- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar az önce muhteşem hediyelerim geldi geldi ancak sevgili arkadaşım adını göremedm ben yaa
çok çok tşk ederim kesene bereket canım benim doğacak kızımıda düşünmüssün kesene bereket canım geceliğimi bile almısın cnm ya akşama eve geçince hemen resimleyeceğim hepsi hepsi için çok tşkelr canım![]()
ya kızlar inanamıyorum ben kailime çorumda değilim şu adrese ver die sölemiştim o şimdi çoruma göndermiş ben ne yapacam çoruma gitmiyorumki kargoyu aradım dagıtıma çıkmış bana göndermesini istedim ya ne yapcam kargo ücretimi vercem şimdi
elif cnm senle konuşmam lazım benim hediyeyi osmancık çoruma göndermişsin ben tosyadayım sölemiştim sevgiye faan ben ne yapacam kargo ücretini ödemem gerek
elifcim osmancık çorum yurt içi kargoyu arayıp transfer yapmaları sölermisin ben kargo ödedikten sonra bir anlamı kalmıyor
kurbanım hediyelerini bugün gönderdim yarın eline ulaşacak bir aksilik olmazsa![]()
söylemeden edemedim
elif sonuçta bi kez kargo ücretini ödemiş
2. kez ödemesi de onu mağdur edecek bişey
senin verdiğin 2 adresten birine yollamış paketi
senin yollanan adreste olmaman elifin elinde olan bişey değil ki
kızlar kimisi buraya eklemiş sadece fulyacım oraya eklemiş şimdi bize gelen hediyeleri nereye eklicez o topik için gec kalınmadımı
kızlar kimisi buraya eklemiş sadece fulyacım oraya eklemiş şimdi bize gelen hediyeleri nereye eklicez o topik için gec kalınmadımı
bayılırrrrbenim kurbanımda almış ama hala eklemedi fotolaıı
söylemeden edemedim
elif sonuçta bi kez kargo ücretini ödemiş
2. kez ödemesi de onu mağdur edecek bişey
senin verdiğin 2 adresten birine yollamış paketi
senin yollanan adreste olmaman elifin elinde olan bişey değil ki
bendee bendee senii![]()