Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Evde olunca para çıkmıyor malesef. Artık ilerleyen günlerde telafi etmeye çalışacağım.

kızlar bende sizden heveslenip gidip kumbara aldım. size katılayım diyorum ama işe servisle gidip geliorum. yemeği ordan yiyorum. para harcamaya yer olmuoo ki bozukluk olsun. arada sırada 5-10 lira atıyorum yaa bakalım artık Allah bereket versin!

maşallah sizlere çok özeniyorum. ne güzel kumbarayı hiç boş bırakmıoosunuz :)

hoşgeldin aramıza
olsun cnaım sende toplu atarsınnnn

selam kızlar,
yazdıklarımızın bi bölümü gitmiş sanırım(
neyse düzene girer inşallah,
bayramın ilk günü 70 tl atmıştım kenara, sonra kumbaramdaki bozukluklarıda tümlettim, 110 tl olmuştu,
ama bayram boyu eşim evdeydi gezdik dolaştık hep ,tatilin keyfini çıkaralım dedik, ama paramız bitti(
hafta sonuda misafirim var, artık dün çarşıya çıktık alışveriş yaprık bayağı tuttu.. eşimin cebinde para suyunu çektii bende 70 tl mi ona verdim .Ben sana veririm sonra dedii...neyse verirse süper olur, vermesede canı sağolsun, parayı beraber yedik sonuçtaa..

Son düzenleme:
Artık buraya girme isteğim kalmadı siteden dolayı. Çok sık girmeyeceğim sanırım . 50 tl ayırdım ben de kenara. Bugün altın fiyatını sordum .

Eski tarihli çeyrek altın : 102 tl
Yeni tatihli çeyrek altın : 104,50 tl 'ydi.

çido nerdesinn lahanacımlistemiz kasım sonua demiii...deren sana katılıyorum cnm bende girmek istemiyorrrum artık çok sıkıcı böyle

buğün yazdıgımı yarın bulamıyorum gene arayırotum sonraa

benim hafta başında 5 çeyrek artı on 116 tl mi bilezik yapacam kzılarrr

mlisssss burdayım cnaım,
yaştaşım şıppp diye bulmuşsun bulmuşun beni:))
canım nich mi resmimi dğiştirdim
lahanacığım seninde bilgine tatlım..
bileziğin şimdiden hayırlı olsun melsiciğim , alda resim at bakalım cici bileziğine öptümmm

Kizlar kuyumcum diyor ki su an altin falan alma, daha uygun bir zamanda al , altin ucuzlayinca diyor. napsam ?

Kizlar kuyumcum diyor ki su an altin falan alma, daha uygun bir zamanda al , altin ucuzlayinca diyor. napsam ?

ben de almaya korkuyorum valla ucuzlayacakmışım gibi geliyor yılbaşından sonra, ama belli de olmaz tabi ben de kararsız kaldım, güvenilir bir kuyumcu bulamadım. ama senin kuyumcun şimdi al dediyse güvenilir birine benziyor.

bugünlük 5 tl,
kızlar ben olsam alırdım altını hep düşecek derler ndense hiççç düşmedi aksine çıktıı..
ben öyle çok beklttim düşck diy sonra dahada arttı,ayrıca tl olarak tutamıyorum ben, harcıtyacağım diye korkuyorum.. yinde siz bilirsiniz tabii..B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…