ne güzel bu kadar güzel temenni ve dilekler böyle yürekten katılımlar insana şevk veriyor sağolun arkadaşlar.
ben işi ciddiyete bindirdikçe olumluların yanında olumsuz tepkilerde almaya başladım, bu yaştan sonra zor ,memurmu olacaksın ,yaş haddi olduğundan artık memurda almıyolar,çoluk çocuk ne olacak vesaire vesaire.....
sanki girdim kazandım okudum bitirdim iş bir tek iş bulmaya kaldı bu insanlarda bir garip canım:))
ÖSS son kayıt tarihi daha belli değil. Hatta kayıt tarihleri daha belli değil. :) büyük ihtimalle kayıtlar 2008 şubatta olurarkadaslar bende cok heveslendim,bilgim yoktu.bende istiyorum.ama ben yurtdisinda oldugum icin anca aöf girebilirim.öss son kayit tarihi ne zaman acaba bilginiz varmi?bu benim icin cok önemli.. aslinda hic hevesim yoktu öss icin ama sizleri görünc acayip heveslendim ve hic birsey icin gec olmadigini anladim a.s 7 yil oldu mezun olali liseden,basarabilirmiyim bilmiyorum ama istiyorum ne olursa olsun.ayrica bu ise bas koyan arkadaslarim sizleri bu cesaretinizden dolayi tebrik edeiyoruma.s.
canım Allah kızınında yardımcısı olsun. dilerim başarılı olur.öss yi kazanmak çok emek isteyen bir iş olduğu için Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.selamlar ve başarılar.:teytey::teytey:
kızlar hepiniz harikasınız buna cesaret etmek bile başarmanın yarısı ben inanıyorum sizler başaracaksınız
ben de üniversitede okuyorum inanın üniversite okumak gibisi yok ya o bambaşka bi duygu her insan tatmalı bence..
ben bölümüme aşığım sizler de istediğiniz bölümü kazanın inanın o kadar zevk alarak okuyacaksınız ki.Allah hepinizin yardımcısı olsun!!
Yürüyün kızlaaar kim tutar sizi??[/QUO
ygs -1- 193.250
ygs - 2 -188.500
ygs - 3 - 250.750
ygs - 4 - 242.750
ygs - 5 - 237.950
ygs - 6 - 218.800 szce nasl_?
anoksunamoon tarih ve türkçe full diyosun bence durumun gayet iyi.hiç moralını bozma.başka sey düşünmeden calısmana konsantre ol.hem umutsuzum deyıp bıraksan bı muddet sonra acaba bıraz daha ugrassam olurmuydu dıye takılcak kafana. ``ay10`` gıbı senden de seviçli haber beklıyoruz
Canım güzel mesajın için teşekkür ederim.Motive ettiğimde kendimi çok başarılı oluyorum ancak biraz motive eksikliği başarısız olmama neden oluyor.Geçenlerde bir komşum oturmaya geldi.Kendisi emekli öğretmen.Öğretmen olmak istediğimi bunun içinde çalıştığımı anlattım bana kaç saat çalıştığımı sordu.Gündüzleri ancak kızımı uyutunca çalışabiliyorum o da 1 yada 2 saat uyuyor.Akşamları ise yine 2 en fazla 3 saat çalışabiliyorum toplasan en fazla 5 saati geçmez bana "5 saatlik çalışmayla bişey yapamazsın.Bütün gün kitaplara gömülmen lazım" dedi ve çok moralim bozuldu.Tüm hayallerim yıkıldı belki hata ettim ama çok umutsuzluğa kapıldım.Yani ne öğrenciler var nasıl çalışıyorlar birde kat sayı kalktı kimler başvuracak kim bilir benim gibi bir anne için çok büyük hayal belkide.Sonra komşularım sağolsunlar bazen çok anlayışsız oluyorlar.Beni anlayan bir iki kişi var ama kimisi de niye gidip gelmiyorum diye dert yanıyor.Komşuluk yapacak zamamın yok ki. Neyse çok uzun oldu ama ne olacağını çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?