Haydi Kizlar üniversiteye:)

Önemli olan senin istekelrin,kendine güven,gerisini boşver,kulaklarını tıka.Moralini hiç bozma.Ne yazık ki bazı insanlar moral bozmaya birebir.Hani derler ya:<kedi erişemediği ete murdar>dermiş.Başarırsın,kendine güven.Neden denemiyorsun?Başaracaksınız,emin olun azmin elinden bir şey kurtulmaz.Deneylerle sabittir.....a.sa.s:dance::1hug:a.s.

arkadaslar bende cok heveslendim,bilgim yoktu.bende istiyorum.ama ben yurtdisinda oldugum icin anca aöf girebilirim.öss son kayit tarihi ne zaman acaba bilginiz varmi?bu benim icin cok önemli.. aslinda hic hevesim yoktu öss icin ama sizleri görünc acayip heveslendim ve hic birsey icin gec olmadigini anladim a.s 7 yil oldu mezun olali liseden,basarabilirmiyim bilmiyorum ama istiyorum ne olursa olsun.ayrica bu ise bas koyan arkadaslarim sizleri bu cesaretinizden dolayi tebrik edeiyoruma.s.

ÖSS son kayıt tarihi daha belli değil. Hatta kayıt tarihleri daha belli değil. :) büyük ihtimalle kayıtlar 2008 şubatta olur

saol canim bilgi verdigin icin.bende öyle bekliyodum biri cvp yazar diye cok saol.bende varim artik!!

önemli değil,ne demek. Girmeyi düşünen herkese bol şanslar... Benim de 2. girişim olcak ÖSSye :çok üzgünüm:

ya kızlar herkes iyi hoş temennilerde bulunuyorda ne zaman çalışmaya başlıyor sunuz.allah çalışmayana vermez biliyosunuz.önce yapmamız gerekeni yapıp sonra dua edelim.zaman su gibi akıp geçiyor.bir bakmışız haziran gelivermiş.bu bizim gibi eski mezunlar için son şans olabilir.ayrıca ders çalışma teknikleri ile ilgili birbirimize taktik verirsek iyi olur.herkese kolay gelsin.

şişşştt nabıyonuz bakimm siz öleeee yasakkelime.. oturun oturduğunuz yerde yaşınız başınız geçmiş :mymeka: üniversite okuyacaklarmış :dilcikar:...

not ve imza : kızı bu yıl sınava girecek anne naniknanik :Roflol:
çocuğumun şansını azaltacaklar yawwfff :Roflol:.. hepinize başarılar dilerim canlarım yazdıklarım işin şakası tabiki inşallah hepiniz başarırsınız... arada kızımda tabeke a.s

canım Allah kızınında yardımcısı olsun. dilerim başarılı olur.öss yi kazanmak çok emek isteyen bir iş olduğu için Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.selamlar ve başarılar.:teytey::teytey:

EVET HAKLISIN CNAIM BNM DOGRU SÖYLEMİŞSİN

saranur sen kamu yönetimi okumıcakmıydın.başka yerde forumunu gördüm de.iyi geceler.

bir bayanın ekonomik özgürlüğü olmak zorunda herşeyden önce bu çok önemli...eş eline bakmak bizleri acizleştiriyor okumanın getirisi ideal,ideallerin getirisi de paradır..illaki çok paraya gerek yok ama çalışmak,okumak,çocuklarına kültür sahibesi olabilmek başka güzeldir elbette ki...evlenmedim bilemem daha fazlasını ama annemden,yakın çevreden edindiğim tecrübem bu benim...siz ne düşünürsünüz hanımlar?

herkese meraba.uzun zamandır buraya gimemişim.buraya en son yazdıktan bir yıl sonra üni yi kazandım.artık üniversiteliyim.cbü de tarih okuyorum.yıllar sonra hayallerime kavuşmak çok güzel şey .herkese tavsiye ederim. herkes hayallerinin peşinden gitsin.bir yandan evin sorumluluğu bir yandan okulun sorumluluğu zor ama çok zevkli .iyi sabahlarkaydirigubbakcemile3

Bende evliyim bir kızım var 16 aylık.Yaş 27 ama azmin elinden hiç bir şey kurutlamaz kanısındayım.Tarih veya türkçe öğretmenliği istiyorum.2010 Ygs veLgs yeni bir sistem.Avantajımız var diye düşünüyorum.Lgs kolay gibi geliyor.Sadece istediğin alandan giriyorsun çünkü.Benim şimdilik denemelerde tarih ve türkçe full coğrafyadan biraz problemim var onu da halledecem.Sizce ümitlenmekte haklımıyım yoksa boş bir hayalin peşindemi koşuyorum?

Canım güzel mesajın için teşekkür ederim.Motive ettiğimde kendimi çok başarılı oluyorum ancak biraz motive eksikliği başarısız olmama neden oluyor.Geçenlerde bir komşum oturmaya geldi.Kendisi emekli öğretmen.Öğretmen olmak istediğimi bunun içinde çalıştığımı anlattım bana kaç saat çalıştığımı sordu.Gündüzleri ancak kızımı uyutunca çalışabiliyorum o da 1 yada 2 saat uyuyor.Akşamları ise yine 2 en fazla 3 saat çalışabiliyorum toplasan en fazla 5 saati geçmez bana "5 saatlik çalışmayla bişey yapamazsın.Bütün gün kitaplara gömülmen lazım" dedi ve çok moralim bozuldu.Tüm hayallerim yıkıldı belki hata ettim ama çok umutsuzluğa kapıldım.Yani ne öğrenciler var nasıl çalışıyorlar birde kat sayı kalktı kimler başvuracak kim bilir benim gibi bir anne için çok büyük hayal belkide.Sonra komşularım sağolsunlar bazen çok anlayışsız oluyorlar.Beni anlayan bir iki kişi var ama kimisi de niye gidip gelmiyorum diye dert yanıyor.Komşuluk yapacak zamamın yok ki. Neyse çok uzun oldu ama ne olacağını çok merak ediyorum.

Yaa canım boşver komşularını sen kimsenin ağzı torba değil büzemezsin.Sende gir 2010da sınava Allah'ın izniyle ve kazan o komşularında çatır çatır çatlasın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…