Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım kesinlikle öyle olacaksa hayırlısı olsun, diğer türlü tam umutlanıp tamam oldu deyip sonra kaybetmek çok üzer insanı, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Amin canım dış gebelik en kötüsü dedi doktor değer 10000 diyo kese meydan da Yok Rabbim konseyi darda komasın

Ben yeni atlattım canım malesef dış gebelik.
Hem deger olup gorunmemesi bulunmamasida ayri dert,ic kanama gecirme riski ayri dert,kurtaj oluyorsun patoloji icin ama kurtajla sonlanmasi soz konusu bile degil o ayri dert,guclu bir kemoterapi ignesi vuruluyor 1 tanesi işe yararsa sans,2. işe yararsa o da sans,sonu ameliyat iste..Tüpte zarara ya da kaybetmeye kadar gidebiliyor.Beta takip ediliyor sifirlanana kadar cunku oylece durabilme ihtimalide var.
Her turlu sukretmek dusuyor.
Deneyim :)
Insaniz hepsi geciyor
Allah kimseyi evladiyla sinamasin yeter ki ♡

Amin Cnm çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah

Kızlar sol göğsümde ve sırtımda kaşıntı yapan bişeyler çıktı. Böcek ısırmıştır diye önemsemedim. Ama giderek ağrı yapmaya başladı. Yaralar da geçmiyor. Hatta koltukaltımda beze oluştu. Netten araştırdım. Zona hastalığı galiba. Pazartesi doktora gidecem. Bağışıklık sistemi zayıfladığında olurmuş. Bu durumda nasıl çocuk düşünecem ki

Walla ilk defa duydum canım inşallah düşündüğün şey değildir ve ufak bi tedaviyle atlatırsın sıkıntı yapma canım daha kesin bişey yok sonucta

Çok geçmiş olsun acil şifalar

Gecmis olsun canim.
Zona zordur.Insallah farkli bisydir yine de.
Aşırı uzuntu ya da streste buyuk sebeptir zonaya
Benim annem anneannem vefat edince olmuştu.

Ablam da zona olmuştu cok ağrısı olan bir hastalik rabbim şifa versin onun da igneler ilaçlar ustune geçti

cok gecmis olsun bizede haber veein doktora gidimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…