- 28 Nisan 2009
- 583
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nolduki acaba umud denize :S:S umud deniz noldu
:44:
arkadaşlar kitapta güzel bi hedie olabilir değilmi;? kararsız kaldımda
dalga geçer gibi kullanılmıi şey göndermelerinden se göndermesin bana göre daha i
Arkadaşlar benim annem kanser hastası ve hastanede yatıyor bugün iyi değilmiş ben gidiyorum oraya lütfen dua edin...
ve bir tane kitap tollamam iki çeşit veya 3 çeşit yollarım beğendiğini okur
bende altıncı ayımı zor bitirdim canım 5 ay 3,5 haftainanırmısın 7. ayımı zor bitirmişim güme gidiyomuşum valla
heycan yaptım ilk kez yaşıcamm
tamam canım yazayım senide ama buralarda olun sohbete katılın birde kendini tanıt ilk sayfada listenin altında link varSevgiiiii canım çekilişe katılabiliyor muyuz hala?
şimdi saydım 41 olmuşuz kızlar 41 MAHŞALLAH
daha zaman var çekilişten birgün önce profilleri kontrol edicem yüksetleye çalış 100e birde resim yüklemeyi öğrenbende katılmak istiyorum ama mesaj sayım 62 ((((((((((((
canım ismini yazayım ama buralarda olun birde kendinizi tanıtın topiğe ve resim eklemeyi öğrenin yeni üyeleri almak istemiyordum ama kimse kırılsın istemiyorum herkes katılabilir dedim çünkü lütfen kimse kırılmadan bitsin bu çekiliş sanada iyi hediyeleşmeler diliyorum yazıyorum cnm okbende katılmak istiyorum ne yapayım şimdi yeniyim bilmiyorum
çok geçmiş olsun cnm dualarım seninle :96:Kızlar ben çok kötüyüm....Ağlıyorum...
sende koyabilirsin canım ama ekstra olur ok hediye olmaz onlarönceki kurban bayramı çekilişindek,i arkadaşlar çay koymuşlar çikolata falanda koymuşlar bunlar güzel oluyormu bilmem
Arkadaşlar benim annem kanser hastası ve hastanede yatıyor bugün iyi değilmiş ben gidiyorum oraya lütfen dua edin...
you nknow yanlış düşünüyorsun bence sanki aldıklarımı fotorafladım koydumda bunları yollıcam dedimde sende ne göndericeğini anladık diorsun
ben sadece olurmu olmazmı die sordum peki
bundan sonra sadece takip ederim yorum yazmam
sevgicim benım polomik yaratmak gibi bi nietim yok da yanii hani kalkıpta öyle demesi ona noluo anlamadım gergin bi gününde heralde
sevgi ben inanıyorum çok güzel ve sorunsuz geçecek