Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alemsin yaa. Zaten her zaman zorsunduğum şeyi şimdi isteyerek yapınca adamda şaşıyor :KK70:
Bugün kasıklarımda ağrı var. Yumurtladım galiba :))
Aynen hatta gecen adamcagız yaklaştı, bende yorgunum şöleyim böyleyim dedim oda darıldı, bilmiyoki yakınlarda bi amaç için çalışılcak ilişki günü yok, tabi diyemedim şimdi git dinlen yumurtlama günü gel işe başla diye :KK70: ne bilsin işçilik yaptğını çoçuk için :KK70:

kızlar bende oğluma kardeş istiyorum. kreşe gidiyor 5 yaşında ağustos ayından beri deniyoruz ama henüz hamile kalamadım inşallah bu ay olur benimde Allah isteyen herkese nasip etsin
Aramıza hoşgeldin canım :) inşallah oğluşun tez zamanda abiş olur :) bat tarihin neydi canım :)

Mrh canım aramıza hoşgeldin :KK66:
İnşallah hep beraber görürüz o günleri amin canım :)

Bi daha ay hep beraber mücadeleye devam canım yılmak yok olana kadar devam artık hangi ay canı isterse nazlı bebişlerin :)

Hemennn yakalaaa hatta işini boz canımm gidemesin, cocuktan önemlimi dimi ya :KK70:

Aaa süper bi haber canım hamileler coğalıyor hadi darısı başımıza inşallah:)))

Kız bu ay çalışma yapmadığımız halde az önce hapşırdım bildiğin dikişim yırtıldı sanki o kadar kasığım acıdı öyle bi gerildiki anlatamam salak diyorum kendi kendime hamilelikle ne ilgisi var üşüttüm belliki :KK70:

Daha erken gibi sanki canım bekle biraz daha zor bi durum gerci ve de sıkıcı :KK43:

Hadi gözün aydın canım tatlı bir bebiş geliyor sayfamıza hadi hayırlısı :)

kendi kendimize nasılda güzel kafayı yedirdi bu çoçuklar bize :KK70:
Hoşbuldum CNm bu ayda ümitliyim bir hafta kaldı reglime olmam inş

Kızlar bata kaç gun kala test yapmalıyız yaa bilen varmı benim bata 10 gün var ve elimdede 1 gebelik testi sabahdan beri bakışıp duruyorum testle yapsam mı yapsam çıkarmi diye sizce erken ögreneniz varmı

Bende herseyde belirti ariyorum yaa insan artık kafayi yiyecek gibi oluyor zaman gelse de görsek
Ne tuhaf dimi adet ol bitmesini bekle o gecsin yumurtlama gunu bekle o gecsin tekrar hamilemiyim diye bekle, koca 1 ay bunlarla geciyor ömürde beklemekle bitiyor oysaki akışına bırakıp hayatı yakalasak keşke ama maalesef bilinçaltı bunlarla dolu istesende başka şey düşünemiyorsun :)

Kızlar bata kaç gun kala test yapmalıyız yaa bilen varmı benim bata 10 gün var ve elimdede 1 gebelik testi sabahdan beri bakışıp duruyorum testle yapsam mı yapsam çıkarmi diye sizce erken ögreneniz varmı
Ucuz testlerden bolca almak lazım kagıt olanlarından böyle durumlar için, daha erken gibi sanki canım şimdi ne çıkarsa çıksın emin olamayacaksın negatif çıksa daha vakti var ondan cıkmadı heralde diceksin :KK43:

Ucuz testlerden bolca almak lazım kagıt olanlarından böyle durumlar için, daha erken gibi sanki canım şimdi ne çıkarsa çıksın emin olamayacaksın negatif çıksa daha vakti var ondan cıkmadı heralde diceksin :KK43:

Ne tuhaf dimi adet ol bitmesini bekle o gecsin yumurtlama gunu bekle o gecsin tekrar hamilemiyim diye bekle, koca 1 ay bunlarla geciyor ömürde beklemekle bitiyor oysaki akışına bırakıp hayatı yakalasak keşke ama maalesef bilinçaltı bunlarla dolu istesende başka şey düşünemiyorsun :)
Aynen yaa bu aksam camasir suyuyla evde doğal test yaptim hamileyim ona gore ama bakacağız

X