anadolu ve fen liselerini unutmayalım lütfen .seneye onlar sınava girecekler.gamzelim 2008 de liseler mezun vermiyo yani hiç bi lise son öğrencisi sınava girmicek sadece daha önce mezun olanlar giricek o nedenle sınava az kişi giricek
öss ye yani
canımsın çok saol bitanesin bak ben hukuk istioyrum bilemioyrum hayallerimi süslüyor senne düşünüoyrsun hangi bölümdesin birde
BENDE EVDE HAZIRLANICAM VE KENDİME İNANIYORUM EGER SEN ACIK ÖGRETİM GİBİ BİYERDE OKUYOSAN ÖSS Yİ KESİN BASARIRSIN SADECE ALLAHA GUVEN BİDE KENDİNEŞenizŞenizŞenizBende varıma.s
Öss'ye 3 kez girdim ilk sene benimle puanı aynı olan arkadaşım hemşirelik e girdi bende giderdim rahat ama saolsun ailem istanbul dışına çıkış yasaklandı sadece burası dediler olmadı afyon sakarya çanakkale gibi yerler oluyodu hocalarım yaz girersin dedi ama göndermiycekler belliydi puanım kırılmasın dedim sindim oturdum mecbur
Bu böyle olmaz dedim açıköğretim işletme yazdım iyide gidiyo 3.sınıf oldum artık öss bende tutku ya ne dersiniz denesemmi son kez ben sayısalcıyım fizik kimya biyoloji bilmiyorumki yapabilirmiyim dershaneye gitme gibi bir durumum yok evden hazırlanabilirim ancak :uhm:
Birde benim sormak istediğim bişi var ales hakkında bilginiz varmı les ales oldu deniliyo girenler için sorular nasıldı aceba
Açıköğretimdekiler girebiliyomu bu sene aralıkta varmış hem öss'ye hemde alese hazırlansam eğer kazanırsam birbirini etkilermiki ayrı ayrı okuyabilirmiyim
Biraz çok oldum galiba ama heveslendim birden okumanın yaşı yok kızlar hep destek tam destek :sm_cool:
Fikirlerinizi bekliyorum a.s.
Sizde bu istek oldugu sürece kazanmamaniz mümkün degil...Allah zihin acikligi versin girecek olanlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?