• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ace camasir suyundan pet bardaga ceyrek ölçek döktüm sonra baska bardaga ayni olcude idrar yaptim ve getirip camasir suyunun ustune doktum kopurdu taştı
Simdi bnde denedim ustu köpük köpük oldu bilemedimki hamile olanlar bi desin haydi kizlar bir bakın

Sadece kopuk mu oldu tasmadi mi köpüğü
Valla ayni oranda dokmemis olabilirim camasir suyunu biraz dsha az olmus olabilir ama tasmadi köpurdu sadece hamile arkadaslar bi denesin bide henuz calismaya baslamamis olan arkadasla denesin ordan bi fark cikar

Simdi bi video izledim hamilelik testiyle karsilastirmali camasir suyu testi vardi ordada hamile olaninki kopuruyor olmayan kopurmuyordu canim insallah hamilesindir
Ayy insallah cnm ne olur birbirimize dua edelim müslüman kardesin birbirine duasi kabul olurmus rabbim hepimizin yüzünü guldursun bu ay

Çamaşır suyunu ilk kez duydum İlginçmiş neler buluyor bu kadınlar böle aferin bizlere.

Merhaba arkadaslar yeni uye oldum ben de araniza katildim :) 7 bucuk yasinda bir oglum var ve oglusuma bir kardes istiyorum fakat esim daha erken diyor:110: arada yas farki cok olacak diye dusunuyorum ben de. Insallah hayirli zamanda olur. :)

Merhaba arkadaslar yeni uye oldum ben de araniza katildim :) 7 bucuk yasinda bir oglum var ve oglusuma bir kardes istiyorum fakat esim daha erken diyor:110: arada yas farki cok olacak diye dusunuyorum ben de. Insallah hayirli zamanda olur. :)
Hoşgeldin cnm benim de oğlum 7 yaşında kardeş istiyoruz ya nasip artık

Back
X