Haydi Kayseri sağ baştan say:))

ben alanyadayım ama keşke sende alanyada olsan da tanışsak buralar iyi insanlar ama kafam sarmıyoo birde eşim buranın yerlisi tarz farklı yaşam farklı zor ayak uyduruyom anacağım
ben antalya merkezdeyim yaa.alanya 2 saat bilmiyorumkismile ama kısmet tabi yaa bakarsın sen merkeze ben alanya ya gelirim tanışırız.opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum canım
olmuyo böyle yabancı gibi
tanışalım kaynaşalım
şimdi buluşmak isteyen herkes bildirsin
hepinizi görmek istiyorum sevgiler:)))

kayserili hatunlar buluşma yapalım yine yaa:)
bulusun bakalim siz biz ne yapalim :gitme:kiskandim simdi:umursamaz:saka saka bizlerin yerinede bolbol eglenin delikafaduldenve foto koyun bakalim bari bizde olurmu?sengözlerimebaksanaböpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

bulusun bakalim siz biz ne yapalim :gitme:kiskandim simdi:umursamaz:saka saka bizlerin yerinede bolbol eglenin delikafaduldenve foto koyun bakalim bari bizde olurmu?sengözlerimebaksanaböpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

tabiiki zaten buluşabilirmiyiz o da meçhul bi de sen gelince yine buluşuruz:)

Son düzenleme:
valla bensiz buluşma olmas tabiiiikide gelirim..
ama benim aklımda şey vardı..
frambuaz arkadaşımız yeni doğum yaptı..
bebişinin kırkı çıksa belki oda gelmek ister die...
yani aklımda olan bu..
tabi kendi neder bilmiorum..
ama yeni arkadaşları tanıcam içinde heyecanlıyım açıkcası...

tabiiki herkes ne zaman müsait olursa buluşuruz
sen ona durumu bildirebilirmisin peki canım
varya beni şimdiden heyecan sardı...

canım ozaman buluşma topicine bi konu açım ben.
herşeyimizi orda konuşalaım..
burası yine sohbet topicimiz olarak kalsın...

isoldem topiğin iyi oldu inşaallah katılımcımız çok olurda şenleniriz biraz...:teytey:

boşver şekerim bu hain domdomlar buluşsun bizde burdan yeteriz canlarına kaydirigubbakcemile2

canlarim bulusun tadini cikarirn tabii bizede mutlaka resim koyun ben catlarim ayolllalsanaalsanasmilea.s.

X