Kuşun seni sevgiyle kucaklarama sen değilsin dermişim bilemedim ki ne desem :)
hediye alan arkdaşlar ii ve mutlu günlerde kullanın hediyelerinizi
ben kıskanmaya başladım baksana halla gelmedi benimkiler
tmm tmm kapatımm konuyuu öüyorumm senii
fuyla ve umutdeniz güle güle kullanın hediyelerinizi hepsi harikaaaaa
alan kişilerinde kesesine bereket
sıra nissan da
nissan hadi kız sıra sende
nissan sesimi duyyyyyyyyyyy nerde hediyelerin
Bende seni cici'M sabret az kaldı :) elbet katilin bulur seni
sen niye taktin banaanlamadim ne sirasi yahu biseymi kacirdim beren
Kızlar burdan resimleri takip etmek çok zor ve ben şimdi yeni bir topic açtım oraya sadece resimleri eklersek çok mutlu oluruz hem takip etmek çok kolay olur kısaca özetlersek orda yapmamız gereken şudur ;
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...zin-meyveleri-hediyelerimiz.html#post16720849
Hediyenin kimden kime geldiği =
Hediyeyi alan arkadaşın katiline Mesajı =
Ve Gelen Hediyenin Resmi =
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ YANAKTAN
Canım çoook teşekkür ederim.Gerçektn çok beğendim..Tesadüfen satınalma birimine gittim iş yerimde kargonuz var dediler.Sonra anladım kk dan geldi.hemen bir telaş büroma geldim.Kocaman bir paketAçtım ve gercekten özenle hazırlanmış kırmızı kırmızı süslerle birlikte cici hediyelerim vee okuyunca duygulandığım pembe mektubum Açmaya kıyamadım gercekten.Meraktan çatlasamda sizinle paylaşayım diye hepdini açmadım.paketleri bozmadım :82:fotoğrafları ewde çekicem yoksa müdürlerim topa tutarlar napıyor bu kız diye
Hiç tanımadığım hiç görmediğim birisi doğum günümü kutluyor ve benim için özenle paket hazırlıyor..
Mutlaka tanışmak isterim seninle arkadasım..SevgileerTeşekkür ederim
hediye gelmedimi sana bugün ?
yooooo hic gulesim yoktu berencim
ben sirami salmistim canikom benim hediyeler coktan geldibiraz onlerde katilim "elfcn" di
bende "zoia" nin katiliydim. ama zoia henuz resimleri yukleyemedi
Duydunuz mu kızlar hediyelerini alan arkadaşlar eklemeye başlasın lütfen
Bende inş yarın hediyem gelince ekleyecem
Canım çoook teşekkür ederim.Gerçektn çok beğendim..Tesadüfen satınalma birimine gittim iş yerimde kargonuz var dediler.Sonra anladım kk dan geldi.hemen bir telaş büroma geldim.Kocaman bir paketAçtım ve gercekten özenle hazırlanmış kırmızı kırmızı süslerle birlikte cici hediyelerim vee okuyunca duygulandığım pembe mektubum Açmaya kıyamadım gercekten.Meraktan çatlasamda sizinle paylaşayım diye hepdini açmadım.paketleri bozmadım :82:fotoğrafları ewde çekicem yoksa müdürlerim topa tutarlar napıyor bu kız diye
Hiç tanımadığım hiç görmediğim birisi doğum günümü kutluyor ve benim için özenle paket hazırlıyor..
gozun aydin iyi gunlerde kullan madam chocolate
ebruliii seninde kesene bereket
umarim resimler icin cok bekletmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?