Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim hic sorma doktora gidiyorum ben münihe 2 , 3 saatlik yol dünüste esimle kirmizi isikta durduk neyse tam hareket etti esim önümüzdeki aracla bizim aramiza soldan bi arac girmek isteyinca carptik hemde bayabi hizliydi esim allah korudu bizlerde ve karsi tarafta allaha sükürler olsunki bisey yok yalniz onun araci hurda oldu sol kapi tamamen ezildi neyseki o kabul etti sucunu basimiz belaya girmedi tabbiii beni 1 saat kadar esim konusturamadi dilim tutulmus sok gecirdim resmen akannehirkafamçokkarıştıallah kimseye göstermesin bi anlik bisey hic birseyin hayatimizinda garantisimafoldumben yok bi anda hersey olup bitebilirdi arkamizda birde yavrumuzu birakip ,,allah korudu :Saruboceq::Saruboceq:
merhaba setrinisa nasilsin canim??[/QU
iyiyim canım saolasın sen nasılsın yavrun nasıl
seninle bi türlü karşılaşamıyoruz demi...
nörüyonuz içli kiteler D
her nekadar antalya yazsada şehir doğma buyume kayseriliyim 2 sene oldu evlendiim geldim gurbet ellere herkese kucak dolusu sevgiler..........
merhaba setrinisa nasilsin canim??[/QU
iyiyim canım saolasın sen nasılsın yavrun nasıl
seninle bi türlü karşılaşamıyoruz demi...
evet bi tutturamadik ne var ne yok canim kadir esat nasil??benimki okula gidip geliyor allaha sükür iyi teyzesiopuyorumnanaktanbak şimdi burdasın ama benim çıkmam lazım misafirim geldi
öpüyorum canım:))
nörek sen nörüyon?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nörüyonuz içli kiteler D
hosgeldin canim bende gurbetteyim cok zor degilmi??:gitme:her nekadar antalya yazsada şehir doğma buyume kayseriliyim 2 sene oldu evlendiim geldim gurbet ellere herkese kucak dolusu sevgiler..........
hoşbulduk canım herkese gunaydınnnnnn
merhaba arkadaşımş sendemi antalyadasın ? neresi ki ? bende kayseriliyim ama antalya da yaşıyorum seni çoooooooooookkkk iyi anlıyorum :gitme: ama insan alışıyor gurbet mekanda değil yalnızlıkta oluyor maalesef..vereliniortak
memleketimmmmm
çarşamba günü geliyorummmm
bekle beni KAYSERİ'M