• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bugünlük 5 tl,
kızlar ben olsam alırdım altını hep düşecek derler ndense hiççç düşmedi aksine çıktıı..
ben öyle çok beklttim düşck diy sonra dahada arttı,ayrıca tl olarak tutamıyorum ben, harcıtyacağım diye korkuyorum.. yinde siz bilirsiniz tabii..B]

haklısın canım o da doğru:S

mlisssss burdayım cnaım,
yaştaşım şıppp diye bulmuşsun bulmuşun beni:))
canım nich mi resmimi dğiştirdim
lahanacığım seninde bilgine tatlım..
bileziğin şimdiden hayırlı olsun melsiciğim , alda resim at bakalım cici bileziğine öptümmm
cidomm nickini degiştirmisin artıı resminide o önemli deil ara aara bende avatr degiştirim...ama nickin degişmiş ben site karkaşasından iptal ofelanmı etdin dedimm....çidomm şimdi adın yagmermi:)))
aldıgımda fotosunu çeker atarımm kız görgüzüz gibi:)olmasın:))))))))

ben den bu gün 7 buçuk lira :)
allah bereket versin
çok iyii hemşiree

ben de bayram harçlıklarımı aldımm :10:

hasılat 80 tl :82:
bereketli olsun cnm:)

melis yok be ne görgüsüz canım, paylaşım yapıoruz gaza gelioruz burda..
Paylaşan arkadaşlarda var, bende alırsam bende atarım foto,
ya ismimide çok deşifre oluyorum adım var yaşım var birde fotom vardııı:)) ondan değiştirdim öperim canımmm

mlisssss burdayım cnaım,
yaştaşım şıppp diye bulmuşsun bulmuşun beni:))
canım nich mi resmimi dğiştirdim
lahanacığım seninde bilgine tatlım..
bileziğin şimdiden hayırlı olsun melsiciğim , alda resim at bakalım cici bileziğine öptümmm

[
melis avatardaki senmisin yoksa:)
yokk cnm avatar ım
melis yok be ne görgüsüz canım, paylaşım yapıoruz gaza gelioruz burda..
Paylaşan arkadaşlarda var, bende alırsam bende atarım foto,
ya ismimide çok deşifre oluyorum adım var yaşım var birde fotom vardııı:)) ondan değiştirdim öperim canımmm
taamm canım ekelrim ben..ozamn iy yapmısıısn sevindimm

kızlar naber buranın bu hali bizi kopardı birbirimizden vallaha ya
ayyy alışıncaya kadar epey zorlanıcaz
kuyuya düşmüş gibiyim
beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın kazennnnnnn....:))

çidooo
nasıl değiştin nickıni bilgi verirmisin bende düşünüyorum çok deşifreyim çünkü....:))

buarada bayram dolayısıyla çok biriktiremedinm 3 5 bişiler attım okadar
kuyumcuma gittim kızın bayramlıklarını altın yapayım diye vermedi sağolsun altının durumu belli değil bi bayram bitsin piyasa açılsın duruma göre bakalım alma şimdi dedi bekliyorum bende
sizede bilgi veririm...
mucks öpüyorum hepinizi

ben de almaya korkuyorum valla ucuzlayacakmışım gibi geliyor yılbaşından sonra, ama belli de olmaz tabi ben de kararsız kaldım, güvenilir bir kuyumcu bulamadım. ama senin kuyumcun şimdi al dediyse güvenilir birine benziyor.

Canim benim gittigim kuyumcu yakinim sayilir ailecek gidip geldigimiz biri, benim cocuklugumu bilir, cok severiz birbirimizi. biraz piyasa degisenece paralari biriktirsem mi diye düsünüyorum, sonucta hesap ortada, ayda bir altin

günaydın kızlar,
bol birikimli bir hafta olsun inşallah deyip haftayı açıyorum,
benden bugün 10 tl...
Bugün oğlumun arkadaşlarının velileri aralarında gün kararlaştırmışlar banada teklif etteiler,
bende kabul ettim ayda 50 tl ve bu aybaşlayacak..
başka bir 50 lik günüm daha var, sanırım ben ancak günlere para yetiştirebilirim ..
Kumbarama 3-5 atarım ama çok olmaz..

uzun bir aradan sonra selam kızlar :71:

ne olmuş siteye böyle hiç beğenmedim :31:

bizde bayram harçlıklarımızla beraber 250 tl civarı attık bayramda :16:

ama niye kimsecikler yok site eski haline gelsin lütfennnn :5:

slm kızlar bende hıç sevmedım sıtenın bu şeklını gırmek ıstemıyorum hatta mumkunse değiştirip eski haline getirsinler.

bende bayramda 100 lıra yaptım 220 tl m oldu bu ay ay sonuna kadarda 3 çeyreği tamamlarım ınşallah

slm kızlar tatil bitti evdeyiz.bayram hasılatı iyiydi.
150 lira amcalar verdi+70 lirada aylık kişisel giderlerim için kociş verdi.kumbaradakilerle beraber 255 toplam param.
ilk aydan 2 çeyrek alabilirim şuan,henüz karar vermedim.

kizlar ben kumbaraya bayramda pek bisey atamadim,
maasimdan 360 tl ayirip banka yatirim hesabina ekledim,
kumbarayada kocacimdan aldigim sembolik bayram harcligi olan 30 tl yi attim :-))))

ben yen evliyim 4 aylık çok borç var acaba bende biriktirebilir miyim ki

cnm evliligin ilk yili borclarla taksitlerle geciyor.
ufak da olsa biriktirmeye calis sen, ama cok biriktiremezsen de canini uzme,
biz de ilk yilimizda hep borc odedik, daha yeni rahatladik cnm, siz de taksitleriniz bitince biriktirmeye baslarsiniz

Back