nemde kumbaramı açyım 90 + küsür birikmiş küsürle kumbaraya 100 ü tamamlayıp bütünlettirdim darısı bir daha ki aya inşallah
maşallah canım iyiy biriktirmişsin,
bugün cuma pazarı vardı, pazarımı yapmadan önce 10 liramı ayırdım. kavanozuma attım :))
sonra pazarımı yaptım ama elimde tek kuruş kalmadı :)) :89:
selam kızlar,
bende bugün 5 tl attım,
bu arada dışarı çıktım alışveriş için dönüşte serviste bi komşumla karşılaştım işte o esnada bozuklarımı ayıklıyordum..
dedi onları bi kumbara yap at kenara:))
bende deim aynını yapıyorum, çok zevkli bişey ..
oda bana hem zevkli hemde bir köşede para bulundurmak şart..
işte başından geçen bi olayı anlattı bende sizlerle paylaşıyım..
bu arkadaşım bi gün öncesi alışveriş yapmışlar eşiyle birlikte, ertesi günde, elektrik faturası, gaz felan ödüyecekmş eşi, arkadaşa sadece 5 tl bırakmış akşama veririm bugün idare et evde her şeyin var demiş..
diyor çocukları okula gönderdim , birde zilim çaldı oğlu okula giderken merdivenden kaymış başı yarılmışş ,
bir anda fırlamış, hemen demişler taksi çağıralım başı yarılmış acele hastaneye götürelim..
apar topar koşmuş eve çocuğun kimliğini almış, bir kumbaram vardı içini boşalttım, koştum aşağıya taksi geldi hemen hastaneye götürdük çocuğu dedi.. o para o an bea ilaç gibi geldi, kimseyide tanımıyorum kimden para isteyebilirdim diyor..
ben çok etkilendim insanoğluyuz bazen parasız kaldığımız durumlar olabiliyor bu gibi durumlarda kenarda unuttuğumuz para ilaç gibi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?