Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım teşekkür ederim içime su serptin.Annem yada bi yakınım olsaydı yanımda bende dert etmezdim ama küçüğü bırakacak yerim yok onun için biraz sıkıntı çekicem sanki
Allah buyuk havalar guzelken arabaya koyar gider gelirsin kisinda servise verirsin. Tek cocuk seninki bir saat ders calistirsan zaten yeterli. Bide beni dusun birine anlatiyorum bitiyo digeri basliyor :) rabbim saglikli omurler versin gerisi halloluyor ohh hamisligin keyfini cikar. İnsallah benimde 3. Bebisim gelir biran once cok istiyorum

Merhaba bende 2. Çocuğu düşünüyorum
Bi kızım var yaklaşık 6/7 aydır deniyoruz
Allah hepimize nasip etsin inş
Mrh canım aramıza hoşgeldin
İnşallah hep beraber görürüz o günleri amin canım :)
Bi daha ay hep beraber mücadeleye devam canım yılmak yok olana kadar devam artık hangi ay canı isterse nazlı bebişlerin :)
Kızlar soğan kürüne başladım bugün. İnşallah faydası olur. Ama bu seferde eşimi şehir dışına gönderiyorlar. Gitmeden olmalı
Hemennn yakalaaa hatta işini boz canımm gidemesin, cocuktan önemlimi dimi ya
Bugun aksam evde test yaptim çok silik ikinci çizgi çıktı. Bi kac gün sonra yine yapcam koyulasirsa kan testi yapcam hayırlısı olsun ins. Geçen ayki düşükten sonra teselli olacak☺
Aaa süper bi haber canım hamileler coğalıyor hadi darısı başımıza inşallah:)))
Kizlar yumurtlama gunum gecti ve simdi sacma bir sekilde hemilelik belirtisi ariyorum kendimde gözum seyrise galiba hamileyim diyorum
Kız bu ay çalışma yapmadığımız halde az önce hapşırdım bildiğin dikişim yırtıldı sanki o kadar kasığım acıdı öyle bi gerildiki anlatamam salak diyorum kendi kendime hamilelikle ne ilgisi var üşüttüm belliki
Yaa arkadaslar benim cok koyu beyz ve hafif sarimsi bir akintim var birde asiri gazim var hamile olabilir miyim acaba
Daha erken gibi sanki canım bekle biraz daha zor bi durum gerci ve de sıkıcı
Gece 2 de çıktı sonuç canım 156
Hadi gözün aydın canım tatlı bir bebiş geliyor sayfamıza hadi hayırlısı :)
kendi kendimize nasılda güzel kafayı yedirdi bu çoçuklar bize

Durumunda değişiklik olan var mı kızlar :) kırmızı ya da yeşil kart yiyen :)))

kızlar bende oğluma kardeş istiyorum. kreşe gidiyor 5 yaşında ağustos ayından beri deniyoruz ama henüz hamile kalamadım inşallah bu ay olur benimde Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…