-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Sende denedin mi senin kac gunun var bataNasıl yaptın peki testi
Simdi bnde denedim ustu köpük köpük oldu bilemedimki hamile olanlar bi desin haydi kizlar bir bakınAce camasir suyundan pet bardaga ceyrek ölçek döktüm sonra baska bardaga ayni olcude idrar yaptim ve getirip camasir suyunun ustune doktum kopurdu taştı
Bata 10 gün var cnm denedim ve köpurduSende denedin mi senin kac gunun var bata
Sadece kopuk mu oldu tasmadi mi köpüğüSimdi bnde denedim ustu köpük köpük oldu bilemedimki hamile olanlar bi desin haydi kizlar bir bakın
Daha cok var senin cnm yaa erken zaten tasmaz o kadar cok varken ben bu ay 3 kez yaptım ilk kez bu aksam tasti köpüğüBata 10 gün var cnm denedim ve köpurdu
Valla ayni oranda dokmemis olabilirim camasir suyunu biraz dsha az olmus olabilir ama tasmadi köpurdu sadece hamile arkadaslar bi denesin bide henuz calismaya baslamamis olan arkadasla denesin ordan bi fark cikarSadece kopuk mu oldu tasmadi mi köpüğü
Senin kaç gun varDaha cok var senin cnm yaa erken zaten tasmaz o kadar cok varken ben bu ay 3 kez yaptım ilk kez bu aksam tasti köpüğü
Batim ayin 5indeSenin kaç gun var
Simdi bi video izledim hamilelik testiyle karsilastirmali camasir suyu testi vardi ordada hamile olaninki kopuruyor olmayan kopurmuyordu canim insallah hamilesindirInsallah bu ay olmustur rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Ayy insallah cnm ne olur birbirimize dua edelim müslüman kardesin birbirine duasi kabul olurmus rabbim hepimizin yüzünü guldursun bu aySimdi bi video izledim hamilelik testiyle karsilastirmali camasir suyu testi vardi ordada hamile olaninki kopuruyor olmayan kopurmuyordu canim insallah hamilesindir
Ben ögrendim canım adet günü yapmıştım aynı yumurtlama günü gibi çıktı ikiside koyu çizgilerinOvülasyon testiyle hamileliğini ögrenen varmı kızlar birkaç forumda okudumda pekde bilemedim
Aynen canim rabbim tum izteyenlere nasip etsin dualarim seninleAyy insallah cnm ne olur birbirimize dua edelim müslüman kardesin birbirine duasi kabul olurmus rabbim hepimizin yüzünü guldursun bu ay
Benimde seninle cnm benimAynen canim rabbim tum izteyenlere nasip etsin dualarim seninle
Hoş buldum canım benim bat tarihim 20 kasım doğurgan dönemdeyim yaniAramıza hoşgeldin canım :) inşallah oğluşun tez zamanda abiş olur :) bat tarihin neydi canım :)
Hoşgeldin cnm benim de oğlum 7 yaşında kardeş istiyoruz ya nasip artıkMerhaba arkadaslar yeni uye oldum ben de araniza katildim :) 7 bucuk yasinda bir oglum var ve oglusuma bir kardes istiyorum fakat esim daha erken diyorarada yas farki cok olacak diye dusunuyorum ben de. Insallah hayirli zamanda olur. :)