Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Hayırlı olsun canım hesabın nedir bu altın hesabı biraz anlatabilirmisin canım ??

Allah bereket versin canım

lahanacım hayırlı olsun tatlım hesabın iyice çöz bi anlatı ver
bende düşünmeye başladım çünkü
bayramdan sonra işe başlarsam maaşımı direk oraya aktarsam falan diye düşünüyorum

Hayırlı olsun canım hesabın nedir bu altın hesabı biraz anlatabilirmisin canım ??

sevdem daha yeni çatırdığım için fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla şöyle ki
kuyumcudan altın alıp eve koyacağıma bankadan altın hesabı açtırıp o günki altın ne kadarsa altın alır gibi hesabına para yatırıyorsun.
ve bu hesapta paran altın olarak gözüküyor.
bozmak istersen netten işlem yapıp gidip bankadan çekiyorsun.

leylacım biraz önce baktım netten.
bir altın hesabım bir başka bir hasap gözüküyor.
altın al sat yeri var oraya girince bugün ki alış ve satış fiyatı önüne çıkıyor.
sonra altın alış ve altın satış diye iki ayrı yer var.
satışta diyorki satılan altın ödemesi hangi hesaba aktarılsın diye soruyor.
yani bozdurmak istediğinde bozup direk diğer hesaba geçiyorlar.
bir tek şeyi anlamadım ben sürekli işlemi gişeden mi yapacağım yoksa banka kartımla işlem yapabilecek miyim?
bunu öğrenmeliyim:)
ben uzun süre kalsın istiyorum .
yani zırt pırt bozdurmayacağım.
çıkacak diyorlar ya bakalım nasıl olacak.

Kesin çıkıcak ben yıllardır takip ediyorum bu altın işini her yıl rutin ocak ayına doğru altın yükselir ve grafik gene onu gösteriyor

ben bugün çeyrek almaya gittim 2 hafta önce 102 ye aldığım eski tarihe 106 dediler ben de almadım. ocaktan sonra düşer diye düşünüyorum çünkü. bekleyip 2 tane alırım sonra.

lachesis canımharcamıyacağından eminsen sen bilirsin şimdi alma o zaman...

bugünde benden 30 tl arkadaşlar.öyle bi para biriktirme hırsı geldi ki sormayın gitsin kuruş bulsam hemen kenara vallah. gözümü para bürüdü...:)

iyi geceler

12 tl attık bugun...

neyse bayram yaklaşıyor oğlumun bayram harçlıklarını atarız artıkın

Son düzenleme:
aaa evet ya kızçeme şimdi baayram harçlığı verir demi büyükler ama onlar onun kumbarasına gider direk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…