oo kızlar maşallahınız var hepinizin,
bayramda bayağı zenginlemiş kumbiriğiniz..
skopca h.geldin canım aramıza,
valla kendi adıma 10 yıllık evliyim hiç borçsuz kalmadık, borç hiç bitmiyor..
borçları eşim ödüyor ben bana verdiği harçlıkları artırıp birikm yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
Bazen kuaförden kısıyorum bazen kozmetikten bi şekilde artıyor..
arkadaslar uzun bı sureden sonra ılk defa gırdım buraya ama burası cok kotu olmus ya tam cozmus degılım ama bu halını hıc sevmedım( bu arada su ana kadar 530 tl bırıktırdım ayın 11 ınden ıtıbaren.
Bugün çeyrek altın aldım . Altını alıp çantama koyduktan sonraki duygumu anlatmaya kelimeler bulamıyorum:) Çok keyifli gerçekten :) Artık değil 1 tl nin inanın 10 kuruşun bile hesabını yapıyorum . Bu yaptığım asla cimrilik değil bambaşka bişey . Çok zor kazanıyorum ve zamanında birikim yapmaya başlamış olsaydım şimdi daha huzurlu hissederdim kendımı buna eminim fakat zararın neresinden dönülse kardır .
h.geldin angel, evet malesef site bıraktığın gibi değil alışmak zor olucak,
sanada maşallah süper biriktirmiş
Bugün çeyrek altın aldım . Altını alıp çantama koyduktan sonraki duygumu anlatmaya kelimeler bulamıyorum:) Çok keyifli gerçekten :) Artık değil 1 tl nin inanın 10 kuruşun bile hesabını yapıyorum . Bu yaptığım asla cimrilik değil bambaşka bişey . Çok zor kazanıyorum ve zamanında birikim yapmaya başlamış olsaydım şimdi daha huzurlu hissederdim kendımı buna eminim fakat zararın neresinden dönülse kardır .
öncelikle altının hayırlı olsun derencim,
valla ne güzel yazmışsın aynını bende düşünüyorum, eğrki daha önce bu kadar tutumlu olup, paranın kıymetini bilseydim, kendimi daha bi güvende hissederdim..
Ama inşallah bundan sonra hep bu yolda olucağız, gereksiz para harcamaya sonn,
sorma ya, bende bazen sinir olup kapatıyorum sonra dayanamayıp yeniden açıyorum, çok karışık çooookkktsk ederım tatlım.ama sıte konusunda gercektende muzdaribim önceden zevkle topicten topiğe koşardım şimdi hiç içimden girmek gelmiyor.cok goz yorucu olmus.zaten gun boyu kafamız allak bullak yogun bıde burda daha cok strese gırer oldum...(
Cnm teşekkür ederim :) Darısı senin başına . Aslında biz bayanların zaafı alışveriş tutkunu olmamız . Bunun üstesinden gelmeyi başarabilirsek işte o zaman gelsin altınlar:) Şimdi ayakkabı ve çantalara koşmak yerine kuyumcuya gidiyorum ben:)
ya nıckımizi nasıl değiştiriyoz bilgisi olan yardımmmmmmm
melisss nerdesin balım, nichim değişti yine ama bu son:)9
ya lahana nerde göremedim kaç gündür..[/B]
slm kızlar tatil bitti evdeyiz.bayram hasılatı iyiydi.
150 lira amcalar verdi+70 lirada aylık kişisel giderlerim için kociş verdi.kumbaradakilerle beraber 255 toplam param.
ilk aydan 2 çeyrek alabilirim şuan,henüz karar vermedim.
kizlar ben kumbaraya bayramda pek bisey atamadim,
maasimdan 360 tl ayirip banka yatirim hesabina ekledim,
kumbarayada kocacimdan aldigim sembolik bayram harcligi olan 30 tl yi attim)))
çido nerdesinn lahanacımlistemiz kasım sonua demiii...deren sana katılıyorum cnm bende girmek istemiyorrrum artık çok sıkıcı böyle
buğün yazdıgımı yarın bulamıyorum gene arayırotum sonraa
benim hafta başında 5 çeyrek artı on 116 tl mi bilezik yapacam kzılarrr
mlisssss burdayım cnaım,
yaştaşım şıppp diye bulmuşsun bulmuşun beni:))
canım nich mi resmimi dğiştirdim
lahanacığım seninde bilgine tatlım..
bileziğin şimdiden hayırlı olsun melsiciğim , alda resim at bakalım cici bileziğine öptümmm
ben de bayram harçlıklarımı aldımm
hasılat 80 tl :82:
karalahana kaç lira kaptın bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?