- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Aynen canım kesinlikle öyle olacaksa hayırlısı olsun, diğer türlü tam umutlanıp tamam oldu deyip sonra kaybetmek çok üzer insanı, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınBugün keseyi gördük canım çok şükür dua ediyorum tabiki etmem mi ama bugün doktora gittim doktor dedi ki ne kadar çok olmayan var çok şükür aramadan buldun dedi bana idrara sıkışık gel dedi ben sandım ki tahlil yapıcak meğerse keseyi rahat görebilmek içinmiş benden önce bi. Hastası varmış ne yaptımsa göremedik dedi hatta su içirip idrarsa sıkıştırdım yine YÖK dış gebelik dedi valla halimize şükür edip hayırlısını istemek lazım
2 gun once cnmOoo bey hamilesin derdin
Yani ne bileyim erken test var o var bu var
Zaten cok erken ogrenmeyede gerek yok aslinda
Onemli olan sonuc
Bat tarihinden ne kadar önce ögrenmis oldun? :)
2 gun once cnm
Amin canım dış gebelik en kötüsü dedi doktor değer 10000 diyo kese meydan da Yok Rabbim konseyi darda komasınAynen canım kesinlikle öyle olacaksa hayırlısı olsun, diğer türlü tam umutlanıp tamam oldu deyip sonra kaybetmek çok üzer insanı, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Valla cnm camasir suyu yaptim yine hamile cikti yarin batim insallah adet olmamHe iyi normalmis erkende degil :)
Neyse yapan yapmis denemek isteyen yapar sonucta :)
Senin simdide var galiba?yanlis mi hatirladim
Amin canım dış gebelik en kötüsü dedi doktor değer 10000 diyo kese meydan da Yok Rabbim konseyi darda komasın
Amin Cnm çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallahBen yeni atlattım canım malesef dış gebelik.
Hem deger olup gorunmemesi bulunmamasida ayri dert,ic kanama gecirme riski ayri dert,kurtaj oluyorsun patoloji icin ama kurtajla sonlanmasi soz konusu bile degil o ayri dert,guclu bir kemoterapi ignesi vuruluyor 1 tanesi işe yararsa sans,2. işe yararsa o da sans,sonu ameliyat iste..Tüpte zarara ya da kaybetmeye kadar gidebiliyor.Beta takip ediliyor sifirlanana kadar cunku oylece durabilme ihtimalide var.
Her turlu sukretmek dusuyor.
Deneyim :)
Insaniz hepsi geciyor
Allah kimseyi evladiyla sinamasin yeter ki ♡
Amin Cnm çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
Hayırdır canım inşallah kötü bişey değildirValla benim başka derdim var artık o yüzden bebeği düşünemiyorum
Hayırdır canım kötü birşey yoktur inşallahValla benim başka derdim var artık o yüzden bebeği düşünemiyorum
Walla ilk defa duydum canımKızlar sol göğsümde ve sırtımda kaşıntı yapan bişeyler çıktı. Böcek ısırmıştır diye önemsemedim. Ama giderek ağrı yapmaya başladı. Yaralar da geçmiyor. Hatta koltukaltımda beze oluştu. Netten araştırdım. Zona hastalığı galiba. Pazartesi doktora gidecem. Bağışıklık sistemi zayıfladığında olurmuş. Bu durumda nasıl çocuk düşünecem ki
Çok geçmiş olsun acil şifalarKızlar sol göğsümde ve sırtımda kaşıntı yapan bişeyler çıktı. Böcek ısırmıştır diye önemsemedim. Ama giderek ağrı yapmaya başladı. Yaralar da geçmiyor. Hatta koltukaltımda beze oluştu. Netten araştırdım. Zona hastalığı galiba. Pazartesi doktora gidecem. Bağışıklık sistemi zayıfladığında olurmuş. Bu durumda nasıl çocuk düşünecem ki
İnşallah değildir tabi de ama yinede ilaç kullanmam gerekecek. Ağrım çokWalla ilk defa duydum canıminşallah düşündüğün şey değildir ve ufak bi tedaviyle atlatırsın sıkıntı yapma canım daha kesin bişey yok sonucta
Sağol canımÇok geçmiş olsun acil şifalar
Kızlar sol göğsümde ve sırtımda kaşıntı yapan bişeyler çıktı. Böcek ısırmıştır diye önemsemedim. Ama giderek ağrı yapmaya başladı. Yaralar da geçmiyor. Hatta koltukaltımda beze oluştu. Netten araştırdım. Zona hastalığı galiba. Pazartesi doktora gidecem. Bağışıklık sistemi zayıfladığında olurmuş. Bu durumda nasıl çocuk düşünecem ki
Ablam da zona olmuştu cok ağrısı olan bir hastalik rabbim şifa versin onun da igneler ilaçlar ustune geçtiKızlar sol göğsümde ve sırtımda kaşıntı yapan bişeyler çıktı. Böcek ısırmıştır diye önemsemedim. Ama giderek ağrı yapmaya başladı. Yaralar da geçmiyor. Hatta koltukaltımda beze oluştu. Netten araştırdım. Zona hastalığı galiba. Pazartesi doktora gidecem. Bağışıklık sistemi zayıfladığında olurmuş. Bu durumda nasıl çocuk düşünecem ki
cok gecmis olsun bizede haber veein doktora gidimceKızlar sol göğsümde ve sırtımda kaşıntı yapan bişeyler çıktı. Böcek ısırmıştır diye önemsemedim. Ama giderek ağrı yapmaya başladı. Yaralar da geçmiyor. Hatta koltukaltımda beze oluştu. Netten araştırdım. Zona hastalığı galiba. Pazartesi doktora gidecem. Bağışıklık sistemi zayıfladığında olurmuş. Bu durumda nasıl çocuk düşünecem ki
İnşallah vardır Cnm geç döllenme falanda cıkmazkizlar benim bat 5 kasım yani bugun dün test yaptim malesef negatif cıktıama yimede umut kesmiyorum bakalim eger bat gecerse yapicam bi daha test