Haydi Kayseri sağ baştan say:))

yok maalesef bugün inat etti yatmadı az sonra yatacaz artık
öperim tabii
bu arada topik hiç ilerlemiyo farkındamısın:1no2:

neyse canım benimde çıkmam gerek malum benim yaramaz daha uyumadı
hadi canım Allah'a emanet ol öpüyorum:))

günaydıınnn setrinisa topiğin hayırlı olsun canım güzel düşünmüşsün.

bütün içli ketelere günaydın. kayseri mi çok özledim.havası,suyu,dağı,taşı,dostluklarım ailem vs.. sayılamayacak kadar çokkk.nolursa olsun memleket işte :)

bu geniş aile dizisi varya ordaki laflara bayılıyorum deyimleri eşime açıklıyorum apayrı bi dilimiz ve ruhumuz var. yalanmı kösnükler DD

evet canım saolasın katıldığın için ama maalesef umduğum gibi olmadı fazla muhabbet yok
geniş aile dizisini bizde çok seviyoruz sana aynen katılıyorum
sevgiler:))

nöruyosunuz gadasini aldiklarimmmm:))))))))))))
durun bakalim daha yeni göruyo herkes topici
en kisa zamanda toplasiriz,söööle guzel manti tarifleri falan veririz birbirimnize,ben kete tarifi istiyom,annem cok yapardida bi onu ögrenememisim.Simdi tlfda sorsam gulecek bana......offf acayip kete istedi valla canimmm

bir koyu kayserili olarak tüm kayserili hatunları selam size.annemde kayserili babamda kayserili ohh yemeklerı ınsanları bambaskadır

setrisina cım bu kayserili gezenteler gezmeden fırsat bulup yazamıyorlardır kaydirigubbakcemile3 kayserililer uyanın şanımıza tepkisiz kalmak yakışmaz :)

hay ağzını öpeyim:) nazenin ne zaman toplaşıcaz acep
uyansın kayseri şu gaflet uykusundan...

bu arada gulcedetay ve masalprensesine selamlar:))

ooohh ohhh silkelenmişiz biraz :) gülcedetay benim mutfakta birimi var bölümünde kete tarifim var mis gibi fısır fısır DD oku da iştahın açılsın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…