Haydi Kizlar üniversiteye:)

kızlar hepiniz harikasınız buna cesaret etmek bile başarmanın yarısı ben inanıyorum sizler başaracaksınız

ben de üniversitede okuyorum inanın üniversite okumak gibisi yok ya o bambaşka bi duygu her insan tatmalı bence..

ben bölümüme aşığım sizler de istediğiniz bölümü kazanın inanın o kadar zevk alarak okuyacaksınız ki.Allah hepinizin yardımcısı olsun!!

Yürüyün kızlaaar kim tutar sizi??

staremcim bende senin gibi işletme okuyorum 2. sınıf
bir yandanda çalışıyorum..
2008 de ne sınavına girceksin canım anlamadım, ne 2008 olayı dediğin banada bilgi verisen sevinirim..
sevgiyle kal..

Kızlar okumanın yaşı yoktur, yeterki bilgi ve beceriyi isteyin çabalayın hepsi gelir ardınızdan .
okumak istyenlree başarışlar ..
destek verenlşerede tebrikler
ben işletme 2. sınıf öğrencisiyim aof'de okuyorum
26 yaşındayım, çalışıyorum 3,5 yaşındada kızım var hepsinide gayretle yürütme çalışıyorumm muccuuk hepinizi öpüyorumm..

gamzelim 2008 de liseler mezun vermiyo yani hiç bi lise son öğrencisi sınava girmicek sadece daha önce mezun olanlar giricek o nedenle sınava az kişi giricek

öss ye yani

gamzelim 2008 de liseler mezun vermiyo yani hiç bi lise son öğrencisi sınava girmicek sadece daha önce mezun olanlar giricek o nedenle sınava az kişi giricek

öss ye yani
anadolu ve fen liselerini unutmayalım lütfen .seneye onlar sınava girecekler.
ayrıca seneye sınava girmek isteyen arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.herşey gönlünüzce olsun.a.s.

ne farkeder ki kim girerse girsin önemli olan şey şu çalışmak ..........v eancak çalışan hırs yapan kazanır demi ama

e bncede kesinlikle valla bn bu ugrda bebektren vazgeçtim bu sene için ama

saol hayatım inşaallah ama kk da bu kadar mıyız yani koskaca kk daaaaaaaaaaa

canımsın çok saol bitanesin bak ben hukuk istioyrum bilemioyrum hayallerimi süslüyor senne düşünüoyrsun hangi bölümdesin birde

cnımmm istedıkten sonra ınanın zor degılllllllll öss sınavıııııııı kazanacagımmmmmmmm ıye yaklasın olaya ya tutarsa demeyınnnnn olacak kazanacagım dıye cıkın yolaaaaaaaa ben tarih teyim canımmm bu sene 3.sınıfımm

BENDE EVDE HAZIRLANICAM VE KENDİME İNANIYORUM EGER SEN ACIK ÖGRETİM GİBİ BİYERDE OKUYOSAN ÖSS Yİ KESİN BASARIRSIN SADECE ALLAHA GUVEN BİDE KENDİNEŞenizŞenizŞeniz

Üniversite sınavına hazırlandığım dönemi hatırladıkça strese giriyorum hala benneyaptımki Kızlar hayatınızın sıkıntılı bir dönemindesiniz allah hepinize sabır versin. İstediğiniz okullara girmenizi diliyorum... Eğer olmazsa da dünyanın sonu değil üzülmeyin, seneye denersiniz tekrar. Sevgiler hepinize...
a.s.

ne güzel bu kadar güzel temenni ve dilekler böyle yürekten katılımlar insana şevk veriyor sağolun arkadaşlar.
ben işi ciddiyete bindirdikçe olumluların yanında olumsuz tepkilerde almaya başladım, bu yaştan sonra zor ,memurmu olacaksın ,yaş haddi olduğundan artık memurda almıyolar,çoluk çocuk ne olacak vesaire vesaire.....
sanki girdim kazandım okudum bitirdim iş bir tek iş bulmaya kaldı bu insanlarda bir garip canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…