Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileler camasır suyundan uzak dursun bence :KK43: bos bi kaba kesilmiş tırnak ve sac koymuşlar üstüne çamaşır suyu dökmüşler param parça olmuş yani bunun kokusuda içimize gidince cigerlerimizi çok kötü etkiliyormuş ve de ellerimizi parçalıyormuş deri altına girip. Mümkünse başka bi yok deneyin derim kızlar :KK43:

Anladım canım geçmiş olsun inşallah mükafatını alırsın en azından hamile kalmana engel bi sorunun yok bundan emin olsun tekrarıda olcaktır kesinlikle :)))

Tabii tabii sikinti etmiyorum sukur bundanda ogrenecek bisy varmis :))

Hamileler camasır suyundan uzak dursun bence :KK43: bos bi kaba kesilmiş tırnak ve sac koymuşlar üstüne çamaşır suyu dökmüşler param parça olmuş yani bunun kokusuda içimize gidince cigerlerimizi çok kötü etkiliyormuş ve de ellerimizi parçalıyormuş deri altına girip. Mümkünse başka bi yok deneyin derim kızlar :KK43:

Benim evde camasir suyu bile yok :)
Katiliyorum dedigine.Simdi bi umut duyunca yapiliyor bide ama ilk yapan camasir suyuna neden isemis acaba:oha:

Katiliyorum dedigine.Simdi bi umut duyunca yapiliyor bide ama ilk yapan camasir suyuna neden isemis acaba:oha:
Bizde bi kere bi merak yapmıştık ilk bebeğime hamile olmaya çalışırken, ben denedim köpürdü kardeşim bekar onada köpürdü sonra işin dalgasına başladık eşime yapsak onada köpürcek galiba dedik :KK70: limon testi felanda vardı galiba bi kaç test duymuştum öle ama hiçbiri doğru çıkmadı :/

Bizde bi kere bi merak yapmıştık ilk bebeğime hamile olmaya çalışırken, ben denedim köpürdü kardeşim bekar onada köpürdü sonra işin dalgasına başladık eşime yapsak onada köpürcek galiba dedik :KK70: limon testi felanda vardı galiba bi kaç test duymuştum öle ama hiçbiri doğru çıkmadı :/
Valla cnm ben ilk kizimda yaptim dogru cikti esimin kini de denedim onun ki hic kopurmedi

:anneadayı:Hamile Annelerimiz...:anneadayı:
@sarikirmizim :emir_bebek:
M mely15 : :emir_bebek:
@PrensAnnesi89 : :emir_bebek:
@aseton44 : :emir_bebek:

:KK200:Sevgili Anne adaylarımız :KK200:

A ahminelask : 23 Ekim
Incitanesi35 Incitanesi35 : 29 Ekim
G gcm19944 :31 Ekim
@hayatbenimm 05 Kasım :duduk:

@lhuzurum : 05 Kasım
S serkubra 05 Kasım
E Esra_Babies 07 Kasım

@rachelgreen : 10 Kasım
@GaSeLLe : 13 kasım
@Elmira2017 13 Kasım
@hacerbayrammm : 13 Kasım
@gulsahctl : 14 Kasım
@emi01 : 16 kasım
@yazgelini : 16 Kasım
@KumraL_KrakeR 23 Kasım

@Dea_Tacita15 : :KK64:

plojovic plojovic : :duduk:
@reklam::KK64:
Spencer90 Spencer90 : :KK64:
@eddaarda :KK64:
Benim bat 13 kasım cnm

Valla cnm ben ilk kizimda yaptim dogru cikti esimin kini de denedim onun ki hic kopurmedi
Acaba idrarın durumuyladamı alakalı, mesela idrarını cok tutarsan daha koyu olur ya bazen rengi bu durumda dahamı köpürüyor acaba. Cunku kardeşim bekar onunkindede köpürdü :))))) hatta dedim kız bişeylermi var yoksa itiraf et diye takılmıştık :KK70:

Ooo bey hamilesin derdin:-)
Yani ne bileyim erken test var o var bu var
Zaten cok erken ogrenmeyede gerek yok aslinda
Onemli olan sonuc

Bat tarihinden ne kadar önce ögrenmis oldun? :)

Ooo bey hamilesin derdin:-)
Yani ne bileyim erken test var o var bu var
Zaten cok erken ogrenmeyede gerek yok aslinda
Onemli olan sonuc

Bat tarihinden ne kadar önce ögrenmis oldun? :)
Erken sonuclara hiç beynimi inandıramadım zaten, hep ayy erken yaptım kesin ondan negatif ama bence var bişeyler derdim ama içimden bi seste ee madem inanmıcaktın o zaman niye yaptın derdi işte ona cevap veremezdim :KK70:

A ahminelask : 23 Ekim
Incitanesi35 Incitanesi35 : 29 Ekim
G gcm19944 :31 Ekim

Kızlar ne durumdasınız merak ettim :)
Kuzum haftaya cuma kontrolüm var kanamam azaldı son 2 gündür baya çamur gibi geliyor sanırsam içtiğim soğan suyunun faydasını görüyorum iltihap ne varsa sokuluyor cuma yumurtalara bakılınca inşallah bakalım ne olacak canm bat 29 kasimmmm çok var cokkkkkk

Kuzum haftaya cuma kontrolüm var kanamam azaldı son 2 gündür baya çamur gibi geliyor sanırsam içtiğim soğan suyunun faydasını görüyorum iltihap ne varsa sokuluyor cuma yumurtalara bakılınca inşallah bakalım ne olacak canm bat 29 kasimmmm çok var cokkkkkk
Hadi hayırlısı canım inşallah hayırlı sonuclarla gelirsin faydasını görürürsün :)

Benim bu ay boş geçti canım kasıma erteledim umutlarımı :) adetin 3.gunu doktora gidicem hap iğne ne verirse artık kullancam bişeyler :) kasımda buralar iyi haberlerle dolup taşar inşallah:)
İnşallah canisi inşallah senin bat ne zaman

Nasıl gidiyor hamilelik canım, bizlerede dualarını eksik etmiyorsundur inşallah:)
Bugün keseyi gördük canım çok şükür dua ediyorum tabiki etmem mi ama bugün doktora gittim doktor dedi ki ne kadar çok olmayan var çok şükür aramadan buldun dedi bana idrara sıkışık gel dedi ben sandım ki tahlil yapıcak meğerse keseyi rahat görebilmek içinmiş benden önce bi. Hastası varmış ne yaptımsa göremedik dedi hatta su içirip idrarsa sıkıştırdım yine YÖK dış gebelik dedi valla halimize şükür edip hayırlısını istemek lazım

X