Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç ayıksın kız senn az sabredin haftaya yazcanız açıcam konuyuu
listedeki bir sürü kişiyi tanııyorum yaa bence böyle daha zevkli olacak çekilş. hediye konusunda daha çok düşünücez ve enteresan olacak. daha çok katılım olur ve de yamuk yapn hediye alıp göndermeyen biri olmaz inşallahdaha çokkkk artarız inşallah canımmm
kankaaa sen de katıl lütfennnnnSevgiiiii canım çekilişe katılabiliyor muyuz hala?
bende katılmak istiyorum ne yapayım şimdi yeniyim bilmiyorum
listedeki bir sürü kişiyi tanııyorum yaa bence böyle daha zevkli olacak çekilş. hediye konusunda daha çok düşünücez ve enteresan olacak. daha çok katılım olur ve de yamuk yapn hediye alıp göndermeyen biri olmaz inşallah
Evet çok zevkli olacak valla...Yamuk yapan zannetmiyorum olsun olan olursa burada açıklanır nicki ismi falan o da ona yeter heralde...Benimde tek istediğim hediyelere önem verilsin maddi olarak değilde manevi olarak aaa işte bu ona yakışır densin..(herkes için geçerli)
önceki cekilişlerde olmustu katılıp sanırım bide yeni uyeydi hediyesini aldı ama hediye gndermedi birdahada gözukmedi
O onun terbiyesi canım...Hak var sonuçta işin ucunda bu dünyanın ilerisidde var...
Kızlar ben çok kötüyüm....Ağlıyorum...