Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

öyle yaparım artık ben yinede bir kumbara alayım atabildiğim kadar atarımvalla yetmiyor para ya borçlardan

oo kızlar maşallahınız var hepinizin,
bayramda bayağı zenginlemiş kumbiriğiniz..
skopca h.geldin canım aramıza,
valla kendi adıma 10 yıllık evliyim hiç borçsuz kalmadık, borç hiç bitmiyor..
borçları eşim ödüyor ben bana verdiği harçlıkları artırıp birikm yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
Bazen kuaförden kısıyorum bazen kozmetikten bi şekilde artıyor..

dogru,
omur biter borc bitmez

arkadaslar uzun bı sureden sonra ılk defa gırdım buraya ama burası cok kotu olmus ya tam cozmus degılım ama bu halını hıc sevmedım ( bu arada su ana kadar 530 tl bırıktırdım ayın 11 ınden ıtıbaren.

h.geldin angel, evet malesef site bıraktığın gibi değil alışmak zor olucak,
sanada maşallah süper biriktirmiş

Bugün çeyrek altın aldım . Altını alıp çantama koyduktan sonraki duygumu anlatmaya kelimeler bulamıyorum:) Çok keyifli gerçekten :) Artık değil 1 tl nin inanın 10 kuruşun bile hesabını yapıyorum . Bu yaptığım asla cimrilik değil bambaşka bişey . Çok zor kazanıyorum ve zamanında birikim yapmaya başlamış olsaydım şimdi daha huzurlu hissederdim kendımı buna eminim fakat zararın neresinden dönülse kardır .

öncelikle altının hayırlı olsun derencim,
valla ne güzel yazmışsın aynını bende düşünüyorum, eğrki daha önce bu kadar tutumlu olup, paranın kıymetini bilseydim, kendimi daha bi güvende hissederdim..
Ama inşallah bundan sonra hep bu yolda olucağız, gereksiz para harcamaya sonn,

h.geldin angel, evet malesef site bıraktığın gibi değil alışmak zor olucak,
sanada maşallah süper biriktirmiş

tsk ederım tatlım.ama sıte konusunda gercektende muzdaribim önceden zevkle topicten topiğe koşardım şimdi hiç içimden girmek gelmiyor.cok goz yorucu olmus.zaten gun boyu kafamız allak bullak yogun bıde burda daha cok strese gırer oldum...(

hayılı olsun cnm ne kadar guzel yapmıssın.bu arada dusuncelerıne bende katılıyorum.parayı kucumsememek lazım ama 10 krş ama 1 tl bırıkım yapmak guzel.tam gaz devam tatlım.kocamanda bı masallah

Cnm teşekkür ederim :) Darısı senin başına . Aslında biz bayanların zaafı alışveriş tutkunu olmamız . Bunun üstesinden gelmeyi başarabilirsek işte o zaman gelsin altınlar:) Şimdi ayakkabı ve çantalara koşmak yerine kuyumcuya gidiyorum ben:)

sorma ya, bende bazen sinir olup kapatıyorum sonra dayanamayıp yeniden açıyorum, çok karışık çooookkk(

Evet canım bendede bir heves varki anlatamam, ay bir lira bulsamda atsam diye evde dört dolanıyorum..
eşim sana bu sene kaban alalım diyor sürekli , bende düşündüm zaten kabanım var, bu senede giyerim yırtığı yok söküğü yok:) sen ver bana parayı ben hallederim deyip alıcam parayı koycam kenara
[/B]

ben artık atamıyorum .listede ne halde bılmıyorum ama cıkartabılırsınız benı..

iyi akşamlar kızlar bayram paracıklarımı bankaya yatırdım.
bir ara benim kocişten heveslenip yatırım hesabı açmıştım bi bankadan.boş boşuna duruyordu.yanımda duracağına orada dursun param.

deren1907 hayırlı olsun altınların.

ne mutlu sana canım..
gerçekten tadı bambaşka birikim yapmanın..
ben de hiçbirşeye para veremez oldum
bu halimden memnunum ama ben

ay kızlar inanmayacaksınız ama konuyu bir türlü bulamadım sitenin yeni halinden ötürü:)
oh çok şükür kavuşturana...
benden haberler var.bayramdan önceki pazar çalıştım ve harçlığı kaptım.
bu ayda altmış tl bir yerden alacağım var.
bakalım altın hesabımıza katkı sağlayabilecek miyiz...
şimdi geçmişe gidiyorum.
ne var ne yok bakalım

ya nıckımizi nasıl değiştiriyoz bilgisi olan yardımmmmmmm

leylacım sayfanın en altına in, sağda bize ulaşın butonuna tıkla, sonra diğerleri başlığını seç, boşluk olan yere kullanıcı adı yaz, aşağıyada açıklamanı yap gönder canım

ay lahanm h.geldin canım, ben cigdem83 üm nich değişti seninde bilgin olsunnn

melisss nerdesin balım, nichim değişti yine ama bu son:)9
ya lahana nerde göremedim kaç gündür..
[/B]

geldim canım bayramda gireedim .şimdide yeni buldum topiki geldim sonunda:)

kizlar ben kumbaraya bayramda pek bisey atamadim,
maasimdan 360 tl ayirip banka yatirim hesabina ekledim,
kumbarayada kocacimdan aldigim sembolik bayram harcligi olan 30 tl yi attim )))

bereketli olsun kızlar...

canım aralığın ilk haftası kasım ayı birkim listemizi ekleyeceğiz inş...

hayırlı olsun yeni nickin:)

ben de bayram harçlıklarımı aldımm

hasılat 80 tl :82:

pis utanmaz:)

karalahana kaç lira kaptın bakalım:)

valla yüz lira verdi canım.
ilk önce bayramdan önce kasım aylıklarınızı veririm demişti.
bende valla korkuyordum.çünkü avans çekmeyi hiç sevmiyorum yada erken almayı aylığı.
baktım yüz verdi bereket versin dedim en azından beklenmedik bir para.
arada güzel oluyor ya teşvik valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…