Haydi Kayseri sağ baştan say:))

:1shok:ah kizlar bide hepimiz ayni anda girebilsek süper olacak yine kimseler yok:sm_confused:

merrhabalar hemşerilerim
size bir haberim var
hamileyim
dün doktora gittik kesemizide gördük 5 haftalıkmış meleğim
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

hemserim,hayirli ugurlu olsun,hosgelsin sefalar getirsin bebisiniz.Darisi bana ve tum isteyenlereAMIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNalkisalkisalkis

ooohh ohhh silkelenmişiz biraz :) gülcedetay benim mutfakta birimi var bölümünde kete tarifim var mis gibi fısır fısır DD oku da iştahın açılsın :)))

slm nazenin,,,henuz tarifine bakmadim ama yarin bakacam insallah,esime kayseri yemeklerininin cogunu tattirdim,mantiya bayiliyo,dunde yaglama yaptim,yemesini pek beceremese de bayildi tadina,keteyide bi yesin bakalim begenecekmi.....

nazenincim tarifini bulamadım bana gönderirmisin sana zahmet bana ikramcokacimcoook

yazıyorum şekerim :)

KETE-

1 kase sıvıyağ
2 kase sıcak süt (ılıktan az daha sıcak)
1 küp maya (mayayı ılık su ve toz şekerle kabart canım)
tuz
alabildiğine un hamuru üşütmeden yoğurup sarıp sarmaala bacım :) hamurumuz kabarırken içi kavuralım. teremyağ ya da tereyağı tavaya koy un ekle tahta kaşıkla eze eze bir güzel pembeleşinceye kadar kavur topaklanmamasına dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…