Haydi Kayseri sağ baştan say:))

kabaran hamuru 4 yada 5 parçaya bölüp oklavayla çok inceltmeden yarım cm kalınlığında aç.hazırladığın içi her parçaya eşitçe yay. hamurun ortasını parmakla delip içten dışa doğru rulo gibi (katmer yapar gibi )
sar.sonra iki ucunu kopar kendi etrafında 1 tur çevirip tepsiye diz.katmer misali anladın sen onu :)

ymurta sarısı sürüp çörekotu ve susamla süsle önceden ısıtılmış fırına at :) oohhhh mis gibi koktu de çay demle sıcak sıcak ye D

afiyet olsun. bak şimdi canım çekti :))))))))

ay canım saol yaa
ellerine sağlık
süpersin seni de yerim keteyi deyerimsenibencokacimcoook

ohh negüzel biz yokken ketelerde yapilmis yiyenlere afiyet olsun ,yapanlarin ellerine saglik dur bende deneyim bunu canim sagoll

seydam canım profilinde okudum çok geçmiş olsun kaza yapmışsınız
ayy canım rabbim beterindn esirgesin inşaallah

afiyet olsun güzeller keşke kayseri de olsaydımda benim ellerimden tatsaydınız :) işin içine birde elimi atınca yemede yanında yat D seviyorum siziiii :)))

canım saolasın iyiyim sen nasılsın yavrunu öp benim için:))
öperim bitanem sagolasin sende senin kivircigi öp cok tatli masallah

seydam canım profilinde okudum çok geçmiş olsun kaza yapmışsınız
ayy canım rabbim beterindn esirgesin inşaallah
evet canim hic sorma doktora gidiyorum ben münihe 2 , 3 saatlik yol dünüste esimle kirmizi isikta durduk neyse tam hareket etti esim önümüzdeki aracla bizim aramiza soldan bi arac girmek isteyinca carptik hemde bayabi hizliydi esim allah korudu bizlerde ve karsi tarafta allaha sükürler olsunki bisey yok yalniz onun araci hurda oldu sol kapi tamamen ezildi neyseki o kabul etti sucunu basimiz belaya girmedi tabbiii beni 1 saat kadar esim konusturamadi dilim tutulmus sok gecirdim resmen akannehirkafamçokkarıştıallah kimseye göstermesin bi anlik bisey hic birseyin hayatimizinda garantisimafoldumben yok bi anda hersey olup bitebilirdi arkamizda birde yavrumuzu birakip ,,allah korudu :Saruboceq::Saruboceq:

seydam canım çok geçmiş olsun ALLAH korumuş canım rabbim sevdiklerinize, yavrunuza bağışlasın...

evet canim hic sorma doktora gidiyorum ben münihe 2 , 3 saatlik yol dünüste esimle kirmizi isikta durduk neyse tam hareket etti esim önümüzdeki aracla bizim aramiza soldan bi arac girmek isteyinca carptik hemde bayabi hizliydi esim allah korudu bizlerde ve karsi tarafta allaha sükürler olsunki bisey yok yalniz onun araci hurda oldu sol kapi tamamen ezildi neyseki o kabul etti sucunu basimiz belaya girmedi tabbiii beni 1 saat kadar esim konusturamadi dilim tutulmus sok gecirdim resmen akannehirkafamçokkarıştıallah kimseye göstermesin bi anlik bisey hic birseyin hayatimizinda garantisimafoldumben yok bi anda hersey olup bitebilirdi arkamizda birde yavrumuzu birakip ,,allah korudu :Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

seydam gecmis olsun hemserim,verilmis sadakaniz varmis,Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun....öptum :teselli:

rabbim yolundan ayırmasın
sevgililerinin arasına alsın inşaallah
kandilimiz mübarek olsun canlar:))

slm nazenin,,,henuz tarifine bakmadim ama yarin bakacam insallah,esime kayseri yemeklerininin cogunu tattirdim,mantiya bayiliyo,dunde yaglama yaptim,yemesini pek beceremese de bayildi tadina,keteyide bi yesin bakalim begenecekmi.....

selam canım. benimde eşim kayserili değil . yufkadan başka hamurişi bilmezdi şimdi benden fena kayserili oldu. şanşlı adamlar neme lazım :dance:

evet canim hic sorma doktora gidiyorum ben münihe 2 , 3 saatlik yol dünüste esimle kirmizi isikta durduk neyse tam hareket etti esim önümüzdeki aracla bizim aramiza soldan bi arac girmek isteyinca carptik hemde bayabi hizliydi esim allah korudu bizlerde ve karsi tarafta allaha sükürler olsunki bisey yok yalniz onun araci hurda oldu sol kapi tamamen ezildi neyseki o kabul etti sucunu basimiz belaya girmedi tabbiii beni 1 saat kadar esim konusturamadi dilim tutulmus sok gecirdim resmen akannehirkafamçokkarıştıallah kimseye göstermesin bi anlik bisey hic birseyin hayatimizinda garantisimafoldumben yok bi anda hersey olup bitebilirdi arkamizda birde yavrumuzu birakip ,,allah korudu :Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

onunla geçmiş olsun canım.bazı müsibetler hayatımızın ve değer verdiğimiz insanların bizim için ne kadar vazgeçilmez olduklarını bize yeniden hatırlatır. olaya birde burdan bakmak lazım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…