Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutdeniz geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
bunlar işini esprisiydi canım o yüzden koyduk. tatlı yiyelim tatlı konuşalım hesabı. diğer çkilişlerde herkes birbirini tanıdığı için işin için espriler de katılmıştıönceki kurban bayramı çekilişindek,i arkadaşlar çay koymuşlar çikolata falanda koymuşlar bunlar güzel oluyormu bilmem
kitap her zaman güzel bir hediyedir. bence şimdiden telaş yapma. dha kiin kime çıktığı belli değil canım. kime göndereceğini bildirdikleri gün kafanda bir şeyler oluşur zaten tanıtım yazısını okuyunca.nolduki acaba umud denize :S:S umud deniz noldu
:44:
arkadaşlar kitapta güzel bi hedie olabilir değilmi;? kararsız kaldımda
çok geçmiş olsuunnn allah acil şifalar versinnnArkadaşlar benim annem kanser hastası ve hastanede yatıyor bugün iyi değilmiş ben gidiyorum oraya lütfen dua edin...
yazdım ama cici 35 msj sayını yükseltirmisin cnmm
44 kişiyiz şu dkk itibari ileeeee
ama en son çıkan kitabı alırsak risk olmaz ortada dimi vede kitap sevmeyen biriyse sayemde belki kitap sevmeye bile başlayabilir sonra kendini geliştirip ben bu zamana kadar nie kitap okumamışım die bilir kitap okumak çok güzel bu güzelliği o kişinin tatmasını isterim die düşünmüştümde bi an tereddüd yaşadım işte:94::94::95:
cerceve aldım göndercm diyen sendin kitap göndercem okumasada göndercem diyen sendin eee ne gönderecegini anladık demek yanlıs mı daha öncekilere katıldın mı bilmiyorum ama ben katıldıgım için biliyorum ve sevgide zaten söyledi ne alacagımızı söylemiyoruz sana buraya yorum yazma gibi bişi sölemek benim haddime değilyou nknow yanlış düşünüyorsun bence sanki aldıklarımı fotorafladım koydumda bunları yollıcam dedimde sende ne göndericeğini anladık diorsun
ben sadece olurmu olmazmı die sordum peki
bundan sonra sadece takip ederim yorum yazmam
gayet sakindim sana onu yazarken ama suanda öyle oldugum söylenemez cunku haddini aşmışsın evet ben seni uyarırım belki cunku bu cekilişte bende varımsevgicim benım polomik yaratmak gibi bi nietim yok da yanii hani kalkıpta öyle demesi ona noluo anlamadım gergin bi gününde heralde
sevgicim ayın 10u geç değilmi biraz daha geri çeksen nasıl olur