- 19 Mayıs 2009
- 6.051
- 198
canım hoşgeliyosun kayserimize:teytey:
tşk tatlım a.s.
eminimki çokkk çok hoş bulcammm
canım memleketimmm
kokusunu ne özledim varya kayserimin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hoşgeliyosun kayserimize:teytey:
kayserili hatunlar buluşma yapalım yine yaa:)
ben antalya merkezdeyim yaa.alanya 2 saat bilmiyorumkismile ama kısmet tabi yaa bakarsın sen merkeze ben alanya ya gelirim tanışırız.opuyorumnanaktan
ben alanyadayım ama keşke sende alanyada olsan da tanışsak buralar iyi insanlar ama kafam sarmıyoo birde eşim buranın yerlisi tarz farklı yaşam farklı zor ayak uyduruyom anacağım
memleketimmmmm
çarşamba günü geliyorummmm
bekle beni KAYSERİ'M
kesinlikle katılıyorum canım
olmuyo böyle yabancı gibi
tanışalım kaynaşalım
şimdi buluşmak isteyen herkes bildirsin
hepinizi görmek istiyorum sevgiler:)))
bulusun bakalim siz biz ne yapalim :gitme:kiskandim simdi:umursamaz:saka saka bizlerin yerinede bolbol eglenin delikafaduldenve foto koyun bakalim bari bizde olurmu?sengözlerimebaksanaböpüyorum hepiniziopuyorumnanaktankayserili hatunlar buluşma yapalım yine yaa:)
bulusun bakalim siz biz ne yapalim :gitme:kiskandim simdi:umursamaz:saka saka bizlerin yerinede bolbol eglenin delikafaduldenve foto koyun bakalim bari bizde olurmu?sengözlerimebaksanaböpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
oo buluşmamı var kızlar...
evet olur yalniz yaklasik 1 sene 3 ay beklerseniz kaydirigubbakcemile3cok sagol canim benim ins bende katilirim birgün araniza opuyorumnanaktantabiiki zaten buluşabilirmiyiz o da meçhul bi de sen gelince yine buluşuruz:)
boşver şekerim bu hain domdomlar buluşsun bizde burdan yeteriz canlarına kaydirigubbakcemile2bulusun bakalim siz biz ne yapalim :gitme:kiskandim simdi:umursamaz:saka saka bizlerin yerinede bolbol eglenin delikafaduldenve foto koyun bakalim bari bizde olurmu?sengözlerimebaksanaböpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
boşver şekerim bu hain domdomlar buluşsun bizde burdan yeteriz canlarına kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemileevet canim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:dilcikar:boşver şekerim bu hain domdomlar buluşsun bizde burdan yeteriz canlarına kaydirigubbakcemile2
canlarim bulusun tadini cikarirn tabii bizede mutlaka resim koyun ben catlarim ayolllalsanaalsanasmilea.s.