Haydi Kayseri sağ baştan say:))

onunla geçmiş olsun canım.bazı müsibetler hayatımızın ve değer verdiğimiz insanların bizim için ne kadar vazgeçilmez olduklarını bize yeniden hatırlatır. olaya birde burdan bakmak lazım opuyorumnanaktan[/QUOTE]evet canim cok dogru söylüyorun allahim görünen görünmeyen bütün kazalardan bizleri esirgesin sevdiklerimize bagislasin:1hug:

bak şimdi burdasın ama benim çıkmam lazım misafirim geldi
öpüyorum canım:))

her nekadar antalya yazsada şehir doğma buyume kayseriliyim 2 sene oldu evlendiim geldim gurbet ellere herkese kucak dolusu sevgiler..........

seydamcım canım bizde iyiyiz çok şükür...saolasın

bütün kayserililere selamlar :)))

hoşbulduk canım herkese gunaydınnnnnn

merhaba arkadaşımş sendemi antalyadasın ? neresi ki ? bende kayseriliyim ama antalya da yaşıyorum seni çoooooooooookkkk iyi anlıyorum :gitme: ama insan alışıyor gurbet mekanda değil yalnızlıkta oluyor maalesef..vereliniortak

ben alanyadayım ama keşke sende alanyada olsan da tanışsak buralar iyi insanlar ama kafam sarmıyoo birde eşim buranın yerlisi tarz farklı yaşam farklı zor ayak uyduruyom anacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…