elif cnm senle konuşmam lazım benim hediyeyi osmancık çoruma göndermişsin ben tosyadayım sölemiştim sevgiye faan ben ne yapacam kargo ücretini ödemem gerek
canım yeniden kargo yaparım ben üzülme :)elifcim osmancık çorum yurt içi kargoyu arayıp transfer yapmaları sölermisin ben kargo ödedikten sonra bir anlamı kalmıyor
Sıkıyorum tatlım
Kardeşi ile konuştuk dioki abimin morali bozuk sürekli telefona bakıp duruyor ohh beter olsun inş
Elifff sen benim sahibim değilmisinnn
Nasıl yani sevocum benmi çıkmışdım sana anlamadım
yok yaaa öyle değilll ben sen bana hediye alıcan diye tahmin ediyordum sahibim konyalıymıştaa
Yok canım ben değilim katilin:)yok yaaa öyle değilll ben sen bana hediye alıcan diye tahmin ediyordum sahibim konyalıymıştaa
Kızlar burdan resimleri takip etmek çok zor ve ben şimdi yeni bir topic açtım oraya sadece resimleri eklersek çok mutlu oluruz hem takip etmek çok kolay olur kısaca özetlersek orda yapmamız gereken şudur ;
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...zin-meyveleri-hediyelerimiz.html#post16720849
Hediyenin kimden kime geldiği =
Hediyeyi alan arkadaşın katiline Mesajı =
Ve Gelen Hediyenin Resmi =
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ YANAKTAN
aglamasevo..
bisey sorucam sana umutun gonderdigi hediyelerin arasinda sprey gibi bisey vardi o ne icin??
selam kızlarrhediyeler çok güzel herkes iyi günler kullanır inş. benimkilerde yarın postalancakmış çok sevindim
hadi bakalim gelsin hediyeler cekilsin resimler
aglamasevo..
bisey sorucam sana umutun gonderdigi hediyelerin arasinda sprey gibi bisey vardi o ne icin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?