Haydi Kayseri sağ baştan say:))

evet canim hic sorma doktora gidiyorum ben münihe 2 , 3 saatlik yol dünüste esimle kirmizi isikta durduk neyse tam hareket etti :eek:esim önümüzdeki aracla bizim aramiza soldan bi arac girmek isteyinca carptik hemde bayabi hizliydi esim allah korudu bizlerde ve karsi tarafta allaha sükürler olsunki bisey yok yalniz onun araci hurda oldu sol kapi tamamen ezildi neyseki o kabul etti sucunu basimiz belaya girmedi tabbiii beni 1 saat kadar esim konusturamadi dilim tutulmus sok gecirdim resmen akannehirkafamçokkarıştıallah kimseye göstermesin bi anlik bisey hic birseyin hayatimizinda garantisimafoldumben yok bi anda hersey olup bitebilirdi arkamizda birde yavrumuzu birakip ,,allah korudu :Saruboceq::Saruboceq:

onunla geçmiş olsun canım.bazı müsibetler hayatımızın ve değer verdiğimiz insanların bizim için ne kadar vazgeçilmez olduklarını bize yeniden hatırlatır. olaya birde burdan bakmak lazım opuyorumnanaktan[/QUOTE]evet canim cok dogru söylüyorun allahim görünen görünmeyen bütün kazalardan bizleri esirgesin sevdiklerimize bagislasin:1hug:

her nekadar antalya yazsada şehir doğma buyume kayseriliyim 2 sene oldu evlendiim geldim gurbet ellere herkese kucak dolusu sevgiler..........

merhaba setrinisa nasilsin canim??[/QU

iyiyim canım saolasın sen nasılsın yavrun nasıl
seninle bi türlü karşılaşamıyoruz demi...

bak şimdi burdasın ama benim çıkmam lazım misafirim geldi
öpüyorum canım:))
evet bi tutturamadik ne var ne yok canim kadir esat nasil??benimki okula gidip geliyor allaha sükür iyi teyzesiopuyorumnanaktan

nörüyonuz içli kiteler :KK70:D
nörek sen nörüyon?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

her nekadar antalya yazsada şehir doğma buyume kayseriliyim 2 sene oldu evlendiim geldim gurbet ellere herkese kucak dolusu sevgiler..........
hosgeldin canim bende gurbetteyim cok zor degilmi??:gitme:

seydamcım canım bizde iyiyiz çok şükür...saolasın

bütün kayserililere selamlar :)))

hoşbulduk canım herkese gunaydınnnnnn

merhaba arkadaşımş sendemi antalyadasın ? neresi ki ? bende kayseriliyim ama antalya da yaşıyorum seni çoooooooooookkkk iyi anlıyorum :gitme: ama insan alışıyor gurbet mekanda değil yalnızlıkta oluyor maalesef..vereliniortak

merhaba arkadaşımş sendemi antalyadasın ? neresi ki ? bende kayseriliyim ama antalya da yaşıyorum seni çoooooooooookkkk iyi anlıyorum :gitme: ama insan alışıyor gurbet mekanda değil yalnızlıkta oluyor maalesef..vereliniortak

ben alanyadayım ama keşke sende alanyada olsan da tanışsak buralar iyi insanlar ama kafam sarmıyoo birde eşim buranın yerlisi tarz farklı yaşam farklı zor ayak uyduruyom anacağım

X