Haydi Kizlar üniversiteye:)

ya milleti boşver 68 yaşındaki adam bile hukuk okumak için sınava girdi ösym şart mı koşmuş sınava çoluk çocuga karışanlargiremz diye evli olanlar giremz diye 25 den sonr asınav olmaz diye hem nedne memur olasın ne varmış senin yaşında burd abi rtanıdgım vatr diyor ki okudum ayagımda çocuk kucagımda kitaplarım çalıştıöm geçtim hiç d ebi kerem kazansan emin ol ki okul bittiğind e41 olacaksın ne olacakmış yani millete ne boşver se onları başla tabi çalışmaya sen hangi bölümden gircen

herkezi takacak olursan yaşanmaz bu hayat çekilmez yani ben sizi çok tebrik ediyorum walla işallah kazanırsınız işallah bende kazanırım

ya arkadaşlar çocuklarla memleketten yeni döndük .malum yaz tatili.tam öss çalışmalarına başlamayı düşünüyordum ki bu forum çıktı karşıma.bu foruma yazan bütün arkadaşlara minnettarım.beni acayip motive ettiniz.bende bir çoğunuz gibi evliyim.11 yaşında oğlum 7yaşında kızım var.üniversite yıllardır hayallerimi süslüyor.2002 ve 2003te girdim.291 puan aldım.yıllarca açıköğretimde süründüm.vazgeçtim.ideailm öğretmenlik.bu yıl onun için uğraşıcam.allah hepimize yardım etsin.bunu çooooooooooooook istiyorum. herkesin desteğini ve tavsiyelerini bekliyorum.a.s.a.s.a.s.a.sa.sa.s

bende tam sizce artık çokmu geç diye bir bşlık açtım ve şöyle devam etmiştim
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
ben 31 yaşındayım ve lise mezunuyum eşim benim bir üniversite bitirmemi ve bu sene sınava girmemi çok istiyor bense artık çok geç olduğunu düşünüyorum diğer yandanda istiyorum ne yapacağıma karar veremedim sizce ne yapayım
şimdi burada yazılanları okuyup dahada heveslendim

ben daha önce iktisat 2 den bıraktım okulu.. ama asla vazgeçmedim 3 yıl sonra büyük kızımla birlikte sınava bende gireceğim ve ciddi ciddi hazırlanıyorum şimdiden, her ne kadar kızım istemese bana kızsada:))
iki şey var hayatta eğer gerçekleşmeden ölürsem gözüm açık gideceğim..:1rolleyes:
işte bu ikisinden biri hukuk okumak:) ...

gwert bende senin gibi geç olduğunu hep düşündüm.ama hiç bir şey için geç değil.insanın ideallerinin olması bence çok takdir edilmesi gereken bir şey.ben de otuzumdayım ve 12yıllık evliyim.eşim öğretmen ve ona özeniyorum.inşaallah bu defa olacak.ben şunu sormak istiyorum.siz söz mü say mı ea mısınız.ve sınava nasıl hazırlanacaksınız.:uhm:

bende liseden sonra evlenip çoluk çocuğa karışanlardanım:çok üzgünüm:
25 yaşındayım dersaneye gidemem biliyorum senağlamaevde nasıl çalışırım bana yardım edin bende çok hevesliyim bu senea.sevde çalışanlar bana fikir verin kızlaryerimseniben

Arkadaşlar ben de 2 yıl aradan sonra sınava giricem,2 yıl önlisans okudum ve şimdi işletme 3.sınıfa dikey geçiş yapıcam ama idealim başka.

Son düzenleme:
ben bu sene açıköğretime başlıyorum aynen öyle okumanın yaşı yoktur herkesi okumaya çağırıyrum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

hepinizi tebrik ederim böyle bi karar verdiğiniz için a.s.

gerçekten sizleri tebrik etmek lazım kızlar..okumanın yaşı olmaz tabi.ama en önemlisi böle bi zihniyete,düşünceye sahip olmanız çok güzel.siz başarıya giden yolu %70 ilerlemiş oluyosunuz bu şekilde..Allah emeklerinizin karşılığını verir umarım..

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum ve evde çalışacağınızı düşünerek bir link vericem .iki ünüversiteli arkadaşın kurduğu ücretsiz bir site.hem bilgileriniz tazelenmiş olur böylece .başarılar
www.dersizle.com

bende bu yıl açıköğretim lisesine kayıt oluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

öss ye evden hazırlanan arkadaşlar nette sanal dersane diye bir yer buldum.çalışmaya başladım. umarım sizde beğenirsiniz.:1hug:a.s.

öss ye evden hazırlanan arkadaşlar nette sanal dersane diye bir yer buldum.çalışmaya başladım. umarım sizde beğenirsiniz.:1hug:a.s.

canım aynen bnd ebuldum orayı hadi baklaım hakkımızda hayırlısı olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsen nereyi isityorsunnnnnnnnnnnnnnnn

beni de heyecanlandırdını. hem çalışıp hem çocuk bakıp hem de alı bakalım. becerebilirsem girerim sınava

e sen zaten hemşireymişsin bnd ehemşire olmak istioyurm bu yuzden zaten sınava girecegim

sevgili şekerlik ben eğitim fakültesi istiyorum.izmir buca,celal bayar. zaten başka seçeneğim de yok.evli olunca yerinden kıpırdayamazsın.fakat çevremdekilerin bana destek olup moral verdiğini söyleyemicem.birbirimizi çalışmalarımız hakkında ara sıra bilgilendirelim.başarılar..

evet canım inşaallah amin tabikide olurrrrrrrrrrrrr açıkcası bnm de tek şansım bunlar 9 eylul ege başka şansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…