- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
yaoowwwws aklına getrme unutmaya başka şeylerle ilgilenmeye çalış kafanı dağıtmaya yardımcı olabilirsem olayım
daha co sabir daha cok sabirr
Tamam kızlar sabır ediyorum zafer benim olacak inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaoowwwws aklına getrme unutmaya başka şeylerle ilgilenmeye çalış kafanı dağıtmaya yardımcı olabilirsem olayım
daha co sabir daha cok sabirr
kızlarrrr yarın esmerden ve benden fotolar gelecek sabırsızlıkla bekleyinnn
evetttt bencede,kaynanam bana süpriz yapacak ama en özeli o ve bende saklı kalacak
aramızdaaaa
evetttt bencede,kaynanam bana süpriz yapacak ama en özeli o ve bende saklı kalacak
aramızdaaaa
evettttttttt özel :98:
o zaman burada belirtmesenize ozeli
ay catlarim ama ya :95::95:
bana ne soyleyin madem yaziyorsunuz
kızlarrrr yarın esmerden ve benden fotolar gelecek sabırsızlıkla bekleyinnn
sevooo diyeyimmi nissan çatlarmış
sevooo diyeyimmi nissan çatlarmış
söyle ama ekleme
Geçmiş o kadar uzunki hepsini okumak imkansız yaaaaOrtam gerilmiş ama ben size güzel bişeyler diyeyimmii???
eklemem konuştuk sevom...
kızlarrrrrr sevommm bana paşasıyla berabar çekildikleri fotoğraf yollayacak.bana bu kadar güvenip bu nezaketi gösterdiği için binlerce kez teşekkür ederim buradan ona...
iyiki tanıdım hepinizi
selam kızar yaa
valla topiğe girince nevrim döndü büyük hayalkırıklığına uğradım.hiç yakıştıramadım hem de hiçççönemli olan hediyeleşmekti,birbirimize anı bırakmaktı. ama iş çığrından çıkmış valla,çok yazık diyorumyok parmağa büyük gelmiş de bilmem ne de allah aşkına hangimiz hangimizin parmak ölçüsünü bilebiliriz ki?kilo yazıyoruz don göderiyoruz ama blki kilosu az da tüm kilo basnde toplanmıştır tototsu kocamandır,ne yani olamaz mıbence her şey tadıda kalsın,kimsenin kalbi kırılmasın. hediyeleri küçümseyen arkadaşların aldıklarına da baktım hiç hediyeleri arasında yakut, zümrüt ,elmas yok nedir bu yyani maddiyatçılık? hiç mi maneviytı yok bizim için.
umudumdan bana hediye gelince mutluluktan zır zır ağladım saatlerce ben,her gelene gösterdim hediyelrimi. yapmayın allah aşkına,arkadaşlık çöok çok önemli. ki yazık yni sevgiyi de üzmüşssünüz,kız o kadar uğraştı dostluklarkurulsun diye,mükafatı bu olmamalıydı....
kurbişime hediyemin bugün ulaşması lazımdı ama sanırım gitmedi hala,burada da yok.umarım akşam gelir de ekler içimi rahatlatır.
bu arada almiracım hediyelerin çok güzel güzl güünlerde kullan.
konuyu tekraralamış gibi oldum kusura bakmayın ama dayanamadım yanii
eklemem konuştuk sevom...
kızlarrrrrr sevommm bana paşasıyla berabar çekildikleri fotoğraf yollayacak.bana bu kadar güvenip bu nezaketi gösterdiği için binlerce kez teşekkür ederim buradan ona...
iyiki tanıdım hepinizi