ben de bayram harçlıklarımı aldımm
hasılat 80 tl :82:
bugünlük 5 tl,
kızlar ben olsam alırdım altını hep düşecek derler ndense hiççç düşmedi aksine çıktıı..
ben öyle çok beklttim düşck diy sonra dahada arttı,ayrıca tl olarak tutamıyorum ben, harcıtyacağım diye korkuyorum.. yinde siz bilirsiniz tabii..B]
cidomm nickini degiştirmisin artıı resminide o önemli deil ara aara bende avatr degiştirim...ama nickin degişmiş ben site karkaşasından iptal ofelanmı etdin dedimm....çidomm şimdi adın yagmermi:)))mlisssss burdayım cnaım,
yaştaşım şıppp diye bulmuşsun bulmuşun beni:))
canım nich mi resmimi dğiştirdim
lahanacığım seninde bilgine tatlım..
bileziğin şimdiden hayırlı olsun melsiciğim , alda resim at bakalım cici bileziğine öptümmm
çok iyii hemşireeben den bu gün 7 buçuk lira :)
allah bereket versin
bereketli olsun cnm:)ben de bayram harçlıklarımı aldımm
hasılat 80 tl :82:
mlisssss burdayım cnaım,
yaştaşım şıppp diye bulmuşsun bulmuşun beni:))
canım nich mi resmimi dğiştirdim
lahanacığım seninde bilgine tatlım..
bileziğin şimdiden hayırlı olsun melsiciğim , alda resim at bakalım cici bileziğine öptümmm
yokk cnm avatar ımmelis avatardaki senmisin yoksa:)
taamm canım ekelrim ben..ozamn iy yapmısıısn sevindimmmelis yok be ne görgüsüz canım, paylaşım yapıoruz gaza gelioruz burda..
Paylaşan arkadaşlarda var, bende alırsam bende atarım foto,
ya ismimide çok deşifre oluyorum adım var yaşım var birde fotom vardııı:)) ondan değiştirdim öperim canımmm
melis nerdesin sen kaç gündr =(
bitaenm geldimm sen nerdeydin site bi karışıkkiii hiçkimse birbirini bulamıyor koptuk yaa(iymisin senn
ben de almaya korkuyorum valla ucuzlayacakmışım gibi geliyor yılbaşından sonra, ama belli de olmaz tabi ben de kararsız kaldım, güvenilir bir kuyumcu bulamadım. ama senin kuyumcun şimdi al dediyse güvenilir birine benziyor.
ben yen evliyim 4 aylık çok borç var acaba bende biriktirebilir miyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?