterse bitsin hiçççççç üzülmee tkıl bize hayatını yaşaaa. dolar birazdan
Yaowwsss canım ne inatmış be valla böyle olacağını bilseydin yemek yemezdin herhalde dışarıda dimi.